230

баба мара

преди 1 година

атентатите над сев поток2 и кримския мост са фатални грешки на чуждите съветницисега украинците ще понасят ударите 8 месеца са достатъчен срок за преговори имир финансов одит на украина не на воината стига с това оръжие

229

STOP WAR

преди 1 година

После вторая мировая ето самая наглая диверсия против РУСь ..Пострадали десятки милиони братя и сестри в Украйна.. Руская федерация потеряла Трилиони долари от санкции ..ПОгибли сотни тисяЧ..ПУТИН ЕЩЕ НА СВОБОДЕ.. Говорит ПРИКАЗИ за масовие убииства.Подставлени на власт в Киев после окупация Украйна 2014 не хотят переговори ..Все вокруг ПУТИН пострадали от СПЕЦ НАРКОТИКОВ>.Америкаснкие диверсанти которие ведут терор с помощи ПУТИН ползуют 6.6666666985 G terror ..

228

ЕС+САЩ=гибел

преди 1 година

че окупираният украински Крим..", личи си кой е спонсорирал тази статия - свободни медии, истинска журналистика - да ама НЕ! До като сте на хранилка в Козяк, държавата ни ще страда - ние сме една обедняваща ставаща все по-бедна бананова монархия /сатрап наложен от някъде/, на която народа вместо хляб и зрелища залъгват с ЛГБТ и Мултикултурни ценности, докато той страда, измира и изчезва!

227

Анонимен

преди 1 година

"Кремълския престъпник Путин ".... Г-жо ***, лични пристрастия в журналистиката са недопустими. Това само издава вашите "спонсори"

226

чичи

преди 1 година

да им пуснат някоя и друга ракета на украинците и да го приключат този мост на няколко места

225

Реалист

преди 1 година

Бяха предупредени да не пипат моста, не послушаха, сега ще пискат че имало безразборна стрелба по цивилни обекти..А и това със starlink едва ли е случайно.Кирчовщината на България ще и нанесе непоправими щети..

224

Анонимен

преди 1 година

като гушне букета лилипута ще си пусна страхотен ден на Дони и Нети на рипийт

223

Чалгарин дудаев

преди 1 година

РАЦИТЕ ДА АМА ПУТИНОВЦИТЕ В ЗЕМЛЯНКИТЕ.ТАМ ОТ КЬДЕТО СА ДОШЛИ.

222

Руснак

преди 1 година

За това което вие му викате унижение, днес Путин им показа на ФАШАГИТЕ къде зимуват раците!!!

221

анонимен

преди 1 година

До Абе.. Да бе, д!. Не само че го пуснаха още същия ден да функционира, но до него и нов построиха. Както навремето "пятилетка за 3 години", така и сега мост за един ден.

220

Bang

преди 1 година

Мостът си е избомбен професионално с ракета. Кой го е гръмнал е спорен въпрос. Може и фас да е в крайна сметка.

219

Абе..

преди 1 година

мост го пуснаха да функционира още в същия ден - както за автомобилен, така и за железопътен превоз. А укрите дълго ще плащат сметката, днес казаха довиждане на голяма част от енергийната си инфраструктура, скоро ще са в 17-ти век, където винаги им е било мястото

218

Украинец...

преди 1 година

Нема страшно и тоя мост ше го направиме на Швейцарско сирене !

217

СМЕХ...

преди 1 година

НЕМА ДА МУ Е ПЪРВОТО НАПАДЕНИЕ НА ТОЯ МОСТ....ха,ха,хааааа... следващия път , ще сме по-точни...!

216

бай хой толстой

преди 1 година

А днес как е-гледам столицата на украинците нещо гори,а.Хайде утре и Варшава.

215

БПФ

преди 1 година

Унижение само във въображението на СNN. Русия ще си възстанови моста. Ама уkpoпия кой ще я възстанови. Впрочем като говорим за унижения, от началото на годината до края на февруари, Спутник имаше по-голяма гледаемост в САЩ от CNN !!! Ето това е унижение - ама за американската медийка !!!

214

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 232 - голтакът си ти, освен това си и невежа. Нимарс няма такава далекобойност. И на видеата се видя, че се взриви камион. Никакви следи от ракета. Вас - укpoпофилите, трябва да ви лекуват с лоботомия. Ще се кротнете, а по глyпави е невъзможно да станете.

213

Анонимен

преди 1 година

Само дето атаката не успя и мостът е поправен. Сега да му мисли Зелю.

212

Гражданин

преди 1 година

При такава констатация че и България има нещо общо с експлозията, е редно Гумен Гадев да направи изявление, в което да защити страната ни. Той обаче няма инструкции от Кремъл и се е спотаил като мишо*.

211

Анонимен

преди 1 година

Няма да се учудя ако взривяване е направено от вътрешни хора, възможно е и родните на някой мобилизирани да са го направили.