55

Athena

преди 1 година

Какви глупости пишете. Моста е взривен от подводен дрoн.

54

Анонимен

преди 1 година

Айде.... Пак подадоха команда на полския дезинформационен център да се активира.

53

КаскетЯ

преди 1 година

До ЩЪрлиц, нещо си се объркал ве таваришЧ! Неонацистката сила е РаZZия с новоизлюпения фюрер на двойни токчета!Приготвяйте се да плащате репареции за следващите 50-100 години!

52

Щирлиц

преди 1 година

Трагично е зомбирани коне с капаци да въвличат България във война,и то на страната на неонацистките сили.Русия ще ни го напомни това,но тогава тези родни мижитурки ще са избягали на запад.

51

Cталин

преди 1 година

Товарищ Петракиев),а кулите защо американците ги удариха ,а !?) Нещо да кажеш по-тази точка,щото си добре запознат с консприлогията и да не забравиш и кацането на американците на Луната!?)

50

Петракиев

преди 1 година

Стига сте разтягали локуми !Това си чисто руска работа.сами си взривиха моста и то поради жестоки вътрешни властови борби.такъв ход при тях не е новост.Преди 60 и кусур години си потопиха най големият и единствен линеен кораб "Новоросийск" в едно с екипажа.Целта беше да махнат адмирал Кузнецов ,който пречеше на жуков да заграби властта в СССР !

49

Затуй му е прякорът

преди 1 година

Аню Ньойски досъсипа кадрово БА. Отмени всички надбавки точно на техническите специалисти,редуцира парашутните и водолазните,подземните,отделечен гарнизон,високопланинските,добавките за чужд език... Така доброзорно напъди кадърните,а остави пърдухели на пенсия и заплата едновременно. А млъди офицери и сержанти ... не постъпват на входа. Затуй му е този прякор.

48

Анонимен

преди 1 година

похвалете се бе ***, не се оправдавайте, стига обяснения. трепи руснака дето го видиш

47

до 54

преди 1 година

Куха лейка!

46

Кори

преди 1 година

Кой го е строил този мост? За да се направи мост, трябва акъл. Значи не са руснаци.

45

В. Путин

преди 1 година

Е. То няма как и със една ракета да ударим всички ТЕЦове, Ел.централи, Мобилни оператори, Интернет връзки в Украйна..Нали *** лизаторите твърдяха че Русия е свършила ракетите ?! Мостът вече работи, и ЖП и автомобилното платно ! Въпросът е имали в момента ток парно вода и Интернет в Украйна ? Отделно снощи е започнала руска контраатака, от три града са прогонени нацистите...За това тактично никой нищо не казва в нашите наведени медии.

44

Гиб Мелсън

преди 1 година

Дженерал Анъо Ангелофф. Най-дебелия от нашите генерали и най-знаещия. Той прави разследвания на взривове от хиляда километра разстояние. Той е факир в тези работи. Не случайно от Скотланд Ярд и ФБР постоянно му звънят за експертизи без да му се налага да пътува. Просто му пращат доклади и Анъо решава всички случаи с терористични актове.

43

рано или късно

преди 1 година

Психясалото джудже, комплексирано,затворено, като малко зверче в бункера си ще употреби ядрено оръжие. Затова никакви отстъпки на това чудовище, този антихрист. И всякаква помощ за украйна, чийто народ се бори и загива за всички нас, да ни предпази от руската чума.

42

АМИ ИЗВИНЯВАЙ № 42

преди 1 година

До до 42 АМИ ИЗВИНЯВАЙ. ТАКА ГО ПИШАТ РУСКИТЕ САЙТОВЕ. НЕКА Е КРИМСКИЯ МОСТ. ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ НЕЩАТА.

41

Пълен бълвоч

преди 1 година

Туй нещо пак се обади. Аню жив ли си. Най калпавия министър на отбраната в историята. Днес се изказва неподготвен. Цял свят видя и камиона и взрива само той още с транс атлантически и сексуални бръмбари в кухата глава. При бай Тошо над 100 доноса срещу колеги е писал. Помполит ,гад комунистическа. А днес натовец.

40

Анонимен

преди 1 година

Путин е глупаk. Какво реално ще постигне? Разделение за столетия за двата народа.

39

КОЙ ВЗРИВИ?

преди 1 година

НАЙ- ПАЗЕНОТО В СВЕТА СЪОРЪЖЕНИЕ- КЕРЧЕНСКИЯ МОСТ, С 10 СТЕПЕНИ НА ЗАЩИТА НЕ МОЖЕ ДАБЪДЕ ВЗРИВЕНО ОТ КАМИОН ПЪЛЕН С ВЗРИВ. НЯКОИ СВОИ, РУСКИ СИЛОВАЦИ СА ПОМОГНАЛИ КАМИОНА ДА СТИГНЕ ДО МЯСТОТО НА ВЗРИВА. ЗАЩО РУСИЯ НЕ ОБВИНИ РУМЪНИЯ, А ОБВИНЯВА РАЗКРАЧЕНА БЪЛГАРИЯ ЗА ТОВА? ЗАЩОТО ТАМ ИМА НАТОВСКА ВОЙСКА И МОЩНА НАТОВСКА ПРОТИВОВЪЗДУШНА ОТБРАНА. А НАЧЕЛО НА РУМЪНИЯ ИМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК, А НЕ КУХО НИЩО.

38

Тоя мяза на:

преди 1 година

1.Торбест вълк(+)2.Русалка(+)

37

ИВАН

преди 1 година

ПУТИН СЪВСЕМ СПОЙКОЙНО МОЖЕШЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ КАТО ГОРБАЧОВ И ДА ОТИДЕ В США ДА ЧЕТЕ ЛЕКЦИИ, НАЛИ?! И ДА ВЗЕМЕ МНОГО ПАРИ! НО НЕ ГО НАПРАВИ! ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК, МИСЛЕЩ ЗА РОДИНАТА СИ!

36

УКРАИНЦИ-СЪДБА

преди 1 година

ЖАЛКО ЗА УКРАИНЦИТЕ............. РУСКИЯ ГЕНЕРАЛ "АРМАГЕДОН" Е ИЗВЕСТЕН ПО ЦЯЛ СВЯТ, ЧЕ Е АДСКИ НЕКАДЪРЕН ВОЕНЕН, НО УДРЯ НАСЕЛЕНИЕТО И ГРАДОВЕТЕ ДО ПЪЛНА РАЗРУХА.......... РАЗРУШИЛ Е СТОЛИЦАТА НА ЧЕЧНЯ, И ГРАДОВЕТЕ НА ВЪСТАНИЦИТЕ ПРОТИВ ХАФЕС АСАД. НО НА БОЙНОТО ПОЛЕ И ЧЕЧЕНЦИ, И АРАБИ СА МУ СКЪСВАЛИ З....А В ПРЯК ДВУБОЙ!