15

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов, нещо да цитираш? Или пак си на амбразурата със сърп и чук в главата? Червен ***, СК има статистика каквото партията каже, като в Прросия, нали са държави в 15 век. Така, че полека с опорките др0гарю.

14

Анонимен

преди 1 година

Прати ги към САЩ!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Значи Южна Корея е по-развита. Благодаря ви!

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

САЩ само два кихнат в Украйна, Северна Корея веднга ще заличи всички американски бази в Южна Корея и Япония!

11

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея си играят с телефончета, Северна Кория с ракетки.

10

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея е НЕСРАВНИМО по-различна, произвежда автомобили Киа, телефони Самсунг, компютри, кораби... Северна Корея произвежда само оръжия, знамена и униформи, копаят въглища и сеят ориз, това им е цялата икономика.

9

?

преди 1 година

До 4 риторичен въпрос? В Южна Корея имат собствени изтребители, космическа програма, Самсунг, коли и т.н. още ли се затрудняваш та питаш?

8

Анонимен

преди 1 година

В Северна Корея хората нямат лични автомобили. Беднотията се вози в градския транспорт и на велосипеди, партийните босове на служебни автомобили, но пак не са лично техни, а на Партията. В Северна Корея нямат достъп до интернет, само една гигантска вътрешна мрежа. Достъп до свободен интернет имат само на определени места и то най-малко по 2 или трима на един компютър, за да се следят и да доносничат един за друг. Това ви звучи безумно и невъзможно защото сте родени и израснали в свободен свят!

7

Анонимен

преди 1 година

До 6Човешко е да помогнеш. Сериозно питам коя е по-развита, ама ти не отговаряш.

6

Анонимен

преди 1 година

Коя е по-развита - Северна или Южна Корея, сериозно питам: Ами виж къде пасат трева - буквално скубят тревата в парковете и я режат за салата и нямат климатици, хладилници и перални машини и перат на ръка в реката. То всъщност домакинска техника не им трябва в Северна Корея защото имат ток по 3-4 часа на ден. НЯМАТ ПРАВО ДА СИ ИЗКЛЮЧВАТ РАДИОТО ВКЪЩИ, на всеки 20 къщи или апартаменти има партиен ръководител иминбанжчан, който има ключ от къщата ти и има право да те проверява денонощно.

5

Дон кикот

преди 1 година

Да но само той има шкембе другите са кожа и кости.

4

Анонимен

преди 1 година

До 2Южна Корея ли е по-развита?

3

До 1

преди 1 година

Да...ама СК има ядрени оръжия, а в комбинация с Русия, Пакистан, Индия и Китай, кой според теб е с предимство. Консуматорското общество свърши. Апокалипсисът и третата война са на прага.

2

?

преди 1 година

До 1, по времето на социализма сме били на едно и също равнище с ЮК. Имаха един дикататор, само че този диктатор виж колко % от БВП е отпускал тогава за образование? Резултата половин век по-късно - Къде са те сега и къде ние. Вече настигат японците, а ние африканците.

1

Анонимен

преди 1 година

Коя е по-развита - Северна или Южна Корея, сериозно питам.