65

Анонимен

преди 1 година

На снимката как гарсониерката на аналнияпосланник изглежда след ракетния ремот ли бе майна филибето. Ади вър из БеГето да збираш войска от укр авантаджийте че ако му писне на Зелениенко че ти напише една повиквателна и тогава ще те рабереме що за патриюухно ти е поведението

64

Анонимен

преди 1 година

Този нашите спец служби да подкарат на разпит ако искат да фанат украинската следа с нашия камион.

63

Анонимен

преди 1 година

Посланникът да иде да защитава с дебелиясизаТник финната душа на Кокаиноленски

62

истината

преди 1 година

откъде на накъде ще даваме оръжие на украйна!?!? Тези украинци са доста нахални и нагли. А когато украйна избиваше бесарабски българи, включително и деца, или руски граждани и отново деца, които живеят в украйна,защо всички си мълчаха, като че ли нищо не е станало...... А сега, всички врещят срещу русия и защо!??!?? За запада знам - те искат ресурси да крадат, а ние защо!???? Русия печели войната!!! Европа запада, ЕС запада, благодарение на краварите. Толкова ограничени хора от запада....

61

Анонимен

преди 1 година

Арсенал работят на пълни обороти три сменен режим ,всичко за Украйна през посредник военни колони и самолети аз за 30 г не съм видял толкова много колкото тази година

60

баба мара

преди 1 година

стига с това оръжие преговори и мир западът нали ви дава оръжие защо искатеот българия нарочно го правите за да ни вкарвате зорлем срещу русия ние обаче нямада вдигаме ръка срещу нея ние сме тук от векове за векове това е воина междусащ и русия украина е едно мюре което доброволно се набута в конфликта

59

Българин

преди 1 година

Еничарино, чуваме те, но ние сме толерантен народ и спазваме етническия мир. Затова няма основание Турция да ни нападне. Виж, в Украйна е коренно различно положението - 8 години убийства, палежи, издевателства над мирното рускоговорящо население. Още през 2015 г. се подписаха Минските споразумения, но неонацистката Киевска хунта, подстрекавана и въоръжена от САЩ, не ги спази. Сега да правят, каквото си искат, но без да ни намесват. България - зона на мира!

58

***

преди 1 година

до българи чуйте, отиди на психиатър да ти изпише хапчета, че нещо не си наред с главата..

57

БЪЛГАРИ, ЧУЙТЕ !

преди 1 година

АКО НАС НИ НАПАДНАТ, НИЕ КАКВО- ДА НЕ МОЛИМ ЗА ОРЪЖИЕ ДА СЕ ЗАЩИТИМ. ПРИ ТОВА ИМА ОПАСТННОСТ

56

БЪЛГАРИ, ЧУЙТЕ !

преди 1 година

АКО ГОЛЯМА СТРАНА ОТ ЮГ НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ, НИЕ КАКВО? ДА НЕ ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ПОМОЩ НАПРИМЕР ГЪРЦИЯ И ДР. СТРАНИ ДА НИ ДАДАТ ОРЪЖИЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.................. СЪОТНОШЕНИЕТО УКРАЙНА/РУСИЯ Е СЪЩОТО КАКТО БЪЛГАРИЯ/ГОЛЯМА АГРЕСИВНА СТРАНА НА ЮГ ОТ НАС.

55

БЪЛГАРИ

преди 1 година

АКО ГОЛЯМА СТРАНА ОТ ЮГ НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ, НИЕ КАКВО? ДА НЕ ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ПОМОЩ НАПРИМЕР ГЪРЦИЯ И ДР. СТРАНИ ДА НИ ДАДАТ ОРЪЖИЕ ЗА ДА СЕ БРАНИМ. УРО...И ГАД...И!.......... ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.................. СЪОТНОШЕНИЕТО УКРАЙНА/РУСИЯ Е СЪЩОТО КАКТО БЪЛГАРИЯ/ГОЛЯМА АГРЕСИВНА СТРАНА НА ЮГ ОТ НАС.

54

БЪЛГАРИ, ЧУЙТЕ !

преди 1 година

АКО ГОЛЯМА СТРАНА ОТ ЮГ НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ, НИЕ КАКВО? ДА НЕ ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ПОМОЩ НАПРИМЕР ГЪРЦИЯ И ДР. СТРАНИ ДА НИ ДАДАТ ОРЪЖИЕ ЗА ДА СЕ БРАНИМ. УРО...И ГАД...И РУСКИ !.......... ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД........ СЪОТНОШЕНИЕТО УКРАЙНА/РУСИЯ Е СЪЩОТО КАКТО БЪЛГАРИЯ/ГОЛЯМА АГРЕСИВНА СТРАНА НА ЮГ ОТ НАС.

53

фори

преди 1 година

Ами то,бедна,обрулена и разграбена България не е спирала да праща и дава оръжие наУкрайна!После,що така,бе Иване!

52

Факт

преди 1 година

Изгонете го тоя!

51

Анонимен

преди 1 година

Бийте си се, колкото искате, след като нямате мозък, но нас не ни намесвайте повече от сегашното положение. Досъсипахме си и без това жалката икономика, за да сме съпричастни към неонацистката Киевска хунта. И бързо сядайте на масата за преговори, че все още можете да си запазите Одеска, Николаевска и Харковска област, които са си руски.

50

Анонимен

преди 1 година

значи не стига че им хрантутим дезертьорите за сметка на НАШИТЕ данъци, а и искат да ходим да се бием вместо тях? А може ли просто да ги върнем в украйна, да се бият за страната си, а парите, които харчим за тях да отидат за пенсии и помощи на старите ни родители?

49

Анонимен

преди 1 година

А ние се надяваме да ви изпратим по живо по здраво у родните ви места, барабар със съгражданите ви по хотелите, дето ги хрантутим. П.a=разит!

48

Shark

преди 1 година

А ни есе надяваме новият кабинет да не играе по гайдата на чужди посланици, независимо от изток или от запад, а да гледа интереса на България и на българския народ. А интереса на България и българския народ е НЕнамеса в тази война. Това трябва да му е много ясно на г-н украинския посланик, ако още не му е станало ясно да ме бъде изяснено категорично!

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Сталин е хленчел единствено за оръжие и втори фронт срещу Хитлер, ако случайно е споменавал България то е било за да нарърчи бомбандировките над нас.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Щото Сталин беше много загрижен за България за това ни обяви за държава загубила войната и ни ограби до голо, да не говорим за десетките хиляди жертви по лично негово настояване за всяване на страх и пречупване на българина. Тоя страх витае и днес и сталинската жестокост е причната днес България да се държи като доброволен васал на Русия