129

Анонимен

преди 1 година

Путин им е заповядал да критикуват военните, за да ги смачка за наказание. Военните ще се спасят от репресии и обвинения само чрез военен преврат срещу Путин, Лавров, Шойгу, Конашенков, които ги пратиха да ги убиват в Украйна

128

РАША е ПАРОДИЯ

преди 1 година

много скоро ще се разпадне също както СССР. Дагестан, Чечня и Абхазия ще се отцепят първи. После ще са Сакхта, Карелия и други. Но този път ще бъде още по трагично и опустошително за мизерстващия руски народ. САМИ СА СИ ВИНОВНИ.

127

?

преди 1 година

Няма ли някой висок прозорец в Русия за джуджето, какъвто той приготви за много истински руснаци.

126

хахаха

преди 1 година

тавариш путин естествено че украинците стоят зад това -не усещате ли украинския отзад.

125

.

преди 1 година

Въпрос към ТВ-водещия: Какво предпочитате: Чукотка или Остров Нова земя?

124

Дедо

преди 1 година

Идеята е че руснак може да воюва само когато е нападнатСега Россия вече е жертва и се надяват да вдигнат морала на запасняците да ходят да се хвърлят на амбразуратаЩе награбят цялата страна да работи извънредно и т.н.Това че братя се убиват е от хиляди години,но защо намесиха и читаците това трудно се прощава от украинците.

123

Произвеждането в

преди 1 година

генерал полковник на Кадиров беше право и задължение на министъра на отбраната. Путин безцеремонно наруши руските закони, присвоявайки си това право. Той настрои генералитета против себе си и против силовите групировки. Путин ускори разпада на руското правителство и приближи края си.

122

Анонимен

преди 1 година

"Пропуква ли се необичайно оптимистичната пропаганда на Кремъл?" е въпрос от поредицата плоски, куховати, първосигнални "анализи" на DW предназначени за лапнишарани.

121

Анонимен

преди 1 година

Единственият изход от войната е диктатора да бъде свален и вината за поражението на Русия да се стовари върху дъртия плeшивец...

120

Анонимен

преди 1 година

Процесът ще е бавен, но неизбежно върви към вътрешен преврат за смяна на режима в Кремъл и накрая, като съобщят, че Путин е свален, последният ще гледа, както гледаше Живков на последния пленум на БКП...

119

Анонимен

преди 1 година

Че ги любят у гримьорните...

118

Анонимен

преди 1 година

рашизма и путинизма ще останат в историята заедно с хитлеризма и сталинизма. трибунал за джудж3то или да лети от прозореца, ако го е срам да се черви на трибунала и да се обяснява

117

###

преди 1 година

Много скоро, късокракия богатир ще падне от терасата на болницата!

116

смърди на ФСБ

преди 1 година

бомбените атентати през 1999 г. в Москва, Буйнакск и Волгодонск дадоха претекст за втората чеченска война и катапултираха Путин в президентския пост, бяха извършени от руската Федерална служба за сигурност (ФСБ). ФСБ са замесени в инцидента с Кримския мост.

115

Анонимен

преди 1 година

Украйнците се оказаха аналноподатливи .ЛГБТ пасти да яде

114

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали се пропуква, но Русь има още доста сили и козове в ръкава. На ядрена държава се блещят по-умерено защото знаят какъв ще го ядат. Кой, както иска да си го тълкува и интерпретира.

113

Анонимен

преди 1 година

В Русия хората живеят като в 16 век. Диктаторство.Но Божията воля е друга! не сме дошли на земята някой да води войни да живеем в любов сме тук братя и сестри да се обичаме и вършим делото на Исус.Нима не знаете? Или сте забравили? Или сте се самозабравили? Но друга е Божията воля. Идва Новото Време.

112

Пропагандната машина

преди 1 година

Пускат лъжливи новини в цяла Европа, руснаците ги четат, виждат разликата с техните новини и започват да се съмняват. Англосаксонците нямат никакво достойнство и морал.

111

Ром"с

преди 1 година

Днес =DW ...Те само от Дойчето имат право да препечатват и по 1-2 други издания в месец...това е свобода на словото в България!

110

Z

преди 1 година

Е това ако не са фалшиви новини и дезинформация :) нашите родни журналисти много им хареса да се вживяват на пета власт. Браво на Константинов че не желае да коментира нищо пред платените атлантически журналистика щ. Продажници за шепа долари продадоха България. Мизернициии-и евроатлантически