38

А на нас кой?

преди 1 година

Кой ще помага на България? Ние затъваме в криза, мизерия и свирепа инфлация. Това което се дава на България не са дарения, а само заеми и дългове които поколения наред ще се изплащат докато се мъчат и страдат българите с високи данъци, скъп живот и нисък стандарт на живот. В България болници изпадат дългове и нямат пари. НО ПЪК ДА ПРАВИМ дарения за Украйна.

37

ЕХеее Браво бе

преди 1 година

България с население около 6 500 000 да помага на Украйна с близо над 41 000 000 население. В България има дефицит недостиг на държавната хазна вземаме дългове и заеми. Топи се нашето население, но пък хайййдееее сега да помагаме на Украйна, а не на българите в България. 6 и половина милион срещу над 41 милиона украиноси.

36

Анонимен

преди 1 година

До Далай Лама Ще подарим теб ДА ПРАВИШ .........на зеленски .....

35

За Пенсионерите в БГ

преди 1 година

НЯМА да има нито дрехи нито пари нито храна да оцелеят зимата. Това е да се управлява България от управници, които не са българи.

34

Далай Лама

преди 1 година

Да не забравим да им дарим и Костя Копейкин , Рундю Радев и Нинова !

33

Анонимен

преди 1 година

Само 5000 ли? Украинската армия е над 1 милион. Канада ще им дари 500 000 зимни облекла и ще им струва само 15 милиона долара. Нашите политици крадат стотици милиони долари всеки месец от нас българите.

32

3

преди 1 година

И ние едно време дарявахме дрехи за Карея!1953 г. И какво ?Тя пак си остана разделена!

31

баба мара

преди 1 година

а за хората от наводнените села които останаха с дрехите на гърба си за тях каквозащо се занимаваме с украина защо се бутаме зорлем между шамарите които искада ходи да се бие на фронта да изпраща дарения да си слага знамена по къщите

30

Анонимен

преди 1 година

И ЗАЩО??? Това са моите данъци. Как така??? Ако в МО постъпи искане да си изпратят жените там да спомагат за хормоналното уравновесяване на украинските войници - Ще ги изпратят ли? Как така ще пилеят народна пара? Ще раздават наляво и надясно??? Къде е прокуратурата ни? Ще цитирам абзац от "Време разделно" - "Можеш да дадеш САМО ТОВА, което е твое. Чуждо не можеш да дадеш"!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Давайте ,бе давайте и г А зо си дайте ,продажници с продажници

28

волк

преди 1 година

подарявайте на бандеровците шуби -обувки -т н Те ще ви пратят красиви бандеровки?

27

Анонимен

преди 1 година

Интенданството се е вътрило мощно

26

Космонавт

преди 1 година

Да дадем и оръжие, много оръжие! Украинците се бият с Мордор, ако не са те, вие трябва да се биете! България е обречена с толкова много *** почитатели на Мордор. Оръжие, оръжие дайте!

25

Натовски Резервист

преди 1 година

Това е добре - Путин като дойде тук ще ме пратят да пазя по чорапи и с дървен кол в ръце. Надявам се толкова да се разсмеят руските узурпатори, че да ме пощадят.

24

Български син

преди 1 година

Бог си знае работата кои какви одеяла ще постели е негова работа, там вие евроатлантиците не можете да се лакомите. Всекиму според заслугите.

23

Българин

преди 1 година

Евроатлантико Ескариотски, продадохте вярата си, забравихте близките си и тръгнахте глави от Матея да ми цитирате. Аз живея честно, в смирение но помня рода си, преди 120 години моя пра-пра дядо имам снимки негови на кон как е тръгнал да мре за вярата Българска Православна. Кучета атлантическо- турски Библията ще ми цитирате.

22

Анонимен

преди 1 година

Всъщност хората искаха старите ви съветски оръжия, които скоро никой няма да иска да купи дори за старо желязо. Не е тяхна вината, че някой е решил да си успокои гузната съвест и да им праща шапките ви, дето и те ви се досвидяха вече..

21

Българин

преди 1 година

Не ми цитираи Библията бе продажник, Юда

20

Вин

преди 1 година

*** за зеле не става от ***, назоваващ се най общо "българи"! Матей 7:16-20 По плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни или смокини от репеи? Също така, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове. Не може добро дърво да дава лоши плодове или лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, се отсича и се хвърля в огън. И така, по плодовете им ще ги познаете.

19

Български син

преди 1 година

Да емигрирам ли :) преди да емигрирам ще дойда в София ще лисна две туби с нафта щеси взема и един чувал с амониева силитра ще ви ги набъкан в народното събрание и после ще емигрирам в балкана до дето Бог ми е написал.