56

Анонимен

преди 1 година

Просто не ходете на концерта му!! Не харесвам Киркоров, не изпитвам симпатия към него и преди войната. Чист ПЛАГИАТ отвсякъде, но е станал близък с Путин и руските олигарси и не си знае парите, освен това е супер високомерен и със самочувствие на руски княз. Само в Русия може да има фенове с такъв тип СОЦ. ЕСТРАДА, защото вкусът на масовата публика там е на много ниско ниво!

55

Анонимен

преди 1 година

Мой познат с двойно гражданство се завърна от Русия.Получи повиквателна и заряза всичко, което е постигнал там.А казваха, че българи, няма да мобилизират.Не виждам смисъл от бойкот към артист, защото правителството на Радев, не спира да ни унижава като народ " за наше добро". Мълчим за не платени с години данъци на Лукойл, за 3 млрд ъръба- без газ.....Народа е спонсорирал с години РФ, много важно, че на Филип ще му купим билетите.

54

некъпана козила

преди 1 година

Поредната жълтоповетна простащина. Ама то така наречените "демократи" са пълна гнус и освен нещо гнусно да съчинят болните им мозъци нещо градивно не са в състояние.

53

xyz

преди 1 година

дует ритон са пълна гнус, затова са си харесали другата гнус

52

Руски джендър

преди 1 година

Путинист ! СРАМ !

51

Кико

преди 1 година

Да не се разрешава пенсионерите да работят!

50

Анонимен

преди 1 година

ако софиянци направят това, за което се пише в материала, е редно да бъдат съдени . Припомням: нашата Конституция счита за престъпление нападенията поради национаена принадлежност. Също: вината е лична. Киркоров никого не е нападал. Ще е май-малкото срам за страната ни. Предполагам, че акцията се готви от простОтуиращите натовняци.

49

хахаха

преди 1 година

Отмъщението във всички форми води до пълен крах. Ако пък си посветил живота си на отмъщение, смятай какъв кеш би получил.

48

Влади

преди 1 година

Мани го това арменско *** ди. Азис в руски вариант. Майка рускиня , баща еременец, нищо българско няма в него, обаче така проби в Съюза - болгарин, иностранец. А руснаците открай време смятат иностранците за по-висши същества. Само дето сега се праскат за голяма работа.

47

Абе

преди 1 година

А кой ще пее за Зеленото? Че ***...кинското жуженце много клакьори имало?

46

Анонимен

преди 1 година

Киркоров не поддържа никой ами гледа само парите. Меркантилен и мега неприятен.

45

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли има толкова м.ало.умни индивиди, че да се излагат така?!?!

44

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Тоя дует "певци" ако не беше социализма сигурно щяха да работят в Чистота. С по една метла в ръка. Няма по-добър знак за упадъка на държавата от това тия да са музикалното събитие. Щели да имат концерт!? Все си мислех, че Веселин Маринов е дъното на малоумието, но тия ги бях забравил. Възкръсна още по-голяма музикална простотия!

43

Анонимен

преди 1 година

Ами като не е редно политиката да се смесва с изкуството, тогава и Гея да не взима публично страната на Путин в тази война.

42

Unknown

преди 1 година

Да си ходи в русия да прави концерти .. .

41

Анонимен

преди 1 година

ОТ ПЛАТЕНИТЕ КОПЕЙКАДЖИИ СЕ РАЗБИРА ЧЕ НЕ РУСИЯ УБИВА И РУШИ В УКРАЙНА, А САЩ, НО НИЕ СМЕ СЪЩО ЗАМЕСЕНИ КАК ЛИ ЩЕ РАЗСЪЖДАВАТ АКО РАШКИТЕ МЯТАТ РАКЕТИ ТУК В РОДИНАТА НИ, КОГАТО УБИВАТ ДЕЦАТА НИ....

40

МИСЛЕЩИ

преди 1 година

РЕДНО Е ДА СЕ ЗАВРАТ РУСНАЦИТЕ В ГЕТОТО СИ- НЯКОЙ ДА КАЗА НЕЩО КОГАТО ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В УКРАЙНА, ЗАЩО НАД 300 000 МЪЖЕ ИЗБЯГАХА ОТ РОДИНАТА СИ КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДАТ НА ФРОНТА, ЗАЩО НА 30 000 000 РУСНАЦИ ЖИВЕЯТ ИЗВЪН РОДИНАТА СИ.. ОБРАТНО В МАТУШКА ИНАЧЕ БАТУШКА ТРЪГВА ПО СВЕТА ДА ГИ СПАСЯВА КАТО ГИ УБИВА И РУШИ НАРЕД..ИЗКУСТВОТО Е МНОГО ХУБАВО НО ТОЯ "ТИТАН" НА ИЗКУСТВОТО ЗАЩО НЕ Е НА ФРОНТА А НА СЦЕНАТА- ИЛИ НА ФРОНТА ИЛИ В МАТУШКА...

39

Анонимен

преди 1 година

Мустафата подготвя демократичен съботаж

38

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Не е редно политиката да се намесва в изкуството и спорта. Какво са виновни творците и спортистите за глупостите на политиците, че да плащат те цената. Защо не спряха американските спортисти, когато САЩ нападаха Югославия и други страни?! Сега някои избиват комплекси, като оплюват и наказват талантливи хора, отдали се на спорта и изкуството. Това е отвратително!

37

У-мен

преди 1 година

Никой който подкрепя геноцида на САЩ не трябва да бъде допускан и да помирише българската земя. Да го товарят на самолета и да ходи да пее на фронта!