46

Figo

преди 1 година

Ядем това което ни продават .

45

nikonik

преди 1 година

Казал съм вечеХората масово ще започнат да се връщат по селата да гледат животни и зеленчуциКризата, която ще настъпи ще смачка народа!!

44

Анонимен

преди 1 година

Не яжте, не пийте, вегетирайте!

43

Анонимен

преди 1 година

"Рискуваме 12 години от живота си" - то пък един живот...

42

Дедо Гочо

преди 1 година

рискуваме 12 г. от живота си и аз така казах но Тулупу та Тулупа

41

минаващ

преди 1 година

Този специалист първо да отслабне той, после да дава съвети на другите. Защото е едно 20 кг отгоре на нормата. Но ...тази шия не е от трушия, а от вечерите и коктейлите на фармакомпаниите

40

НЯКОЙ

преди 1 година

Този специалист що не си направи труда до види какво яде българина, а той яде ГМО зеленчуци, които имат трайност 4-5 месеца, кисело млеко което никога не може да се вкисне, имитиращи всякакви продукти и други такива. Ето затова българинът затлъстява и организмът му не може да се пребори с всякакви химически вещества които са в храните. Истината е жалка и тя е, че българинът не че не иска, а няма възможност да се храни правилно.

39

П.К.

преди 1 година

Наистина, много, много затлъстели хора се виждат у нас. Пък в телевизиите всички са над нормата. При които е причинено от болести да се лекуват. Но масовото затлъстяване сами си го причиняваме. От безразборно хранене и тъпкане. И тук няма нужда от никакви болници, от лекари, от медикаменти. Няма нужда и от никакви фитнес упражнения. Всеки разумен човек сам трябва да си е лекар. Да се храним нормално. Да не преяждаме. Да водим интензивен живот. Да се движим. И всичко ще си дойде на мястото.

38

Анонимен

преди 1 година

Интересно как преяждат?! На времето преди 1989 година имаше много и евтина храна и то качествена и наистина много хора преяждаха. Сега храната е скъпа, некачествена, хората нямат пари и преяждали. Как става този номер?!

37

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Хаха - особен пример даде. Япончетата са възхитителна раса! Хранят се два пъти по малко от европейците, работят в пъти повече! Тяхната самобитна култура и религия ги прави извънземни. Скоро гледах едно филмче за доджо на някакви острови, основно "старци" над 60-те - каратеки. Завидно здрави и жизнени. Да са живи и здрави. Но не мисля, че пушенето помага на дълголетието им /или не вреди/ ако това казваш! За движението си прав. Японците със сигурност го доказват.

36

Хаха

преди 1 година

До Лаврентий Берия Викаш най-много пушели в бедните общества...явно не си чувал какви пушачи са японците - кво да ги правиш, бедна западнала нация, нали? Нищо, че е пълно със сталетници и масово хората живеят над 80 години. Не са цигарите проблема, поне не само. Обездвижването убива и без цигари.

35

Паскуал Тонеff

преди 1 година

През комунизма нямаше какво да ядеме, само ляб, леща, мляко и един път на 3 месеца вмирисано месо а сега магазините пращят от стока, *** набива като невидял, върти дyпeнцето от кеф и търбуха постоянно е пълен!

34

До ъхъъ

преди 1 година

Хапнеш скапани манджи. Стари олиа и остатъци от предния ден.

33

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 31 - има фитнес и фитнес! Аз примерно се занимавам с т.н. функционален фитнес. Не да се нагрухаш а да развиеш сила в определени движения и групи. Мен ме интересува гърба защото се занимавам с катерене и т.н. Но пък, дори и обикновенния фитнес е по добре от бирата и фасовете. Ти обаче, вероятно ще споделиш нещо от личен опит, инак само така едва ли ще го подхвърляш? Кажи какво е то, истинския спорт?

32

ъхъъъъ

преди 1 година

Напълно в реда на нещата е!Едно време в лошия социализъм във всяко предприятие имаше столова, па седнеш на обяд и хапнеш.А сега в хубавата "демокрация" и капитализъм, тичаш като гламав за някой чорбаджия, нагъваш сандвич от крак или мазна баница с извара........

31

осдсд

преди 1 година

Още по-добре. Тая проста нация трябва да се затрие максимално бързо. Да си похапват, да си пушат цигарски, да си философстват за медицина, политика, икономика и всичко останало, от което много, МНОГО разбират и да заминават към оня свят по-бърже. Макар че то и децата им ще са същата стока, ако не и по-зле, та не знам. Да влизат турците да си ни анексират най-добре.

30

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 31, добре, че си ти да им го кажеш! Боже, от кога всеки се взе за по-знаещ от другите?

29

Анонимен

преди 1 година

Само една забележка към тези, които си мислят че спортуват, като вдигат тежести във фитнеса - сериозно се заблуждавате

28

действителнаст

преди 1 година

Дайте една статия какво да ядем и да напълнеем

27

Веселин 7112136860

преди 1 година

За какво затлъстяване плямпа тоя микроскопипен бел черав ,бре? Ората немат пукната оара за леб да ядът,а тоя за затлъстяване бълва...Няма ли некой психитър да го вкара у риза без копчета?