11

мда

преди 1 година

То и с отрицателни ливи не се правеше инфлация , НО - вие направихте всичко възможно и така упорито 10 г. А сега още не сте вдигнали лихвите на 7-8% и ревете , че нямало да има ефект . Изчакайте поне 10 г. на максимални лихви преди да правите констатации .

10

софиянец

преди 1 година

Този знаеш специалист защо не спра КТБ да фалира преди години? И защо не си подаде оставката, заедно с другите шефове на БНБ? Иначе приказва големи приказки.

9

Анонимен

преди 1 година

"За Бога братя, не купувайте" - цитат от 1997г. (хиперинфлация)

8

Анонимен

преди 1 година

Ама как така Световна инфлация бе, я питайте герберите - те ще ви кажат, че Кирчо и Кокорчо са я измислили.

7

Глобалиста

преди 1 година

При очертаващата се дългова криза много големи банки в ЕС ще са на ръба на оцеляването си.Дано днешните политици имат смелостта да вземат правилните решения за да смекчат кризата.

6

Глобалиста

преди 1 година

Кризата ще е жестока.Предстои масово обедняване.Инфлацията ще бъде стабилизирана на високи нива.Идва СТАГФЛАЦИЯ .Никой не коментира как ще се излиза от нея.Предстои и дългова криза която се решава с печатане на пари.Капитализма е в криза голяма и трябва да се ремонтира но няма кой да се наеме с това.Всичко ще бъде за сметка на работещите.

5

бг смешки 2

преди 1 година

ИМА резон това което казва ...особено за крипто схемите ...там мн народ ще изгори тепърва!

4

Ортографчо Граматик

преди 1 година

Заглавия не разберяха писали неправилна :D

3

грамотност НУЛА

преди 1 година

Инфлацията няма да потиснаха само като се увеличават ,,,,,

2

долу ЕС

преди 1 година

германия само за тази година обяви помощ от 200 млрд за ток и газ! още 26 страни не са казали колко още ще печатат и те. Отделно сащ все месец заради украйна печатат до откат. Е, как да падне инфлацията ? 1997 голяма инфлация плюс високи лихви Запада живее така вече 20 г

1

анонимен

преди 1 година

Някой може ли да преведе заглавието на нормален български?