41

Toни

преди 1 година

Тази женица няма правото дори да диша въздуха на България.Ако искате да станете за смях пред целият цивилизован свят,поканете си рубашката.Но не въвличайте и българите с вас,че току виж сме ви потърсили сметка.И един конфликт с Русия е по малко опасен от вашата политика да ни направите неин сателит,г-н Гуцанов.

40

EPP idiot`s

преди 1 година

Кой кани враг на сбирки,пък били те и НС?! БГ им е НЕприятелска,винаги техни посланиц могат да присъстват по сбирки напарламенти в КНДР,Никарагуа, Сирийска АР , е , може и да пропускам други атрактивни домакини...

39

Анонимен

преди 1 година

Една седмица вече държите тази свиииня на първа страница! Май и на вас МНОГО ви се иска да поканят в НС ментора ви?

38

баба мара

преди 1 година

госпожата трябва да бъде поканена а герб да не влизат изобщо в залата те саспечелили 25 процента при 39 процента изб активност така че без тях и тяхнатапрос-то-тия

37

северозапад

преди 1 година

Поканете я бе Гуцанов ,крушовенката и питка да меси с хляб и сол я посрещнете . Поканете всички посланници и дипломати за да видят какво е демократичен парламент и ,,цветъ,, на нацията ни .

36

Паню Баирски

преди 1 година

Тая миризлива нещастниица отдавна трябваше да е натирена от България!

35

Паню Баирски

преди 1 година

Заради тоя недоубит нещастен комунист ще започна да се срамувам, че съм варненец.

34

Анонимен

преди 1 година

Българският посланик в москва бил ли е канен в руския парламент?

33

Анонимен

преди 1 година

Защо ще влиза тоя банкянец в НС? Нали се отказа да бъде депутат, бившият милиционер и още по-бивш член на БСП!

32

Анонимен

преди 1 година

Вие депутатите за какво влизате в сградата на НС: да решавате нещата на държавата или кой да бъде поканен в първото заседание на 49-то НС? Пишман ген.лейт. от МВР ще заплашва, че ГЕРБ няма да влезне в НС! Та банкянецът няма и защо да влиза в НС! Отпред на сградата поше Съединението прави силата! ББ още не влязъл разединява! Не му ли стигат 12 години Управление,довело ни до последното място в Европа!

31

Алекс

преди 1 година

Трябва да бъде поканена да премине през летище София за еднопосочен полет до Москва.

30

void

преди 1 година

Защо пък точно посланика на Русия "трябва" да бъде поканен? Защо не посланика на Перу, Южна Африка или Канада? И защо на Русия - страна агресор, парий, ако искат унижение поне да бъде по-малко и да поканят посланика на Северна Корея. Защо не посланика на Украйна - символично ако не доставяме оръжия поне за театрална показност. И защо не посланика на Щатите или посланиците на ЕС - блокът, в който членуваме? Всеки друг би бил по-подходящ от Митрофанова. тогава защо се продават за рубли и копейки?

29

Не, не трябва!

преди 1 година

Подсигуряването на добър живот за българите, през отношенията с руския посланик ли минава?! Стига с тази комунистическа демагогия! БСП искат да са на власт на всяка цена и са готови пак да се прикрепят за ПП, но те вече се опариха от комунистите.

28

Сюлейман паша

преди 1 година

До шебека: Напротив,истинските турци не забравят за неправдите,асимилациите ,продьлжаващите и до днес опити на бьлгарите да заличат турците и мюсюлманите в бг от историята,настоящето и бьдещето на страната.Истинските турци дават мило и драго за една силна и просперираща Турция и са загрижени и обезпокоени относно бедственото духовно,културно,религиозно и материално положение на сьбратята си в бг!

27

Hoh

преди 1 година

Гуцанов сезона свърши ,време е да си палиш заведението на плажа като миналата година.

26

До 11

преди 1 година

Къв глад бе?! Всеки втори страда от затлъстяване и напреднали шкембета.

25

Анонимен

преди 1 година

Я...комунистите взеха даде размекват.Вината била не само украинска.Ами вече е и руска.

24

Анонимен

преди 1 година

Да я тръшне ковида в деня на откриването, а Гуцанов да ходи да и сервира чай сред слугинажа.

23

Анонимен

преди 1 година

Гуцанов да си я кани в апартамента, не в парламента.

22

Маймуна

преди 1 година

Сюлейман, ти може да си всякакъв, но не и турчин. Истинските турци се отнасят с уважение към България. Няколко пъти си писал турски думи с правописни грешки.