9

Анонимен

преди 1 година

АЙДЕ СТИГА ХУМОРЕСКИ КВИ ЯКИ ДЪРЖАВИ НЕ ЩАТ ДА ЧУЯТ ЕВРОТО

8

Анонимен

преди 1 година

Оооо дааа. България и Румъния са болшевиките ко чи нки от които са се изселили по няколко милиона човека от края на СССР. И румънците бяха към 22 милиона а сега са 19 и вървят надолу. Така е то от каманизъм.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера защо наще ходят там където никой не иска

6

fact

преди 1 година

миришат ни карката на зелени чорапи.нема шин ген, нема енподонес.

5

На снимката :

преди 1 година

Празен вторачен маниакален поглед,обърнати джуки надолу,перхидролена прическа и пълна липса на усещане за реалността...Готови за Шенген?!? СЕРИОЗНО?!? Кой пилотира самолета,който си летеше насам натам в разградената ни територия?!?Камионите с мигранти прекосили половин България?!? Българската връзка с атентата на кримски мост?!? Разкъсаната ограда на южната граница на Далавери СимеонOFF,откъдето си влизат спокойно?!?Кап Андреево, където две жени проверяват по 300 тира/ден в килерче 2х2?

4

Не на Шенген

преди 1 година

Даваме ли си сметка, че ако влезем в Шенген, ще станем абсолютното гето на Европа. Милиони мигранти ще се насочат натук, защото се отваря сухопътен коридор до всяка точка в Европа без никаква граница. А нашата полиция за жалост е безсилна. Пълна лудост е доброволно да влизаме. Казвам го като човек, който непрекъснато пътува из Европа. Не на Шенген!

3

Анонимен

преди 1 година

Капитан Андреево е завладян от мафията и прекарва каквото си иска. Какъв Шенген за Мафията? По-лесно да пренася дрога, милиони пари и пестицидни зеленчуци към другите европейски страни?

2

До 3

преди 1 година

Става другарката

1

Анонимен

преди 1 година

Права е другарката.