41

Анонимен

преди 1 година

Адаптация към студа ще им трябва. Да пробват методите на Вим Хоф.

40

Бай Дрън

преди 1 година

Тя Германия ще мине, ама ние сме много зависими от германски производства, за които произвеждаме. Част от тях директно прекратяват дейност заради високата енергоемкост. И не е до това има или не газ, а до това, колко струва тоя газ.Ако сметките не излизат, затварят се цели производства, от там спират и доставките от България. Ние сме много зависими от германската икономика. Аз реално цял живот работя за немски фирми и една да спре означава, че няма как ние в България да компенсираме.

39

Tchaikovsky

преди 1 година

А след това???? От къде газ ги питам? Те си решили проблема за един период от време,но след това с какво ще им работят предприятията!!

38

Край

преди 1 година

То германеца ще издържи като му каже телевизора че така трябва обаче немската промишленост отива в историята - китайци корейци турци с евтина енергия ще ги подминат като спрели.

37

Анонимен

преди 1 година

За разлиа от Шулц средностатистическият германец е на друго мнение, да не говорим за промишленоста и дребния и среден бизнес, с една дума голем 6уй!

36

Анонимен

преди 1 година

Къде е Грета Тунберх да каже нещо по темата за замърсяването на планетата и зелената енергия?

35

Лекар

преди 1 година

Какво стана с гриин енерджи

34

Анонимен

преди 1 година

В статията се казва: ще минем зимата, ако не харчите енергия. Това се казва адаптация към новата ситуация !!!

33

Анонимен

преди 1 година

Краварски администратор!

32

No comment

преди 1 година

Когато Германия говори за солидарност и загуби, говори от името на ЕС, когато говори за енергия и ползи, говори за себе си!?

31

Анонимен

преди 1 година

ха ха, *** се руските прошляци

30

Анонимен

преди 1 година

Когато сме недоволни от ЕС ,просто трябва да го унищожим , а не да ходим в Русия. Смърт за ЕС!

29

Анонимен

преди 1 година

Абе то и магаpeто може да мине без храна, стига да се адаптира към липсата й

28

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Германия може да премине през студения период, стига гражданите и бизнеса да продължат да се адаптират към новата енергийна среда, натресена им от нацисткия внук. Този мискинин нарича "нова енергийна среда" енергийния недоимък, в който зорлем набута германците, а и общо европейците. Какво става с парниковия ефект, със затоплянето, с климатичните промени, със зелената сделка, с борбата с въглерода?

27

Анонимен

преди 1 година

Дано пук нат гн.ус.ните шв.аби.

26

Без паника моля !

преди 1 година

Германия още не е замразила всички ядрени централи, има и въглища. Освен това запълниха до 80% запасите си на газ. Преговарят с Близкия Изток и Северна Африка за газ и петрол. Германците преминават на други енергоизточници: водород и т.н.

25

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам недоволниот санкциите на ЕС наложени на Кремъл. Нищо не Ви спира да се преселите в РусРай и да го ударите на живот под мъдрото ръководство на Батюшка Император.

24

Анонимен

преди 1 година

Е, ами ще се адаптират западняците. Те си имат вековечни традиции да не се къпят. Вече се задействаха и експертите и им обясняват, че трябва да се мият само 5 точки от тялото с мокри кърпички, а след втората седмица без къпане, кожата започва да се самопочиства и това е здравословно и природно. Ще спят облечени, ще ядат по-малко --- това също е здравословно в края на краищата. Ще са щастливи, за разлика от Руснаците, които ще пукнат от жега и преяждане в гадната Русия!

23

Анонимен

преди 1 година

Както един от авторите в дъбулгариантаймс. бг писа в една от статиите там, който успее за 5 мин на седмоца да се изкъпе, успее, който не - да взема пешкира, шампоана и да ходи на протеста на водните оръдия да се доизкъпе. Да ви е честита зелената сделка, зеления хайвер и новият курс към икономическа и финансова разруха и отрицателен "растеж". Доживяхме "светлото" бъдеще на соларна лампа на батерии. Все пак е по- напредничево от вечерите на свещи от 80те години /о минало незабравимо о пресвещенни

22

Анонимен

преди 1 година

Може да мине, а може и да не мине... Под диригенството на задкулисие и САЩ, местните марионетки водят стадото си в пропастта. Практичните и стиснати немци сега им продават газчицата на тройни цени, че и ръката на грабителите си трябва да целуват едва ли не. Да видим останали ли са хора с топ ки /вероятно над 60-70 годишни/ , да вземат мерки и да думнат някой отговорен кадър от марионетките