15

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТЕЯ *** - БЪЛГАРСКИ РАБОТОДАТЕЛИ - ПРЕДИ ВРЕМЕ ЕДИН ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ КАЗА - "ЩЕ ИМАШ БИЗНЕС ЗА 100 000 ЛЕВА АКО ТИ РАЗРЕШИМ" ЗА ДА РАБОТИШ В БЪЛГАРСКА ФИРМА ТРЯБВА ДА СИ НА 25 ГОДИНИ ДА ИМАШ 10 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ И ДА СИ СЪГЛАСЕН ДА ПОЛУЧАВАШ ЧИСТИ 1000 ЛЕВА. ТОВА Е ИДЕАЛНИЯ РАБОТНИК ЗА ТЪПАНАРИТЕ.

14

Анонимен

преди 1 година

Ще наемат друг път. След 2 или 3 години. А ако някой се навие да наема хора ще е за мижави пари.

13

Анонимен

преди 1 година

Кхайде асане па даано те наембат и тебе! А даано!

12

Реалист

преди 1 година

Тази статия като сте я писали, да не сте спали?! Започва с информацията, че половината от компаниите ще наемат нов персонал, после говорите за инфлация и стагнация, която се отразявала на пазара на труда и никой не искал да наема нови служители. Имате ли връзка с главния мозък изобщо?!

11

ХР-ски

преди 1 година

глупости! Вчера имаше статия как в ИТ сектора вече нямало обяви... днес ми казват, че ще има увеличение на търсенето........ СМЯХ! Вземете си изберете една линия на измишльотините.

10

Мениджър

преди 1 година

Азе съм мениджър крайно звено -миене в кухня в Лондон и вземам по 12 лири на час.Преди бях меринджей в Плевен ,но можех само да крада от работниците като ги карах да работят иванредно и без пари намалях им заплатите за да отчитам печалби за фирмата.Но понеже не можех друго и плевенския клон се забатачи и го затвориха явно с нов персонал на всеки няколко месеца не вървяло.Но сега съм добре ресторанта върви има голям наплив -тая нощ ще има овъртайм плащат ми го двойно ;)

9

Въйййй

преди 1 година

Само ако знаете, Вие журналята дето пишете тия глупости шо се случва в Столицата. Общински и държавни дружества мега, гига източването на пари. Па вземете да проучите малко....Пример: Целия транспорт у София-та.....

8

Анонимен

преди 1 година

Това е истина. Във фирмата, в която работи мой роднина в Чехия има стачка. Исканията- да се разреши идването на работа с домашни любимци, да има в тоалетните трипластова хартия., да се сменя филтъра на кафемашините не на 25, а на 20 дена, да се пребоядисат тоалетните, фирмата да спазва обещанието си и след 5г. работа в нея да купува на служителите си леки коли и др. подобни. Тия хора явно на Марс живеят и са разглезени до безумие.

7

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън. За какви простотии се харчат пари. Думи нямам

6

Анонимен

преди 1 година

даааа .............вземат те на "изпитателен срок" с минимална заплата за 6 месеца и след това - аут - идват други - постоянна практика в мобилните оператори

5

Анонимен

преди 1 година

Вчера статия за съкращаване, днес за наемане. Вярвай на медии, колкото и на политици. Четвърта власт ми били. И там, както и в политиката всеки гледа да се добере до хонорара.

4

Анонимен

преди 1 година

МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 и в частните фирми е така остават на работа жената, мъжа и , любовницата на шефа, сестра и взема се на стаж племенника, на шефката на нейна приятелка сина и т.н а другите вън

2

Анонимен

преди 1 година

Искат да кажат че текучеството на кадри ще е все по голямо . За сметка от това ти дето работят по бюрата на държавна ясла с топ не може ги мръднеш .

1

Верно ли?

преди 1 година

48% от работниците не стават? Може ли да не пишете глупости. Както е тръгнало безработицата да не надхвърли 50%?