202

Киро жокера

преди 1 година

Да го убият още сега той вече си е заслужил смърта не само той заслужава смърт но и много други кръвожадни зверове от Кремъл защото те са способни да направят много големи щети на човечеството

201

психиатър

преди 1 година

Ако Джон Болтън наистина мисли така,е добре да си запише час при психиатър.

200

пуйката

преди 1 година

Рамбо одъртя,терминаторът ръждяса,а Батман го изяде кварталната котка.

199

Анонимен

преди 1 година

Може , както и Путин да елеминира Вашингтон и Ню Йорк .

198

ми после

преди 1 година

канада ще стане остров!

197

Глобалиста

преди 1 година

Вие нормални ли сте какъв е този въпрос.

196

Анонимен

преди 1 година

желателно е да го направи преди педполагаемата атака защото и тях като пу тлер ги съ рби пръста, поне да няма много щети... те явно саму вдигнали мерника на тоя ситния и ще спечелят от една голяма война в европа, така че който има заеми да не се притеснява от инфлации и лихви, може да не му се налага да ги връща:))

195

САЩ пие кръвта на ЕС

преди 1 година

Орбан е единственият истински държавник в ЕС. Той ясно съзира как Америка пие кръвта на Европа и е наясно, че руснаците нямаха друг избор освен да защитят милионното население с руско самосъзнание в югоизточна Украйна от варварските действия на Киевския режим, подстрекаван и подкрепен материално от САЩ. Целта на САЩ е отслабването на Европа и затягането на примката около нея чрез прекъсването на естествените й отношения с Руската федерация

194

Анонимен

преди 1 година

Не е само Путин. В обкръжението му има доста хора, които мислят точно като него.

193

Разбрал

преди 1 година

Злоба,завист и надменност са изконни евроатлантически ценности

192

Анонимен

преди 1 година

Нерабирам защо се насажда. че от САЩ зависи всичко?! Та те са една от 200 държави населяващи Земаята. Държат се като че ли е тяхна собственост и всички са им длъжни. Истианта е, че за 250г са създали повече проблеми, отколкото решения.

191

Анонимен

преди 1 година

Ако задържът или убият дори един американски гражданин някъде по света слушаме за тази новина със месеци наред да не говорим,че веднага се прави всичко възможно и невъзможно да се освободи защото американците никога не са виновни за нищо което извършват на чужда територия! Значи Русия да си затваря очите за избитите рускоезични граждани от подстрекаваният от Запада режим в Украйна докато в същото време в Авганистан се изравняваха с земята села заради дори 1 убит или ранен американски войник....

190

Анонимен

преди 1 година

Да убиеш Сюлеймани било едно,а да убиеш Путин било съвсем друго?И каква е разликата?Че Жужето е с 4ри чифта м,ди и ще трябват 2 ракети или нещо друго?!Как си представяте вие,въшливите ватнишки поклонници,че най великата сила доминираща света ще се остави един рузки бан,дит да и размахва ракети и да живеят най богатите и преуспели хора в човечеството в зависимост от кефът на един отка,чалко?!Дали ще се събуди на кеф или му се е доумирало днес,та да завлече и светът подир себе си в гробът?!

189

ААА

преди 1 година

С ТАЯ СТАТИЯ НАПРАВО УБИХТЕ РУБЛЯЦИТЕ С ПРАВАТА ЛОПАТА МЕЖДУ ОЧИТЕ! СЕГА ЦЯЛ ДЕН ЩЕ ПОПЪРЖАТ, ЩЕ СИ ОПЛЮЯТ БРАДИТЕ...

188

Анонимен

преди 1 година

Някак си удобно забравяте,че Украйна избиваше от 2014 г насам рускуто си население в източните части жени,деца възрасни хора.., и всеки ден гледахме по новините как Путин ги уговаряше през всичките тези години да спрът и да започнат да изпълняват "Минските споразумения" подписани от Украйна и с гаранциите на Германия и Франция отново години наред до тези събития!

187

Анонимен

преди 1 година

До LinaСамо,че тези "парчета земя" са подарени от Русия на Украйна и ще бъде мазохизъм висша степен ако на подарени от Русия земи се построят американски бази с насочени към Русия противоракетен щит и бонмби със среден обсег,нямя как да стане!

186

Йоцо

преди 1 година

Може да му елеминират К..а на Путин! Да елеминират по добремалоумният си президен с напреднала деменция който разпали тази война умишленно,но това е нормално за демократите от САЩ! Щом дойдат на власт се започват някъде със сигурност войни или финанцова нестабилност не е за първи път! Нека изводи си правят избирателите във ФАЩ!

185

Мале ква простотия..

преди 1 година

Една сравнително неоткриваема подводница с ядрено оръжие ще заличи един континент пък било то и "най високотехнологичния" дето не може от десетилетие да прати космонавти до МКС...

184

Байгън Дж.

преди 1 година

А за смъртта на Зеленски виновен ще е Брендо

183

Костя К

преди 1 година

Който и да убие Путин ще има българска следа.