22

НАТО е Сила

преди 1 година

НАТО не е като проядената от корупция руска орда!

21

Ами...

преди 1 година

Време е и Русия да провежда ежегодни тренировки с Ту- 95 и Ту-160 с макет на ракети Х-102 с радиус на действие 5,000 километра и Термоядрен бойна глава. -))))

20

Анонимен

преди 1 година

Русоробите се изпокриха....Нема бе батко.Спокойноо.Това е само учение.Но гледайте какво я очаква матюшка Русия.Де ще се денете тогава...Ми учете корейски беше...хахаха..

19

Анонимен

преди 1 година

България пак не се споменава.

18

Щирлиц

преди 1 година

пфффффффффф

17

Анонимен

преди 1 година

Америка иска да затрие Европа, а шушумигите не виждат това и и се кланят непрекъснато. Глупавите хора по върховете в Брюксел са избрани с цел. Трябва да се изчисти това стадо от там. Като гледам в бг какви са шефовете в разни държавни структури, играта е ясна. Вижте, че в енергетиката няма един енергетик, икономисти, прависти, т.е. хора без никакви познания. В КЕВР, същата работа, навсякъде липсват експерти. Отделно образованието отиде на най-ниско ниво.

16

До 17

преди 1 година

Абеее гърците и турците са заедно в НАТО, но това лято бяха на крачка от война. Чл. 5 не урежда отношенията между страните-членки на Пакта.

15

Анонимен

преди 1 година

"Щом нямаме нищо против Русия да къса парчета от Украйна, едва ли ще ни е проблем и турците да късат от нас."_______И какво точно ще късат, в момента, в който се активира член 5-ти? Тези елементарни финтове не минават, моето момче. Първо е запознай с устава на съюза на който се кланяш.

14

Анонимен

преди 1 година

"Алиансът извършва подобни учения всяка година"---------Само че миналата година беше през декември, а тази година в разгара на войната докато медиите тръбят, че предстои ядрена война. Не е необходимо да ни правите на балъци.

13

Анонимен

преди 1 година

"Учение на ядрените сили на НАТО в Белгия... " аууу! Въх мари! А ядрени бомби ще фъргат ли или само ще учат ...

12

До Факира

преди 1 година

Щом нямаме нищо против Русия да къса парчета от Украйна, едва ли ще ни е проблем и турците да късат от нас. Тия, които гонеха украинските бежанци, ще търсят спасение в други държави. Ще се учим на милосърдие по трудния начин. :)

11

Факира

преди 1 година

Леля Слава Севрюкова беше споменала нещо за една наша Шжна Съседка,която щяла да заграби 25-30 процента от територията на България,по начин който дори няма да направи впечатление никому.Чак при свършен факт щяло да се разбере какво е станало.И е предрекла още,че за политиците след това щяло да има такъв бой/и не само бой/,че слеед това никой нямало да иска да става политик в България.Ако аз говоря празни приказки,Леля Слава каза как е изграден атома и неговата структура,години преди да се докаже

10

Анонимен

преди 1 година

Това учение да не се окаже, като снимките на известните филми с най-извстни актьори на някои интимни сцени, уж наужким имитират, а то се оказало, че не било на ужким ами си било здраво чуканее

9

Shshshshsh

преди 1 година

До Брюксел се съхранява атомно оръжие. Кажи честно.... За това ли ЕУ чиновниците са такива извратеняци. Нещо теч на радиация...

8

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Руснаците да внимават,защото лесно ще бъдат изпепелени.

7

Анонимен

преди 1 година

Рашките си го търсеха имай работата отива на джихад. Кой каквото търси си го намира.

6

Анонимен

преди 1 година

Който има апартамент в Москва или С. Петербург, да продава.

5

Факира

преди 1 година

Докато ,,Копейкин Сие" ни дразнят на тема родолюбие за да ни отвличат вниманието,някой сети ли се да попита МнВР колко молби на турски граждани,наследници на имоти след Освобождението са пуснати за българско гражданство? Казват,че само да покажеш документ свиделстващ че си наследник на такъв изоставен имот,веднага се вписваш във изискванията за БГ паспорт.Докато ни занимаваха с Ковид и СССР,някой пипна Конституция и промени законче без много шум,без никой да разбере.

4

Анонимен

преди 1 година

Само така. Рашките и *** малко да се стреснат

3

Нане

преди 1 година

Да не стане някой сакатлък, и юрохеята да се изпари... ===)))