55

Анонимен

преди 1 година

Има държави които са напуснали защото не искат да участват във фарса.

54

Анонимен

преди 1 година

Закривай ООН. Едни държави си правят каквото си искат те порицават други. За Косово говоря . Там дори нямаше референдум.

53

Анонимен

преди 1 година

Китай Индия и Пакистан гласуват въздържал се.Първите две са над два милиарда а третата над двеста милиона. Тоест половината свят.

52

Анонимен

преди 1 година

До обективно Никога не дават обяснения по текста на резолюциите. Тези организации както и подопечните им например СЗО са недемократични меко казано. Те са вредни.

51

Анонимен

преди 1 година

Косово беше отделено с война която САЩ проведе над независима Югославия и дори референдум нямаше. Един от Сепаратистите прочете писмо диктувано от САЩ. ООН двулични същества !!!

50

Анонимен

преди 1 година

Голям праз. Путин и генералите му ще си го преместят. Как никой не разбра, че няма как да спрат руснаците да си правят каквото си искат. Същото се отнася и за останалите велики сили като Китай и САЩ. Квото решат това ще правят, а ООН освен да отчита дейност друго не прави.

49

Анонимен

преди 1 година

До Боби. Аре малко по внимателно с лъжите, Русия предложи да се гласува тайно, но това беше отхвърлено с гласуване. Сега разгледай гласувалите с Русия страни - Белорус, Сирия , Северна Корея и Никарагуа и се направи сметката кои са последните съюзници на Русия. Даже Искрено ти пожелавам да поживееш в някоя от тези страни

48

До 44

преди 1 година

ТОВА Е ОПОРКА ОТ РУСКАТА ХИБРИДНА АТАКА. УКРАЙНА Е МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАТА ДЪРЖАВА И В ООН, И ДОРИ ОТ РУСИЯ !!! ПРОВЕРИХ ЛИЧНО.

47

Обективно

преди 1 година

ДАЙТЕ ТЕКСТА НА РЕЗОЛЮЦИЯТА !!

46

Анонимен

преди 1 година

А тайната,около финансирането и спонсорирането на ООН предизвиква съмнения за корупция в големи размери и слугинаж. ПРЕСЕН ПРИМЕР Е ИСТОРИЯТА С ГЛАДА И УКРАИНСКОТО ЖИТО. Вече никой не говори за това,явно е било спекулации с някаква цел.Пък да не отваряме дума и за"пандемията"covid-19,която се проточи почти петилетка,точно по плана за намаляване на населението,не само на отделни държави ами и в целия Свят(на по бедните страни се има напредвид. Но тя излезе извън контрол и пострадаха и богати)

45

Анонимен

преди 1 година

А тайната,около финансирането и спонсорирането на ООН предизвиква съмнения за корупция в големи размери и слугинаж. ПРЕСЕН ПРИМЕР Е ИСТОРИЯТА С ГЛАДА И УКРАИНСКОТО ЖИТО. Вече никой не говори за това, явно е било спекулации с някаква цел. Пък да не отваряне дума и за"пандемията"covid-19,която се проточи почти пети лека,точно по плана за намаляване на населението не само на отделни държави ами и в целия Свят(на по бедните страни се има най предвид, но тя излезе извън контрол и пострадаха и богати)

44

Анонимен

преди 1 година

А резолюция осъждаща американската намеса във вътрешните работи на Китай кога? Тайван е неделима част от Китай. Не е признат от нито една голяма страна, единствено някакви островни, бивши колониални държавици са го признали. И след като осъждат анексията и не признават референдумите защо не проведат нови под наблюдението на ООН както предложи Мъск? На балканите краварите можаха да създадат една шепа квази държавици и това е демократично, така ли? Да ви п кам на измислената демокрация

43

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е регистрирана като държава в регистъра на държавите членки на ООН,и фактически не е държава а територия в границите на друга държава,затова и конфликта по международното право се счита за вътрешен проблем.Но както винаги Запада, начело със САЩ го превръщат в Световен и така, по този нелеп начин заплашват мира.А главната цел на ООН е точно запазването му в целия Свят.Ако не постигат основната си цел,тогава се смята,че организацията и дейността и са безсмислени или лишени от смисъл.

42

Като гледам радостта

преди 1 година

тука ще речеш, не никой не знае, че ООН е една куха организация, на която САЩ много обичат да лежат, когато си поискат. Защо според вас Русия поиска анонимност на вота в ООН? За да не може САЩ да натиска малките държави (България в това число) да гласуват в техен интерес. Какво по-точно направиха ООН за Либия, Сирия, Ирак, Иран, Афганистан? Какво прави ООН за Украйна сега? Освен да застават в героична поза и "строго" да "осъждат"? Това гласуване е поредния фарс. Зимата обаче е съвсем истинска.

41

Атанасов

преди 1 година

А защо не публикувате текста на резолюцията. Мисля,че това също е важно. То е лесно да направиш само коментар,какъвто ти уйдисва. Май Крим не се цитира в тази резолюция.

40

РУСИЯ УМРЯ

преди 1 година

За 145 Държави!..хаха...

39

Анонимен

преди 1 година

За да няма"спънки"от една държава имаща се за демократична,трябва Секретариата и,да бъде в друга държава а не там където е зависим от визите на държавата "домакин" на организацията. В противен случай се вижда антидемократичния начин на управлението не само на дейността но и на финансите на организацията. А така се губи и тяжестта на решенията и. Затова и не само САЩ а и други държави ги пренебрегват. А не рядко те са и незаконни.

38

Анонимен

преди 1 година

Варварската война на Путин ще получи само възмездие за смърта която причини на Украйнците и Руснаците

37

Анонимен

преди 1 година

Русия е в изолация без съюзници Изгуби войната

36

мдаа

преди 1 година

Когато САЩ защитават интересите си, унищожавайки цели държави, светът мълчи. Когато Русия реши да защити руския свят, Западът изпадна в истерия.