86

мдааа

преди 1 година

Глупости на търкала... Украинците, загубиха инициативата в настъплението. Имаха определини успехи, но сега започнаха да се окопават, за да задържат позициите. На лице са вече, контраатаки от руснацаците край Лиман, както и атакуващи действия посока север, северозапад в херсонска област. Ударите в последните дни по критична инфрастурктура, още повече забавиха украинците. В допълнение орязаният достъп до Старлик от края септември, също предстанлява не малък проблем... Но вие си пишете :)

85

Анонимен

преди 1 година

До вестник труд Питай роднините на убитите от сръбско-комунистическите националисти дали считат бомбите над Белград за заслужени. Сърбия с терор и убийства искаше да попречи на всички републики в бившата федерация да бъдат свободни и да водят живот, какъвто искат, а не Сърбия да ги управлява. Сега русия също иска да наложи на суверенна Украйна руския начин на живот, ама украинците не желаят руски ботуш..., който с терор да ги управлява. Путин ще загуби тази война.

84

Анонимен

преди 1 година

Аре, не се тревожете дали ще може. Ще може. Страната огромная встана. Вече не можете да удържите, демократи противни и жалки.

83

Анонимен

преди 1 година

Под контрол не, но за уевете може да ги държи. На Пригожин и Сурвакин със сигурност, Путин обича сиренце, Кадира няма сиренце, резаче е. Путин не обича такива.

82

Глух Пор

преди 1 година

За мое голямо учудване, прочетох тази статия с голям интерес. Дори някои изречения по няколко пъти. Забавно е да види човек как се съшива долнопробна журналистическа пропаганда. С евтини увъртания, намеци и внушения- използвайки измишльотините на отдавна компрометирани медии, като че са последна инстанция. Питам се само наистина ли подценяват така читателите си, или просто нямат избор.

81

От Вселената

преди 1 година

Прекрасен е българският език! Писателят ще пише, Ученикът ще препише, Началникът ще подпише, Мързеливият ще попише, Старателният ще допише, Докторът ще предпише, Оптимистът ще припише, Отчаялият се ще отпише, Диспечерът ще разпише, Катаджията ще напише, Начинаещият ще пропише, Служителят ще впише, Следователят ще запише, Чиновникът ще надпише, Съд, изпълнител ще опише, А такъв като Мен ЩЕ ИЗПОНАПИШЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ НЕЩА ПОНЕЖЕ СЪМ ТАРИКАТ ВСЕЛЕНСКИ МЪДРЕЦ!

80

Анонимен

преди 1 година

Защо Убивате Хора?! Кой си ти Путин че убиваш хора и унищожаваш природата - ТВОРЕНИЕ НА БОГА! Само БОГ може да се справи с такива зли души.ЛЮБОВ И МИР ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО НА ЗЕМЯТА

79

Анонимен

преди 1 година

Това да не са кученцата Бойко, Кирчо, Шолс, Емануелчо и компания, че бъдат държани "под контрол"? Нещо объркахте лицата.

78

your med adviser

преди 1 година

тука цялата .... институция се е препълнила от сифилис и оня хитлерист, който също го ръси и разполага къде ли не, и учебните институции се пълнят с такива работи?

77

your med adviser

преди 1 година

и англичаните, те също мислят, че това е много смешно с Хюбриса на Путин и ръсят някакви отвратителни неща

76

your med adviser

преди 1 година

тази историческа простотия, този има място само в Москва и онзи другия също, понеже като им строите тук неща и се ръси гадост навсякъде и е много противно

75

your med adviser

преди 1 година

няма ли да спрете да го викате тоя, болеста е ужасна просто се спрете, и разните онлайн компютърджии, които са решили да ни показват тези работи, наистина сте противни, а пък Хитлеристкия медведев който също ръси същата болест, ами сори

74

Анонимен

преди 1 година

Те тез са пееераси си теглят по една и ще се оправят, не ги мислете

73

Vivax

преди 1 година

Освен измислици и предположения в това нещо, наречено "статия" няма нищо, освен мозъчна промивка за закърнели западни хедонисти.

72

Истукан

преди 1 година

Кадиров е кукла на конци на Путин.

71

От Вселената

преди 1 година

Ще може ли Путинясалия да държи под контрол Кадиров, Пригожин и Суровикин? Птговор - Да, като му поникнат Мустаци и Брада!

70

Ами да!

преди 1 година

Путин или да ни връща Черепа за съда тука, или да го праща на фронта. Какво го хрантутят в този Дубай.

69

Анонимен

преди 1 година

Черепа ще маха на Рамзаната с кърпичка от прозореца на дубайските му сараи на изпроводяк. Сбогом завинаги, любов необяснима!

68

Странно

преди 1 година

Тлъстият Рамазан Кадиров не е помирисвал фронт. Заприличал е на ханъма от плюскане. Интересно кой ще му прикрива дебелия зад.ник.

67

Анонимен

преди 1 година

Пропадняци путински.