23

Доктор...

преди 1 година

Към доктор Е този,той си е чест п.....АСТ! Айде у лево!!

22

Анонимен

преди 1 година

Пропусна да споменеш, че ни очаква и понижаване на температурите, а може би и сняг. Много добре знаем, че през зимата се увеличават грипните случаи!

21

Абе тези

преди 1 година

Съвсем ни взеха за будали..,2 г кромид,са ще натискат грипа...,с лабораторни изследвания да ни взимат индивидуалното биофотонно излъчване,иска да каже! За да си дигитално контролиран роб! Не им вярвайте,тези са си продали дребните душици са 30 сребърника! Лекувайте се,но лабораториѝ не ви трябват и тесстове,камо ли отровите им! Прекаляват с това да тормозят народа...,докога ще ги траем? Пръскат ни,до кога ще се гаврят? И имат наглостта да излизат и говорят ,,,пфууууу

20

Анонимен

преди 1 година

Ами по времето на симидчиев къртехме пейки по тоя повод, слагахме КПП-та и забранявахме достъпа до планините.

19

Анонимен

преди 1 година

Aбе тоя май наистина вярва, че ние още сме захапали въдицата с фалшивия вирус. Боже, Боже....

18

Бодежков

преди 1 година

Кога бяха на диспут с Чорбанов, Симидя една дума не можа да обели. Сега много разговорлив. Че няма опонент срещу себе си и си върти на воля същите пропагандни клишета, дето му докараха благосъстояние и охолство...

17

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна психологическа война се води от имащите власт в тази област /лекари, администратори и т.н. "учени"/ срещу хората, вярващи в медицината в България. Не , хора това си е чиста проба търговски сделки с отделни институции, за да се плаши и без това лудналия народ, да не кажа "по.лу.делия".

16

Анонимен

преди 1 година

Този не е плумолог а тъговец, защото това което прави в момента е търговия с влияние. Използва си професията като прикритие за да влияе на мнението на хората като в същото време му плащат за лъжите които говори.

15

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не си прави планове, че времето му изтича. Тик-так, тик-так....

14

Ухан Forever

преди 1 година

Безмислените мерки за маски в болниците и аптеките са до 12.10.2022.демек до днес.И изведнъж Симида говори за увеличаване на случаите.Много интересно.Мирише ми на ново удължаване.

13

Анонимен

преди 1 година

До Роб Рос- ЕП - Абе то беше 100% известно и ясно още преди да почнат да инжектират в края на 2020г, че псевдоваксината СЪС СИГУРНОСТ не предпазва от заразяване и разпространение... Нагласените, смехотворни резултати за "94% ефективност" бяха при сравнение между заразени при инжектираните и при плацебо групата... Тоест, групата с инжектирани имаше заразени още по време на повърхностното, краткотрайно тестване, и това се знаеше от всички...

12

Анонимен

преди 1 година

Ганьооо е безсмъртен, всезнаещ и всемогъщ и най-важното - разгадал пъкления план на марсианците. Не вярва в ковид, дори когато влезе в болница заради ковид, или когато погребе близки, починали от ковид.

11

Чоко

преди 1 година

От така прочетеното разбрах, че Грип и Ковид ще изчезнат завинаги със смяната на Гешев. Очевидно Прокуратурата заразява васелението с респираторни заболявания а единствената формация , грижеща се за нас е Да България. Напред към урните и следващия път да гласувате за Разградската десница.

10

Роб Рос- ЕП

преди 1 година

Ако не се ваксинирате, вие сте антисоциален. Това ни казаха холандският премиер и здравен министър. Не се ваксинирате само за себе си, но и за другите. Вие го правите за цялото общество, така казаха. Днес това се оказа пълна глупост.В изслушване за COVID в Европейския парламент един от директорите на Pfizer току-що ми призна по време на представянето, че ваксината никога не е била тествана за спиране на предаването на вируса.Това премахва цялото правно основание за COVID паспорта."

9

Анонимен

преди 1 година

Докторе, чакаме витанов, професоръ-светило на БАНан. Свирне ли, затваряме всичко

8

Анонимен

преди 1 година

По време на изслушването си пред ЕС вчера, от Пфайзер признаха, че ваксината никога не е била тествана дали предпазва околните от заразяване. Още една мантра на ваксърите отиде в кошчето. Кой сега е плоскоземеца, а?

7

Фин

преди 1 година

До Предприемач ...така е, Глаксосмитклайн добре плащат! Помниш ли как говореше преди 15 години, за ваксината против рак на шийката на матката? Пълен провал и фалш се оказа всичко.

6

Анонимен

преди 1 година

Ваксинджиев получи явно нов превод по сметката - за енергична пропаганда на вредните, неработещи инжекции срещу леката настинка КОВИД. "С лабораторни изследвания може да се различи грип от Ковид-19" - е нали не беше грип, що така само под микроскоп "може да различим" от грипа? "грипна вълна, която ни подминаваше по време на Ковид пандемията" - подминаваше ни, понеже ВСЕКИ ГРИП СЕ ПИШЕШЕ КОВИД продажници жалки.

5

Анонимен

преди 1 година

Три години се опазих като спазвах три основни мерки-не чета подобни т.ъп.отии, не вярвам на измишльотините, минимум 100 метра дистанция от притежатели на зелевия амулет. Поне засега минавам през ситото.

4

Анонимен

преди 1 година

Във Франция има скандалче - твърди се, че президентчето Макрон не се е наболо наистина с експерименталните терапии. Докато обясняваше по телевизията как "ще съсипе живота на неинжектираните". Очаквам с интерес развитието