77

Анонимен

преди 1 година

Понеже са обвинявали университетите, че не обучават качествено полицаите, дайте справка с какви дипломи с какъв успех са твърдящите това полицейски шефове, сочещи това пред собствения си министър и ако гравитира около три, да отстъпят мястото на отличниците в системата хахахаха... да не дават оценка на висшето образование като съдят по себе си...

76

Анонимен

преди 1 година

Значи пиянстват, дрогират се, не си вършат работата, прикриват престъпления и накрая им дават пенсия и заплата едновременно с едни хубави пари заплати на куп за изпроводяк. Защо?

75

Анонимен

преди 1 година

След като на Рашков му викат дамаджаната какво повече да коментираме, този също не прилича на трезвеник.

74

Г-н Министър,

преди 1 година

От години,служителите на МВР,не чисто и просто употребяват,а и злоупотребяват-първо с алкохола,второ с наркотиците,а сега и с двете!!!Но,трябва да Ви кажа,че така е и в останалите сфери и области на живота,с изключение на някои отделни частни фирми,където шефовете водени от собствените си бизнес интереси,не толерират подобно поведение,и не държат или търпят пияндурници!!!Едва ли не към днешна дата,алкохолът и дрогата са издигнати в култ или мода за някои по-слабохарактерни и безотговорни хора!!!

73

Анонимен

преди 1 година

Всички служители на МВР И МО които са на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно седма година както и цивилните по на 70г.още се натискат,затова стига ,,КРАЙ,,ВЪНКА НЯМА НЕЗАМЕНИМИ........

72

Хемус

преди 1 година

И кой ще тества колегите си,че после да бъде черната овца!?Трябва да бъде като в спорта допинг контрола,допинг ченгета на принципа на лотарията,правят тес на всеки шест месеца,запечатват го и някъде извън България да се отчитат резултатите!То на машинисти и шофьори в градския транспорт преди смяна уж ги проверяват за алкохол,ама не им пречи като се качат на работното място да си носят патронче

71

Сладкаркя бизнесменк

преди 1 година

Яс така на мойте им мерим захарта секи ден преди и след работа. Да не пипат от стоката, баш като тия те в МВР.

70

Анонимен

преди 1 година

Ама задължително ли е да употребяваш алкохол и дрога, за да те приемат?

69

Анонимен

преди 1 година

Ако полицейските шефове си следяха служителите щеше да има хванати и наказани, но шефовете взимат процент от разпространението на наркотици няма друго обяснение защо толерират чадъри. Съмнява ме да не знаят служителите си какво правят. И при двата случая шефовете са за уволнение.

68

Анонимен

преди 1 година

Това е дело на бандита Борисов - той развращаваше системата на МВР откакто стана неин шеф, за да могат мутрите да правят каквото си искат!

67

Анонимен

преди 1 година

Вечи има системи за допуск в сгради. Духаш на входа в едно мущуче и след секунди врата се отваря ако си чист и не се отваря ако си замърсен. Ако това се приложи в България само 20 процента от чиновници, магистрати, военни, полиция и дупутати ще бъдат допуснати на работа.

66

Анонимен

преди 1 година

68, бъркаш, на 500 ще се намери само един неомазан и той ще е някой новобранец.

65

Анонимен

преди 1 година

Ха ново пет. Проверете прокурорите да видите кво чудо ще излезе на бял свят. Пък ако проверите и имотното им състояние на 50 ще остоне 1 читав.

64

Анонимен

преди 1 година

Всеки да се тестват преди работа, просто е!

63

Ф.С.В.

преди 1 година

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ В ЕДНА ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА??--ПИТАМ АЗ? ,,И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ! --КАПАКА НА РАЗРУХАТА БЕ ПОСЛЕДНИТЕ 13Г ТИКВЕНА "ДЕМОКРАЦИЯ"

62

Мхмм...

преди 1 година

Айде да видим до къде обаче ще им стигнат силите. 20-30 полицайчета сега ще изгорят из цялата страна и ще се окаже че това са всички. На тяхно място ще дойдат нови, дето пак са "наши" хора...

61

Ами политиците?

преди 1 година

Там поне половината са надрусани и пияни.

60

Анонимен

преди 1 година

Изключително слаба кадрова политика в МВР през последните 15-20г.Политически назначение и назначения срещу " услуга" или с парички - публична тайна от много години, наркомати, системно злоупотребяваки с алкохол полицаи , пийване по време на наряд особено граничните полицаи в гората. МВР е зле, доверие нула, но за награда 5-6 000 полицаи на пенсия и заплата.

59

Анонимен

преди 1 година

ВОДИ СЕ КАМПАНИЯ СРЕЩУ МВР - ЗЕЛЕН ЧОРАП РАЗБИ ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ СИСТЕМИ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО- ПОЗОР.

58

Анонимен

преди 1 година

едни с наркотици, други с болнични....