152

nikonik

преди 1 година

Много хубаво!Другарката да идва на всяко заседание тогава!

151

Анонимен

преди 1 година

Докато се управляваме от ДИВАНИ,САРАИ И ДЖИПКИ нищо добро не ни очаква.

150

питащ

преди 1 година

А теб българите не те искат в България. Нещо ного си повяхнал. То злобата си казва думата.

149

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова трябваше отдавна да бъде изгонена от България, заради антибългарската си риторика и подкрепа към руските шпиони у нас. Присъствието й в парламента на България означава легитимация на недопустимото й поведение унас и поставянето на България в унизително положение пред агресивна, путинова Русия.

148

Анонимен

преди 1 година

180 Западните ни партньори не са започнали войната в Украйна. Едва ли, ще ни дадат пари с ниски лихви, за да богатеят фирмите на Радев и компания, БСП.

147

днъкоплатец

преди 1 година

Това ли е проблема на България? Дали Митрофанова ще е в парламента? Защо западните ни партньри ни дават дълг с такава лихва? Защо не ни предоставят безвъзмездна помощ, заради войната? Или скубят нас и децата ни, а Боко се прави на мъж?

146

Анонимен

преди 1 година

Вижда се на кои "български" партии, конците се дърпат от САЩ. И какво излиза, българите гласуват да ни управлява САЩ

145

бай Танас

преди 1 година

Евала на Бойко! Рязко и точно! Митрофанова е нежелана!! Веждито да го дyxа...

144

Анонимен

преди 1 година

Има една поговорка: Дръж приятелите си близо, а враговете си още по близо!

143

кокорчо

преди 1 година

кирчо,учи история и тогава пиши по темата защото по време на Руско-турската война не е имало нито украйна нито украинска нация

142

Кирчо

преди 1 година

Най после ГЕРБ да направи нещо срещу Путин .До сега му толерираше бизнеса у нас.При положение че Русия бомбардира жени и деца а не военни обекти ,/което е малодушие и жестокост не е д жентълменско/,няма място за Посланика и.в Парламента ни.Над 60%от войниците при Руско-турската воина са били от Украйна /,та кой ни е освободителя/

141

Дедо

преди 1 година

До 199...... Не знам Борисов, но злобната Митрофанка се държи по недипломатично и от перхидроления Волен.

140

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Този път г-н Борисов постъпи достойно. Браво.

139

Анонимен

преди 1 година

Спомних си защо Борисов беше най-мразеният политик в България! За дипломация дали е чувал някога?

138

Анонимен

преди 1 година

До СашоМного сладко предложение. Борисов и компания съвсем са изтрещяли. Яко натискат от сега за да ни набутат във войната. Захванали са се с митрофанова сякаш е тяхна работа. Ами оставете на дипломатическите служби да си вършат работата.

137

Сашо

преди 1 година

ако герп ще се махат от парламента заради Митрофанова,то аз предлагам да я назначим щатно в парламента за да отървем българската политика от крадливата мутра

136

Анонимен

преди 1 година

Хм! Шом ГЕРБ и Брисов не искат посланика Митрофанова да присъства на откриването на НС 2022, да очакваме ПП-то да му се приисиска обратното! Нали все така правят. Възможен е и друг вариант: да се повдигне неразрешим спор, коя от страните е повече или най-против присъствието на посланик Митрофанова в НС!

135

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че дори и да не пуснем мутрофанова в НС, тя толкова харесва ЗАПАДА, че няма да си тръгне доброволно за родината си.

134

Анонимен

преди 1 година

Няма място за мутрофанова в НС на вражеска страна...нали така казаха от раша!!! Тъй че другарката да си оди у дома в азия!!!

133

Анонимен

преди 1 година

Ха ами сега какво ще правиглавния мултак на държавата Веждичката които днеска си скубеше брадата за да защитава матрьона Митрофанова и когато сикаджията от Банкя, главен мафиот и негов вожд си смени мнението и облече кожата на путиномразец и отрече матрьоната? Тия гербавите за нищо не стават.