93

Анонимен

преди 1 година

Лъжи, лъжи, лъжи. Част от Българската история е лъжа благодарение на русоробите...т.а к.в.о да очакваме. Но ФАКТИТЕ И ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ!!!!!

92

Анонимен

преди 1 година

Дайте да коментираме нацисткия кръст на барслета на залужни от снимката му в туитър

91

Анонимен

преди 1 година

Няма никакви несъответствия, просто украинците и господарите им от САЩ ни използваха заедно с румъния, като страна иззвън шенген за да прекарат през трета страна бомбата и да направят терористичният акт.

90

Кога ще ни мобилизи-

преди 1 година

рате да мрем в чуждата война? Или още няма заповед от Вашингтон?

89

Антирашист

преди 1 година

Руснаците като твърдят нещо трябва да се гледа слънцето къде е защото всяка дума им е лъжа и манипулация!

88

Анонимен

преди 1 година

Украйна изпратила контейнер с експлозиви през България, за голям атентат в трета страна. И после Русия била виновна че ни замесвала в атентата? Руснаците не ни обвиняват в нищо, нашите продажни медии твърдят това. Русия просто ни споменава като страна по маршрута на взрива, както и Армения и Грузия. Ако някой ни замесва в атентати, това е Украйна!

87

Анонимен

преди 1 година

Избийте се болшевички мбоклици, московски и брюкселски, но ако може да е далеч от България.

86

П.К.

преди 1 година

Кои български имена, които с непремерени изявления, действия и репчене са причина за замесването на България във терористичния акт на Кримския мост? Защо не замесиха някоя друга съседна държава, а точно България???

85

w

преди 1 година

А изпратихме ли протестна нота до Зеленски, че контейнери с експлозиви изпращат през България и заплашват нашето население от взрив с много жертви.

84

Анонимен

преди 1 година

Итересно ми е как *** Христова (авторката на статията ) е прочела в РИА "Новости" нещо , след като всички тези сайтове са недостъпни за обикновенните българи , или по - просто за нас за забранени от ЕС - то тях няма достъп ?

83

Анонимен

преди 1 година

Кремълските пияници лъжат , а пропагандистите им в България им пригласят. Ще ви дойде времето ....

82

"замесиха ни&qu

преди 1 година

Хие сме направо под л@ - та ! И то доброволно! НАЛИ краварофилчета?!!

81

Анонимен

преди 1 година

Или ползват гугъл преводач, или съзнателно лъжат. Най -добрата защита е истината. Шикалкавенето само засилва подозренията, че има нещо гнило. От манипулация към директна дезинформация, това правят всички.

80

Анонимен

преди 1 година

(продължение от 118) От преминаването на руско-грузинската граница е и рентгеновата снимка, на която рулата с полиетилен са съвсем черни и взривните вещества не се виждат. В Русия този камион е разтоварен (именно разтоварен!) в склад в Армавир. От там, палетите са натоварени на втори камион, с руска регистрация, нает в Русия и с руски шофьор и документи за доставка в Симферопол. Този камион не е бил сниман, а само прегледан от охраната на моста и взривен по-късно на моста. Ето това е версията!

79

И заради

преди 1 година

"замесването", канят мутрафонка на на откриването на Народното събрание. Не случайно ми нарече тая по Д логи! Срам голям навличате на България.

78

SWAN

преди 1 година

Никой няма да ни напада :))))))))))))))))) -> Активното мероприятие има друга цел -> вижте следващата статия: България и още 13 страни създават Европейска система за ПВО

77

Анонимен

преди 1 година

Нашите или нямат преводачи от руски или лъжат. Смятам, че е второто! Схемата описана от ФСБ е съвсем друга, а не като в статията и в нея няма дупки, всичко е ясно и логично. Участват 2 камиона. Единият е натоварил в Украйна взривът, маскиран като палети с рула найлон, за да не се вижда на рентгена и ги е изнесъл до България, същият този камион с ферибот е транспортиран до Поти, Грузия, където след няколко смени на документите и курсиране между Армения и Грузия е вкаран в Русия (следва продълж.)

76

Анонимен

преди 1 година

Руските пиянки искат да ни вкарат във войната с исмислиците си ! Колкото по-далеч от раша толкова по-добре !

75

Анонимен

преди 1 година

Ако взрива е минал през България, значи взривяването на моста е дело на руските специални служби.

74

Читател

преди 1 година

Бижке, колко много "патриоти". С радост да ги харижеш на Путин за пушечно месо, че му се смали армията