174

Всички сте боклуци

преди 1 година

Не ви пожелавам да ви се случи това на вас, нещастни, долни, бедни ***!Няма значение, кой прав, кой крив (истината е една в случач обаче) - такова нещо не бива да бъде позволено.

173

Анонимен

преди 1 година

Зеленски кога ще отиде на фронта да воюва или той само ще бута други да ходят и ще се крие.

172

Анонимен

преди 1 година

Нека си пеят, времето на държавата им изтича...

171

SWAN

преди 1 година

На руски ли пяха? :)))))))))))))))))))))))))

170

Анонимен

преди 1 година

Ега ти пропагандата! Добавете и че са танцували. Спрете се с вашите глупости бе!!!

169

Анонимен

преди 1 година

Кой не скача е червен хахаха. Наиграха се да вярват на Зеления, а той се евакуира.

168

ВБЗ

преди 1 година

Тази снимка с тези учещи деца направо може да те разплаче....вече малко прекаляват.

167

ИВАН

преди 1 година

УКРИТЕ СА ПО ПРОСТИ И ОТ НАС, МИ НЕ ГО МАХНАТ ТОЗИ ЕВРЕИН КУМИК! СКОРО ЩЕ СА БЕЗ ЦЕНТРАЛИ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ГАЗ! ЩЕ СА В КАМЕННАТА ЕРА И НЯМА КОЙ ДА ГИ СПАСИ!

166

Анонимен

преди 1 година

,,Децата имали учебни занимания не в класните стаи,а под земята.''И кога успяха да ги организират,още в първият ден на бомбандировката??

165

Анонимен

преди 1 година

Смешници,пеели,пеят двама-трима близки на властта,останалите не ги интересува или снимат

164

Анонимен

преди 1 година

А излизаха ли да пляскат на релсите, циркаджии?

163

Факт

преди 1 година

Скоро и ще заплачат!

162

пуйката

преди 1 година

Какво друго им остава?В Москва още се чудят какво да правят с Украйна и пробват различни варианти.Кога опитите са зависили от обекта на опитите?Каквото решат в Москва това ще стане.Западът да не е луд да се бие заради Украйна и да рискува да бъдат разрушени и неговите градове?Само декларации,ноти,протести,а да и оръжие,но колкото и каквото и да им дадат това няма да промени силите,а Русия не прилича на държава,която ще рухне икономически или населението ще свали властта.Правото е като религията

161

Анонимен

преди 1 година

Престанете да ни занимавате с тия,хората се вълнуват от високите сметки за ток,вода,храна,парно.Никой не се интересува от Окрайна.

160

Щирлиц

преди 1 година

Потрошенко искаше децата на Донбас да живеят в мазетата,та каквото повикало,таков се обадило.Честито!

159

Анонимен

преди 1 година

Евала Вова. Толкоз радикализира тия украинци, че сега и ти се чудиш как да отървеш кожата. Идвай в България, тука винаги ще има език за твоя г*з.

158

1

преди 1 година

Кремълския терорист направи без да иска точно обратното на това, на което се надяваше: тръгна да доказва, че такава държава като Украйна няма, а вместо това създаде чудовище на западната си граница. Това дори НАТО нямаше да може да постигне. Слава Укайна!

157

Анонимен

преди 1 година

Това с "Ами Донбас, ами Ирак?!" ми звучи като "Какво съм виновен, че крада като другите крадоха първи". Крадецът си е крадец, престъпникът си е престъпник. Единствената разлика е, че Вовата се излага тежко. От 24.02 ми обяснявате тук, че Русия печелела то 3 дни... 8 месеца вече. Като гледам как е тръгнало в близките 3 години всеки ден ще продължавате да обяснявате, че Русия печели до 3 дни. Докато не загуби или се разпадне от гневни чеченци, буряти и разочаровани Китайци.

156

Анонимен

преди 1 година

До 192 Киев ще има по 2 часа частичен режим на тока. Не се знае за колко дълго, но се подозира, че ще е около месец-два максимум и то от руски военни кореспонденти. Украинците твърдят, че до 2 седмици щели да ги оправят, но съм по-склонен да вярвам на руската страна. Ако на това му казваш "Украйна няма ток" нз... има си.

155

Другарят Путин

преди 1 година

Масква не вярва на сълзи!