200

хихихи

преди 1 година

До 224и на руснак

199

Ще си направиш две

преди 1 година

Линийки и ще си ги шмръкнеш утрепко зелена.Русия ви показа,че няма да спечелите тази война!! БАУШИ

198

Анонимен

преди 1 година

От началото на войната най-много бежанци има в Русия. Зеленски е актьор, но си е повярвал прекалено много. За парите, които той лично и кликата му получава от Запада никой не казва. Това е умишлено, на тези хора не им пука за Украйна, дано всичко да излезе наяве един ден.

197

Важното е руските

преди 1 година

фашаги да се избиват систематично и без милост.

196

Ръката на Кремъл

преди 1 година

Първо, той лъже, както обикновено. Второ, той лъже, както обикновено.

195

Анонимен

преди 1 година

И Путин и Зеленски да се изправят на дуел, кайто и да се гътне няма да е загуба. Нещастни ко П И ле та

194

Руска слепота

преди 1 година

Да ви кажа само как да разпознаете слепците. Руснаците повтарят едни и същи реплики. Когато ги попиташ нещо, те ще ти отговорят с това което са чули от телевизора. Те не знаят друго. Само по-младите се интересуват повече от социални мрежи и там виждат колко е пропаднала тяхната държава в сравнение с това което е на запад. Заради Руските зверства хиляди украински майки плачат.Видях в България една украинка, която не можа да сдържи сълзите си заради подлата руска злоба. 200 000 избягаха от Русия,

193

Бай Дрън

преди 1 година

Още началото на февруари писах, че ще има ядрена война. Никой не вярваше, но с времето се вижда, че никой не прави отстъпки и нещата крачка по крачка отиват към истинска ядрена война. И а вероятността да се размине, да, но спред мен ако всичко върви по тоя начин, вероятността за ядрени удари, а след това и класическа ядрена война е поне 70%.

192

Бай Дрън

преди 1 година

:)

191

родителите и децата

преди 1 година

само глей да те не побарат родителите и децата на загиналите укр войници, шо майките за гръцмуня ще те стискат докато бащите ти се изредят с дръжки от лопати след което ще пуснат децата на войництедатисеизсератвустат

190

Анонимен

преди 1 година

"САЩ според теб е купил и този вестник. САЩ според теб ми плаща за да ти трия коментарите." -- не е според мен. Това е установено след анализ на събития и отразяването им в медиите. За да бъде една проамериканска партия на власт тя трябва да овладее медиите. Достатъчен е само платеният собственик на сайта, който ще даде съответни инструкции на наемните служители. Ако искат да останат на работа нямат избор.

189

Анонимен

преди 1 година

Руска слепота -- руснаците не са вече слепи, през деветдесетте бяха. После постепенно прозряха безпътицата, в която ги водеха западните съветници. А кулминацията на прозрението беше скъсването с долара, който на практика заробва нациите чрез финансовата и банковата система установена от сащ глобално.

188

пуйката

преди 1 година

Проблемът е,че украинците са мобилизирали всичко що можеха и само на доброволци от Запад могат да разчитат за резерви,а те не са толкова,че да повлияят.От друга страна Русия е там с под сто хиляди при над милион и половина редовна армия,а запасняци колкото искат могат да мобилизират.Огневата мощ също не е на украинска страна и с доставките на оръжие няма да се промени положението особено.Западът не воюва нито с Германия за Чехословакия,нито със СССР,както и заради Унгария.

187

Анонимен

преди 1 година

Много неверни уж исторически твърдения се изказаха по време на тази война сега и от няколко години. Преди всичко това се прави от грантовите историци които са платени и направо измислиха нова история а невежите я повтарят. Пропаганда.

186

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен.Отърваха ни от "зависимостта "от Русия сега зависим от САЩ НАТО и Украйна по цял ден ни натрапват бандеровския поздрав. За който не е разбрал изисква се и отговор на поздрава. За да остане човек жив ако иска. Следва одобрение : Благодаря това е важно !

185

Руска слепота

преди 1 година

До Анонимен..Какво да ти кажа човек. И ти си в Руската слепота. Всеки те напада отнякъде. Платени хора ти трият коментарите. САЩ според теб е купил и този вестник. САЩ според теб ми плаща за да ти трия коментарите. :) Няма какво да кажа на човек в Руска слепота. Освен да ти кажа: да платен съм. Да, трия ти коментарите. Хахаха. Каквото и друго да ти напиша няма да му повярваш. Така че да прав си. За всичко си прав.

184

Анонимен

преди 1 година

Като понеча да сложа знак и веднага ми пада реклама

183

Анонимен

преди 1 година

Обаче ги закопа с катедралата.

182

Слава Украини

преди 1 година

Велик!

181

Анонимен

преди 1 година

Човечето с ник "Руска слепота" е част от екипа на този фалшив сайт. Започна да ми трие неудобните за продажната им политиката коментари.