95

Анонимен

преди 1 година

Абе , закони в тази държава , няма ли? Този *** се е взел , много на сериозно! Я му друснете, някоя стабилна глоба, а Митрофанова да ходи да му я плаща!

94

Анонимен

преди 1 година

Как може да допускат , хора с умствена недостатъчност и психологични проблеми да се кандидатират , за депутати и да си създават партия! Това е фащистка партия, обрала лумпелите в БГ и възможно , най-лошият материал!

93

Милена

преди 1 година

Неприятно бях изненадана, че този шарлатанин събра 10% гласове. Но поне члгарската партия беше отсвирена. Браво!

92

Анонимен

преди 1 година

Луд умора няма!

91

Анонимен

преди 1 година

За електорат е и привличане на внимание. С тези си действия е трудно да привлекат електорат. Хората си мислят втора атака! Има цивилизовани начини! Ако искат електорат, хубаво е да приобщят малцинствени групи, които им симпатизират, но се тревожат да не са като атака. Не бива да има делене на народа по етнос! Ако са патриоти знаят заветите на Левски!

90

Мен

преди 1 година

Привържениците на тея отре.пки са най-про.стста част от нашето общество. Познавам двама-трима, пълни лузъри, бате!

89

Хмммм

преди 1 година

Че Фандъкова прави глупости ни е ясно. Не ми е ясно обаче как гласувахте за този папуняк Коцето, дето го има заснет как псува случайни хора... искате и вас ли да ви псува? Вече не си сдрържа реакциите, отива към Волен 2.0. Гледайте и се учете от историята!

88

Анонимен

преди 1 година

Бунтът на фризьорките и позьорите.

87

Анонимен

преди 1 година

Защо ни занимавате с комплексираните фашаги?

86

Анонимен

преди 1 година

Тия се повтарят и не са интересни в опитите да са център на внимание.

85

Анонимен

преди 1 година

Знамето е в знак на съпричастност към украинския народ.Това е морално и почтено.Естествено , между умните граждани да има и глупа,ци.Които намират с обратен знак такива прояви на съчувствие.Болката от страданието ,за такива недоразвити се в свое време популации отключва инстинкти , познати от праисторията ни като ***.Викове.. ..уу, аа или подсвиркане са заемки от нечленоразделните езикови народносни култури на отсам кавказките племенни славянски съюзи ....,,Путин,аци"

84

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Тази фашистка партия,няма място в демократична и европейска България. Да се забрани.

83

Анонимен

преди 1 година

Никакви чужди знамена на български институции! Доживотен затвор за грантаджиите от Продай България!

82

Анонимен

преди 1 година

Щом на общината се вее знамето на чужда дьржава значи нещата не отиват на добре

81

Анонимен

преди 1 година

Украйна насъпва???? Защо тогава вече е лишена от площ и население почти колкото Португалия (според Борел). Навлизането на няколко военни в 3-4 изоставени и опустошени села не е насъпление. Проблемът на Украйна е, че не цени хората си, По телевизиите се вижда как райони, които са в стопанско отношение са възможна "златна кокошка" са оставени на положение от съветско време. Още по-голям проблем би било, акочаст от Украйна оцелее като д-ва, кой ще плаща сметкатам която сега поръчва Зеленски.

80

До 122

преди 1 година

Точно така. Слава Украини!

79

До 124

преди 1 година

С много думи, нищо не каза. Я опитай пак?

78

Анонимен

преди 1 година

Като свлите украинското знаме от общината, това няма да промени фактите, че Украйна настъпва, а Русия отстъпва. Ако толкова искате да се покажете верни слуги на Путин, по- добре не се занимавайте със знамената, а се запишете доброволци в червената армия. Само тогава ще ви признаят за истински русофили.

77

Анонимен

преди 1 година

Не е съвършен, но кой е? Позицията им по някои въпроси е неправилна и наивна, но като двигател в определено направление става. По-нататък може да се подобрят някои неща.

76

Анонимен

преди 1 година

"Някой привърженик на възраждане ще ми обясни ли с какво този е различен от В. Сидеров?" -- с по-фина настройка на целите за постигане и съответно по-голяма целеустременост. Хайде малко да дадем на баламурките тука, да не си отидат с празни ръце.