121

42

преди 1 година

Правилно.Като знае, че руснаците ще му гръмнат сателитите, побърза да се погрижи за собствеността си.

120

Анонимен

преди 1 година

Напълно да се унищожи руско-фашистката армия! Това е пътят към световния мир. Русия и бившия СССР са най-сериозните спонсори на тероризъм в света...

119

САТАНАТА

преди 1 година

Да се засили контрола на руската армия над украинскиат неонацизъм !

118

Лукчо

преди 1 година

Пресвет, имал си двойка по физика явно. Не става само с четене на опорки. Но руските лазери може би нямат нищо общо с физиката явно.

117

Анонимен

преди 1 година

Пересвет в действие! Руската лазерна система пересвет унищожава сателитчетата на мъск едно по едно

116

Идеалист

преди 1 година

До АнонименОт години в Украйна се извършва етническо прочистване!

115

Идеалист

преди 1 година

Мъск е тръмпист! След месец са междинните избори в САЩ.

114

Анонимен

преди 1 година

Все още ли някой мисли, че Мъск е невинен предприемач или вече разбрахте, че е комплексиран плешив социопат, наркоман със маниакална склонност да забременява жени и да ги зарязва, който вече си позволява да дава "наклон" на войни и експериментира със чипиране на маймуни (засега). А след 10 години?

113

Анонимен

преди 1 година

Значи "освобождават територии" , а аз си мислех че е редно да се освобождават хора. Прилича на етническо прочистване от страна на хаймарсите.

112

Анонимен

преди 1 година

От текста става ясно че им Пречи да "освобождават територии". Това обаче е интересен израз защото сами са признали че са получили заповед като влязат в селото да избият хората. Може би да ги избият защото хората са от руски произход, Но те не освобождават хора а забележете освобождават територии.Малко зловещо.

111

Анонимен

преди 1 година

Ама чакайте сега. По принцип Русия е под санкции и Starlink не работи на територията на Русия заради санкциите. Включително и на територията на Крим (макар че той уж е украински). Може да се допусне, че и новите области на Русия са попаднали под санкции. Както се казва, лош закон, но закон.

110

Реалист

преди 1 година

Руснаците може да са хакнали starlink. Това би поставило Русия и САЩ в по-конфликтно положение, щото Демент Джо и тези около него ще почнат да навиват че това е атака срещу САЩ ицяло НАТО трябва да отговори. Затова Русия до сега се евъздържала, ама както се закучи с планините оръжие и пари заУкрайна май са се решили на тази стъпка, която ефективноправи цялата тази скъпа техника почти или направо безполезна.

109

Петров

преди 1 година

Не бе. Мъск ще мине на страната на онези от Украйна дето все пари искат.

108

длъжна е маика ти бе

преди 1 година

До До99Абе *** ,аз като български гражданин не дължа нищо никому,нито на укри нито на руси ,ти *** като дължиш нещо някому пушката,респективно вилата и магарето и дето ти хване погледа

107

Анонимен

преди 1 година

До 115--------- "Да, ние сме длъжни на Украйна,защото хората там заплащат с живота си да бъдем свободни" -- Как да се разбира това ? Виждаме ,че свободата ни се ограничава от Брюксел и Вашингтон . Какво и как ще продължи ВВП . Имате ли идея ,че една война струва пари . Отделно армия . Отделно оръжия . Ракети не се произвеждат за час и т,н и т.н.

106

Коректор

преди 1 година

До 114 До 111 Апък ПИШЕ СЕ А пък, хитлер СЕ ПИШЕ Хитлер, еврейн СЕ ПИШЕ евреин, идоавганистан ПИШЕ СЕ, АКО ИМА ТАКАВА ДУМА ИнфоаФганистан и авганистанците СЕ ПИШЕ афганистанците!

105

До99

преди 1 година

Да, ние сме длъжни на Украйна,защото хората там заплащат с живота си да бъдем свободни.Защото всеки знае,че ако този антихрист и психясъл комплексар Путин не бъде спрян навреме,злото ще бъде окуражено да продължи . Затова целият свят помага на Украйна,а след новите варварски удари дори и Китай и Индия казаха на Лудото джудже ...баста.

104

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Мъск неможе да спре сателитите защото те ВЕЧЕ не са негови. Както есъобщено в статията "ТЕ СА ЗАКУПЕНИ ОТ ПЕНТАГОНА ИПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ" ! Т.е. прекъсванията могат да бъдат по една единствена .........айде, нека бъдат две причини ! ! причина - Да са изключени от Пентагона ! Теоретично е възможно, но реално, тази мисъл никога не би минала през нечия пентагонска глава ! Т.е. тази причина отпада ! 2- Русия изключва/блокира сателитите ! Единствено възможна причина!

103

!:

преди 1 година

Тия украинци нещо губят ориентация. Забравят, че никой не им е длъжен и чак са много нагли. Мъск ако иска ще си събере всички сателити на Северния полюс..... защото са си негови! *** и наглите хора. Ами ХАЙМАРС-А дава ли дефект, доволни ли сте ?! С голите ви ***....заслужавате си съдбата...

102

Заради украинците

преди 1 година

До ... старлинковата работа Мъск е американски гражданин ,но по произход на родата е немец, а заради украинците тая зима ще страдат немците.