48

Анонимен

преди 1 година

нашите евроатлантици да му изпратят парите, нали са много загрижени

47

Анонимен

преди 1 година

Нещо се чува, че раята при донорите става все по-недоволна, че парите им отиват другаде не при тях, в САЩ след поредния ураган град е издигнал украинският флаг в опит да му обърне внимание държавата и им изпрати помощ

46

Говедо

преди 1 година

Зеля,ами да вземем да те осиновим бе!

45

Анонимен

преди 1 година

"Икономист": Докато Европа изпада в рецесия, Русия се измъква от нея.Банката Goldman Sachs изготвя "индикатор за текущата активност", който показва как се развиват икономиките през отделните месеци.Данните показват, че активността в Русия е доста по-жива, отколкото в големите европейски държави .

44

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа,клоунът наркоман тая седмица ще реве за пари и оръжие,другата ще "побеждава"а по следващата ще вие на умряло,колко много го бъхтят руснаците!

43

Е

преди 1 година

Ей сега вече изби рибата.С пура и очила щеше да изглежда по състрадателно.

42

aZ-ът

преди 1 година

След последния ураган губернатори в САЩ казаха пред СиЕнЕн, че за да получат помощ ще развеят украинското знаме. Сериозно репортажа го има в интернет. Явно за либераслъка Украйна е по важна от собствената им държава и хора.

41

Анонимен

преди 1 година

Тоя не напълни ли шкафчетата вече?

40

Гиб Мелсън

преди 1 година

Редно е всяка държава член на НАТо ако наистина подкрепя Украйна да даде на Зелински поне по един милиард евро. В България тези пари могат да се съберат от всички русофоби и поддържници на Украйна.Има начин да се проследи всеки русофоб, да се намери и да му се връчи сметката.Мисля, че примерно по две хиляди евро на всеки русофоб като за начало ще бъде много добре за да се подпомогне Украйна. И никой да не си мисли, че може да се скрие зад компа.Има си начини да се преброят русофобите и да платят

39

Абе,

преди 1 година

Тоа зеления и толупа тия милиарди ги нямат за нищо.

38

aZ-ът

преди 1 година

За тези които не са наясно. 55 милиарда е огромна пара. Няма как просто ЕС да им ги даде. Т.е. ги напечатва. Буквално ги напечатва. Също като няма как дори САЩ да му дадат 155 милиарда, колкото досега му дадоха. И те напечатаха. Т.е. само до този момент имаме напечатани 210 милиарда. За по малко от година. Сега ясно ли ви е защо сметките нарастват двойно всеки месец? А това е само началото:)

37

стига бе

преди 1 година

Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава! Всичко е под давлението на краварите. Ако зеленият наркоман нямаше подкрепата на САЩ, нямаше да е толкова нагъл. То и в Хаити (и не само там) хората бедстват и то благодарение на САЩ, но за това никой не говори.

36

Анонимен

преди 1 година

Да му ги даде Германия. Тъкмо от 1 ноември затварят 30% от заводите си. Ей така, за едно голямо благодаря да му ги даде. Ние сме пас. Имаме по-важни въпроси за решаване. И да не си мислите че е как да изкараме зимата? Нееее. Най-важното е дали да каним Митрафонова в НС. Като че ли в това НС по задължение все чужденци трябва да се канят.

35

До 20

преди 1 година

Той е говорител на печатарите - творците на банкови,борсови,хуманитарни,здравни и всякакъв вид кризи,от които печелят и ставаме тяхна собственост.

34

Анонимен

преди 1 година

Зеля е много нагъл, но за сметка на това е супер досаден.

33

Рашист

преди 1 година

Хаха. Аве Зелено шмъркало. Така както е тръгнало ще изпревариш Краводер кат най голям длъжник във Вселената. Ти милиардите за нишо ги нямаш май.

32

Анонимен

преди 1 година

Защо тия дето драскат тук платени коментари просто не се могилизират в Украйна?... Путин с радост ще ви приеме... Или вие от него избягахте?... И сега пишете във възхвала на сатрапа от Кремъл?...

31

Биг бизнес

преди 1 година

Биг Бизнес тука има.Синчето на Байдън се облажи много.

30

ПП+ГЕРБ+ДПС

преди 1 година

Дайте му по една пенсия от нашите пенсионери.И без това тая зима няма да я изкарат всички.

29

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина в кои офшорки се крият траншовете може лив делауер