25

Демократор

преди 1 година

до Ф.С.В. 25,значи си пълен некадърник, за който работа има само с лопатата в "трудова заетост" към общината.

24

Анонимен

преди 1 година

хем неадекватен бил--- хел съвсем адекватно се опитал да заблуди полицаите ...кое от 2 те е ?

23

Анонимен

преди 1 година

Най-евтинита и качествена дрога можеш да си я купиш само от полицай. Те я конфискуват при акции и после я продават на половин цена. Аз винаги купувам от полицаи. Пък е сигорно, че няма да те преджобят колегите им, защото си купил от тях.

22

Анонимен

преди 1 година

А защо не разпитват всички заловени след употреба на наркотици от къде са се сдобили с наркотика. Ето от там трябва да тръгне борбата. Ако трябва съобщаването на нарко доставчика да се смята като смекчаващо обстоятелство в съда.

21

Съд за Петков!

преди 1 година

До Вуйчо ВаньоВсички знаем кой управлява през последните 7 месеца и кой уволняваше наред шефове в МВР последната година и половина по политически причини.Това е резултатът от промяната, но слава Богу, че ние българите се надигнахме и сложихме прът в колелата на наглите л.умпени от Орлов мост!

20

В

преди 1 година

Очите на този прокурор се вижда девалвацията на правото. Това момче е явно човек, който иска да се налицемери на главния. Ако беше юрист, щеше да знае какво е мярка за неотклонение, кога и защо се взима. Това обаче са недоразуменията на българските университети бълващи "кадри" на поточна линия, само и само субсидия да има.

19

Ф.С.В.

преди 1 година

Аз хотели нямам и нищо хубаво не видях от тази държава--дори напротив- ТЯ само ми е взимала -а се оказа че първият бежанец или укра е в пъти по добре от мен ТУК!!! така че аз на война няма да ходя-няма какво да губя -всичко за мен тук е безмислено загубено -откраднато - дори мечтите ми откраднаха в тази ко-чи-на БГ! Богатите да се стягат за война и да пращат тяхните синове!! Аз СЪМ ПАС!!!

18

кО казА, кО?

преди 1 година

Неадекватен, а способен да заблуди полицаите. Стана ми много интересно. Кое е вярното? Двете не става.

17

МВР ПОЗОР

преди 1 година

А престъпника Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол защо е на свобода- доказан престъпник!?

16

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Само ще обобщя последните два месеца-един кратък обзор..Семерджиевв години кара без книжка а накрая Симона и сие му носят стълба,по морето час и нещо не могат да спрат един рейс,служител на НСО избутва коли в Кресненско,двама взимат 200лв да ескортират Поршето и после бягат от местопроизшествието, служител на ГДБОП кара надрусан.... И Ко праим?За кво ги храним младите пенсионери?По добре без тях

15

Ф.С.В.

преди 1 година

До 25 Ти май френ-- ще си останеш един промит мозък -все пак овчарите ( ти и Борисов) се надушват по приятелски отдалеч! Разликата между теб и твоят водач Бойко е -че Ти си остана завина овчар - а Той ти краде овцете 9 и се прави на овчар) за да си купува имения по Света и да се прави на Световен Лидер)0хахахахахахахахха Духай супата!

14

Анонимен

преди 1 година

Висшите особи да се мобилизират ,щото обикновения човек няма да е пушещо месо на техните интереси Господа впрягайте роднините войната е на близко трябва ви подготовка

13

МВР УРОДИ

преди 1 година

МВР работят в симбиоза с най големите престъпници- в Перник и Бобов дол ги хванаха- тотална мафия от ур.оди!

12

Анонимен

преди 1 година

Някои неща се предават по наследство, като полицейщината например.

11

Ф.С.В.

преди 1 година

до 19 -23--един и същ гербераст---след 13 г разруха--вече никой не го е страхх---не може за 2 г управл;ение да се стигне до такава разруха в Институциите!!

10

МВР ТЕРОРИСТИ

преди 1 година

Удрят ни здраво със СРС-та,МВР следят всички ни, правят се на ударени!Всички имаме досиета в МВР,ДАНС,ВКР, Тетра,ДАР

9

Анонимен

преди 1 година

До Ф.С.В.Искаш да кажеш, че ГЕРБ не ви даде да разрушите съдебната система и да пуснете всички престъпници, наркомани и убийци на свобода, както планирахте, нали?

8

Въпрос?

преди 1 година

Кой е виновен сега за корупцията в държавата? Бойко Борисов, който две години вече не е на власт или *** с техните безкрайни уволнения на кадърни хора и назначения на техни места на парашутисти и приближени на кръга Петков-Ваилев-Лорер?

7

Ф.С.В.

преди 1 година

ДО 19--- Ти май искаш да ни вмениш че тук в този форум всички сме наркомани и пияници ?? хахахаха нахал-ник!

6

Анонимен

преди 1 година

Поредното доказателство, че това стохилядно котило потомствени, младопенсиониращи се непрокопсаници,се състои основно от алчни, неуки, необразовани,морално разложени ***, склонни да извършват разнообразни престъпления. На две магарета сламата не могат да разделят,но щом е за да се оневинят или заблудят някого,са много комбинативни. Ето го и това надрусаното,от тук било,от там било,пило ама малко,пяло повечко,от вътрешна сигурност било,ама не точно. Тази смрад трябва да се изрине.