106

Анонимен

преди 1 година

Сменете столицата и тогава да видим резултата

105

Анонимен

преди 1 година

Не Перник, с 69 000 а Шумен е десетият град с 82 193 души и данните са от 2022г.Първо се информирайте и тогава пишете.

104

Филибе

преди 1 година

Заплатите в Пловдив са като тези в Каспичан. Хубав град е, но няма пара.

103

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа, така си е. София е "Барселона на Балканите". То красота, то инфраструктура, то чистота, то финансови центрове, то модерен транспорт, то високи заплати - почти колкото в Испания и най-вече всяка година милиони туристи отсядат в София да се докоснат до нейната непреходна красота!

102

Joan

преди 1 година

До Гиб МелсънВсъщност най-важни са доходите на хората и качеството им на живот. Единственият град по европейски модел, при който хората могат с квалификацията и труда си да си осигурят нормално съществуване, без да са работещи бедни, е София! Доходите са прилични за цените в България. Преди години съм живяла във Варна - скъп град, а хората са много бедни и едвам свързват двата края. Отвън лъскав, отвътре смърди.

101

баба Пена

преди 1 година

Пловдивчани много се напъват ама никой нема у този град. Преди година един млад инж. ми разправеше как нямало никаква работа за него там и затова се пресел у сефето. Морето си е моренце а си имаме и слънце и комбинацията си е 6. Къде е да си пиеш кафето на морето къде е на тепетата. А?

100

Анонимен

преди 1 година

След освобождението от турско робство, Свищов, Лом и Шумен са едни от най-големите градове в България. Къде бяха, къде са сега ...

99

Мартин

преди 1 година

Бабо Пено, Пловдив е единствената община, която включва само града, така че не ми говори за села, а дали сте повече през лятото си е ваш проблем, ние тук сме преселени целогодишно...тия 320000 по скоро са за колите...

98

Анонимен

преди 1 година

Докато ни управляват демократи, така ще бъде, ще се топим. Важното е, че има банани и тоалетна хартия. Нали заради тях сменихме соца с див капитализъм.

97

Анонимен

преди 1 година

София уж има 1,2 милиона жители, но половината са в чужбина. Пловдив, Варна и останалите да същата работа.

96

От Вселената

преди 1 година

Peзнaтите кожички на мъжкия морков влезе по времето на КомунЦоЦа в управлението на Свещената Българска Земя и от това няма отърване. Сега цялата държава се управлява от партии управлявани от депутати с резани кожички на моркова - няма значение какви са им морковете - османски или юдански!

95

Анонимен

преди 1 година

*** кожички на мъжкия морков влезе по времето на КомунЦоЦа в управлението на Свещената Българска Земя и от това няма отърване. Сега цялата държава се управлява от партии управлявани от депутати с резани кожички на моркова - няма значение какви са им морковете - османски или юдански!

94

Анонимен

преди 1 година

Първи е градът в който има АЙЛЯК! :)) Така че, sorry, софиянци....

93

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията и демократите стопиха България. Вместо сега да сме 13 милиона, ние сме 6,5 милиона, от които голяма част са в чужбина.

92

От Вселената

преди 1 година

Прав си 103 Анонимен... Това бе и целта на СоСа - на КомунКатъра Бай Тошо - синът на ромката Маруца! Българите да работят, а сингyларите да се размножават и живеят на гърба на българския народ. Българите собственици на земи бяха унищожени от СССРето чрез ТКЗСето. Сегашното младо българско поколение няма веке даже и спомени останали, че са наследници на земи притежавани от техните деди. Има си КомунЦингуларски фирми за оране на онаследената и ужким раздадена след разпада на ЦОЦА ТеКеЗеСеТа

91

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ СЕ ОПРАЗВА...ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИМАТ ЕДНА ЦЕЛ-АПАРТАМЕНТ В МАЛИНОВА ДОЛИНА В СОФИЯ И ЗАТОВА ПРОДАВАТ ИМОТИТЕ НА ДЯДОВЦИТЕ СИ И БАБИТЕ СИ НА РОМИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ...

90

От Вселената

преди 1 година

Идете в Еленския Балкан и вижте колко мъдри са биле нашите деди. Първият етаж на къшите е изграден от каменни плочи за да е хладно през лятото. По средата на първия етаж е изграден каменен Джамал за отопление със Слама. Вторият етаж е дървен и тавана е покрит с каменни плочи. През зимата от замръзналата река нашите деди са събирали Лед и са го слагали в специални изкопани пещери за Леда, за да може там да се запазва храната през лятото. Комунизма Унищожи Всички Балкански Хилядолетни Традиции!

89

Анонимен

преди 1 година

Това преброяване беше доста странно и зле организирано, така тези резултати са доста съмнителни.

88

От Вселената

преди 1 година

След като дойде СССРето, по времето на ЦоЦА застроиха плажовете с ЦЕМЕНТОВИ ХОТЕЛЧЕТА и унищожиха Българското Черноморие, а след това КомунЧалгаджиите го раздадоха на Московските КомунСултани и на Истамбулските Османските Султани, а останалата част раздадоха на българските КомунСултани! Браво на Гърците - запазиха си бялото море незастроено!

87

От Вселената

преди 1 година

Преди години бях във Варна и на обяд отидох да проверя олажа! Веднага дойде един и ми каза да плащам за Чадър! Казах му че искам само да проверя чистотата на плажа. Разсъбух си обувките и започнах да ходя по пясъка. Бос не може да се ходи понеже те бодът счупени стъкла, игли, некакви бодли. За сядане с yпeто на пясъка да не говорим! Слънчевите Чадъри правят пари, но пречат за почистване на пясъка и почистването става един път годишно след пребирането на Чадърите!