16

Путин крадец

преди 1 година

Обикновен долнопробен крадец!

15

Анонимен

преди 1 година

Зеленият преход за Украйна.

14

Анонимен

преди 1 година

До дядо йоцо гледа7Ако питаш нашите политици, като си гушнат процентът и офшорната сметка, то нашата АЕЦ спокойно може да си работи и с ядрено гориво от Танганайка, или Сомалия.

13

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Спдс дърпат шалтера и да пренасочват тока към новите руски територии

12

Анонимен

преди 1 година

Реакторите са руски, естествено е и горивото за тях да е руско. ВИЖДАТЕ ЛИ японците как кротко си седят сега на облъчените си *** от Уестинхаус.Правилно Русия счита,че горивото с което работят в момента е заплаха за цяла Европа,не само за нея и предприема превантивни мерки,за да няма втори Чернобил.Не бъркайте политиката с технологиите ве ***.Принципно руските реактори не са проектирани да работят с друго гориво,освен с руско . така че Русия мисли и за вашата безопасност за разлика от САЩ

11

Анонимен

преди 1 година

Направи ли ви впечатление, че шефът Гроси този път отиде първо в Русия,в Санкт Петербург, за да се срещне с Путин, след това щял да ходи в Киев.

10

до 6

преди 1 година

Бежанците от военните действия са най-много в Русия. Освен това Украйна спира населението от западната част да се пресели на изток. Всички хора, живеещи сега на новите територии, са здравно и социално осигурени, получават се редовно пенсии, детски и т.н., осигурени са безплатни учесбници, с преиоритет са въстановява и изгражда газификация и всякакви комуникации. По план Мариупол до 3 години трябва да е нов.

9

Анонимен

преди 1 година

"давате ли си сметка, че утре може да осъмнете на чужда територия?" -------------------- Сега на чия територия осъмваш? Знаеш ли българската земя чия собственост е? Знаеш ли какви реактивни самолети и с какви бомби летят над главата ти всеки божи ден? Знаеш ли уж избраното от теб правителство от кого е назначено и чии заповеди изпълнява? ---------------Ахмак-мат'рял сила:)

8

Анонимен

преди 1 година

Русия вече има нова АЕЦ. НАй-голямата в Европа. Ще изнасят ток за цяла Европа.

7

мазепа

преди 1 година

Руснята дрънкаше, че Украйна не можела без Русия. Май се оказва обратното.

6

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Тоест и нашата АЕЦ може да работи с канадско гориво.

5

ББ3

преди 1 година

Всички, които защитавате руския фашизъм, давате ли си сметка, че утре може да осъмнете на чужда територия? Бежанци по Сърбия и Европа, без имоти, средства , разчитайки на чужди подаяния.

4

нн

преди 1 година

Руснаците - крадци и убийци

3

гост

преди 1 година

Таман като си я върне Украйна, ще бъде заредена!

2

Иван

преди 1 година

А, чЕкай малко - значи тези ШЕСТ ядрени реактора работят с това гориво от години, докато лум_пе_ни_те от Козлодуй, със същите реактори ни дрънкаха, че това почти не било възможно... под_ложки ... няма никакво бъдеще при нас, сами си заслужваме всичко ...

1

Анонимен

преди 1 година

Докато си изразходва горивото, Украйна ще си я е върнала. Много напред си правите плановете.