35

Анонимен

преди 1 година

Като няма работеща съдебна система и прокуратура от 30 години, не се опитвайте от резултатите, а те са че намаляхме с 1/3-та. От прокуратурата тръгва всичко, в това няма никакво съмнение.

34

Анонимен

преди 1 година

Ами нали преди да падне ГЕРБ от власт, точно прокуратурата ги пусна тия от затворите.

33

Анонимен

преди 1 година

АГРЕСИЯТА НА ПЪТЯ ИМА АГРЕСИЯ НАВСЯКЪДЕ И СЕ ДЪЛЖИ НА РАЗПАДА НА ДЪРЖАВАТА. ДЪРЖАВАТА НЕ Е СТАБИЛНА. Много правилно казва Ражди Рашидов

32

:)

преди 1 година

Ама да подхвърлиш подкуп в колата на някого или да атакуваш президентството вече не се случва, каскет :) Та, какво казваш за решението на ЕСПЧ по случая КТБ :)

31

пуйката

преди 1 година

Може и да се кандидатира за президент като го слушам.Кратка отпуска преди края на мандата и на ринга за наследник на Радев.Плевнелиев като гледам как се е активизирал Бойко може да го предложи за втори мандат,а от БСП очаквам Нинова да се включи в борбата епична,ако остиска на поста си дотогава.При тези алтернативи и редовните кандидати - Сидеров,Йоло Денев,Луна шансът му е огромен за наследник на Радев.

30

Дони

преди 1 година

Гeшeфф тръгнал да ми решава проблемите... Какво безочue и еФтин ПЯР!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Оставка и закриване на гл. прокурор! Това е още една бездънна яма за пари.

28

4040

преди 1 година

Аз мислех че ефективни и бързи присъди трябват, стига с тоя диалаг и навивамв на кълчища 30 години.

27

Анонимен

преди 1 година

Подай оставка влез в затвора и ще започне диалога

26

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е проправославна партия, затова ги оприличавате на пропутинска , естествено ви плащат хора,които целят отцепление от руската православна църква, както с украинската, най-тъжното е до какво унищожение финансово,психически и културно сте доведени да действате против собствения си интерес и това да го възприемате като лична победа

25

Анонимен

преди 1 година

ПОДАЙ ОСТАВКА ЗА ДА ЗАПОЧНЕ ДИАЛОГ.

24

Каскет

преди 1 година

На бойко "бухалката" се оказа най-обиграния играч в колониалната "***" и то дори без да заема политически пост. Това, че прокуратура в България на практика вече няма и 90% от сигналите към нея отиват на чекмеджето на някоя от лелките в деловодството няма особено значение. Важното е че докато политиците се джафкат за кокала, никой не може да го мръдне.

23

ЬЬЬ

преди 1 година

Евентуалното "вкарване" във властта на възраждане ще е гибелно за България и много силен сигнал към ЕС за проруските настроения в България.Тази партия работи в подкрепа на путин и войната в Украйна и е за присъединяване на България към рф. Тя е партията на промитите български мозъци от руската пропаганда.

22

Анонимен

преди 1 година

филмите и глупавите предания в ютуб спонсорирани от илюминатите промиха мозъка на децата, от там нататък всичко е следствие, но няма как поколенията предали труда на родителите си на западните фамилии, сега да оправят положението, исляма ще я опрай гейропата, те повече държат на техните си традиционни ценности и ще издържат по-дълготрайно , въпрос на време просто, те и бежанците са просто първоначалната захранка да се види как би действала тукашната система, лека по лека нещата си текат..

21

Не е работа

преди 1 година

на прокуратурата, а още по малко на Главния прокурор да се изживява като коректив на политическата система в страната! Като иска да се занимава с политика да окачи каскета и тогата на пирон и да си направи партия! Във Факултета го чакат!

20

Хамид Рашид

преди 1 година

Ходи решавай проблемите и се мазни на контингента от гетата. Видяхме как им засвидетелства преданост и любов

19

Анонимен

преди 1 година

Вкарай Боко в затвора,за да ти повярвам!Другото е лицемерие и фалш!

18

ПроСоТо

преди 1 година

веднъж го написах,но ще повтарям:..-Хора,бдете!..Съвсем очевидно е,че тая мутромилиционерска креатура я гласят да поеме щафетата на Тиквата ..Не му давайте думата!...Работата му е да си върши работата,не да се прави на оратор !

17

Анонимен

преди 1 година

Напълно подкрепям мнението, че Гешев не е прокурор, а политик. Само погледнете хората зад него. Така правят политиците - излиза шефа на партията ограден от приближените си подмазвачи и дава изявление. Къде сте видели шеф на ВКС или ВАС да е обграден от приближени слуги без мнение. Това последното, ако Гешев оше се мисли за магистрат. Никой прокурор няма мнение по никакъв въпрос. Всички му правят свиркиии. По зле са от военните.

16

ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

преди 1 година

С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ.....