39

Камелия

преди 1 година

Кой да изберем за кмет на София?!Може би това неориентирано момче,Бонев.Нали видяхме усмихнатия К.Петков,какво ни докара,обещания ,обещания.Какво е създал Бонев през живота си,посадил ли е едно дърво,отгледал ли е поне едно животинче,НЕ!!!!САМО ВДИГА ПАРА,ВДИГА ЛОЗУНГИ И КРИТИКУВА!Е НЕ МОЖЕ САМО ЛОШИ НЕЩА ДА Е ПРАВИЛА И НИЩО ДА НЕ Е СЪЗДАЛА ФАНДЪКОВА.Ако не можеш да похвалиш за нещо добро,което е направено,означава че ти нищо няма да направиш.Нека Бонев първо осъзнае ориентацията си и тога

38

Анонимен

преди 1 година

Това, кой какво помни са абсолютни измислици, защото съм израстнал в центъра на София и много добре помня какво беше! От Външнотърговска банка и паметника на Ленин в посока на запад тръгваше един безкраен строителен обект наречен софийско метро, за плавателния канал да коментирам ли!?! София никога не е изглеждала толкова добре, разбира се винаги има какво да се желае, но да се дават примери с преди е абсурдно.

37

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте със спасителите...

36

Анонимен

преди 1 година

Това некъпаните *** ли са, Путин къде е, защо не им пусна една ракета да ни освободи.

35

познавам

преди 1 година

много ,,СОФИЯНКИ,, от село

34

не ще се

преди 1 година

спасите лесно-

33

Joko

преди 1 година

До Минало...... Да . Така беше, а помниш ли, че по това време населението на София беше около 400 хил , леките коли се брояха на пръсти и... какво ли още не?

32

Минало

преди 1 година

Помня някога всяка сутрин се миеха улиците - облагородяваха се парковеЛятото се хвьрляха димки против комари кьрлежиСега в кварталната градинка искьртени пейки - даже вдигнаха от общината - металната маса за тенис

31

К.

преди 1 година

София не е имала по-добър кмет от Фандъчка. Дори Борисов не беше толкова добър. А догодина, като изберете Бориса Бонева, ще разберете какво сме имали. *** зомбита...

30

Анонимен

преди 1 година

Не оставка, а разследване, съд и възмездие за обругания град и жителите му трябват! Пълен одит на тези 17 години, за да се види и последната шуробаджанашка схема на несменяемата кметица и подопечните тарикати!

29

Вьзмутен

преди 1 година

Силно впечетление прави как спряха да се подьржат детските площадки на - гербВсичко изгни от дьските , парзалката , катерушките , оградатаОстана само бетона с който унищожиха градинката и вече деца не играят там - едно падна и си пукна главата на бетонната основаНякой сьбра и поствлката за покриви вьрху бетона която омекотяваше

28

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Женева нито е столица, нито е уникално впечатляваща (но все пак е по-добра за живот от София). Но нека се огледаме в други балкански или източноевропейски градове - Любляна, Загреб, Братислававсичките до един са пред нас в много отношения. Колото до метрото - метро в Лондон например е на 200 години, та ГЕРБ не са открили топлата вода с няколкото крайно недостатъчни километра линия.

27

Малко история

преди 1 година

София не е най-добрата столица за живеене в Европа. Но нека си припомним какво беше преди Борисов и Фандъкова? Опушена от Кремиковци соц идилия, без метро, без инфраструктура, с икаруси, закъсняващи по час и идващи пълни със сняг от скъсания покрив. Та, хубаво е да искаме Женева, но не е лошо да се огледаме и какви индивиди обитават града и дали именно смяната на Фандъкова с този мераклия от години Бонев ще направи от София изведнъж Женева на Балканите? Как мислите?

26

Анонимен

преди 1 година

Тази неадекватници софиянците в повече я избраха,а сега всички и сърбаме попарата.

25

Анонимен

преди 1 година

Написах,че оня от Банкя дърпа конците и ме изтрийте.Защо?Не е ли вярно?

24

Анонимен

преди 1 година

Виждам,че лели ГЕРБ пак са се нахъсали да громят справедливия гняв на софиянци.Липсата на достойнство и морал,както и дребната ти душица обясняват желанието да заработиш някоя и друга дребна пара за сметка на цялото общество.Жалки сте.

23

Айде

преди 1 година

Айде на тротинетките да се хващате за ръчички и към Бизнес парка, че сте нощна смяна.

22

Жоро

преди 1 година

Кучетата си лаят, а керванът си върви.

21

До Черноризец Гламав

преди 1 година

Мечтите са безплатни.

20

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Ясно е че г-жа кметицата е кукла на конци. По-хубавото е, че така или иначе мандата и свършва и с него ще приключи и ГЕРБ. Понеже загубят ли София постепенно ще загубят и другата си власт. Чао, чао, няма да ни липсвате!