29

Анонимен

преди 1 година

Ще говори с всички! Янев ще прави лаф-моабет, като кръжок в хоремага!

28

Анонимен

преди 1 година

САМО СИ ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА - "КОЕ Е НАЙ-ПОСТОЯННАТА ВРЪЗКА НА РУСИЯ С ЕВРОПА?" И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО РАЗВИТИЕТО НА СИТУАЦИЯТА ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ. И ТУК НЕ СТАВА БОНКОВСКИЯТ ОТГОВОР, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА Е В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ...

27

Българския Орбан

преди 1 година

Янев е българския Орбан! Консервативна политика относно либертарианството против еврото да бъде прието веднага а когато България е готова. Очерта линиите- която партия е за влизане във войната - да се идентифицира Български възход е против! Какво не е ясно. Българския интерес е най-важен!

26

SS

преди 1 година

Тоя генерал ли беше ? Ако е такъв и изповядва ЕС ценности защо не е в Украйна ! Памперса е от мен !

25

Анонимен

преди 1 година

Неутралитит - това е позицията, която политиците ни трябва да отстояват, ако са български! Не всичо е пари, но ще го разберете по трудния начин. Войната е бизнес за малцина.Войната е масови разрушения и смърт, но не е природно бедствие.

24

Итова доживяхме

преди 1 година

Корумпиран военен ли.же краката на пожарникар престъпник!

23

НЯКОЙ

преди 1 година

Готов да разговаря с всички, защото е поредният политик, който няма морал, няма прог-рама и е готов да се продаде на всеки, който му обещае малко власт. Жалко, че е бил български офицер и генерал. Това сигурно е последното творение на американското посолство за да може България да се въвлече във война против Русия.

22

До 29

преди 1 година

Интересно. Някоя друга американска опорка?

21

Анонимен

преди 1 година

Янев е поредният американски проект. Говори едно и прави точно обратното. Задачата му е да ни вкара в конфликта, а разприте с другите проамерикански партии са за парлама. Целите им са едни и същи.

20

Анонимен

преди 1 година

Много далечни прозрачни планове на едно посолство.Генерал, възникнал от нищото, близък до президента - служебен министър-председател -България е НАТО и НАТО е България"...Военен министър в служебно правителство. "Отстранен" за "неправилна реч".Дадоха му една десета повече от ИТН.ИТН даде втория мандат на президента.Натрапват вторачаст по план.Като го "махнаха" като военен министър смятат елементарно, че му имам доверие.Играта е проста и много нагла.Ще поживеем и ще видим.

19

Анонимен

преди 1 година

E, съветофил си е фуражката, ама има разминаване с др. Путин докъде да се простира чергата на новото СССР. Същото мнение изразяват и доста от путиновите фуражки, ама ги е страх и от бой, и от орязване на $-те. Тук червените спонсори играя /финансират /на няколко фронта та празно да няма. Няколко от протежетата им дадоха фира, ама си изиграха ролята и си получиха хонорара, а някои останаха за калабалък демокрация, в Европа сме все пак. Важното е Б.Б. да не е на 51%+ че им играе от техните номера

18

Анонимен

преди 1 година

Дълъг, дълъг .....до другите избори!

17

Анонимен

преди 1 година

Аман..аман от доброзорно преквалифицирани пенсионери - тип нищо неможещ зелен чорап - в спасител на нацията...АманБългария - не е комунистическа казарма- вече неТоест би трябвало ..ам май ..май Е

16

Анонимен

преди 1 година

УПРАВЛЕНИЕТО БЕЗ ГЕРБ! ГЕРБ ДА СТОЯТ ДАЛЕЧЕ ОТ НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧЕНИ ОТ РЕШЕТНИКОВ РАДЕВ! ДАЛЕЧЕ!СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА! ТОЗИ Е НАЙ-НОВОТО ПОЛИТИЧЕСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ! НИТО РИБА НИТО РАК!НЕКАДЪРНИКА ЗЛОБЕН СЪСИПА ДЪРЖАВАТА

15

Анонимен

преди 1 година

Изявен натовец, когото представиха като русофил, за да вземе повече гласове. С всеки готов да управлява, за да изпълни поръчката от господарите си!

14

Вълчо

преди 1 година

Ген.Янев,единствената надежда са има редовен кабинет е третият мандат да бъде даден на Български възход! Огромна отговорност ще падне на плещите Ви! Изберете 5-6 НАЦИОНАЛНИ ПРИОРИТЕТИ, за които да получите пидкрепата на Герб,ДПС,БСП и евентуално част от ПП! ИЗбягвайте спорните и щекотливи тем...като помощ за Украйна и т.н.УСПЕХ ген.Янев,Вие доказахте вече като служебен премиер,че може да водите Родината в тези тежки времена! Ние сме с Вас!!

13

НЕ Е ПРЕЗИДЕНТСКА

преди 1 година

Американска е. Създадена и вкарана в парламента, за да се създаде проамериканско правителство, което ще обере негативите от факта, че ще ни вкара във война и цените ще връкнат до небето, след като приемем еврото и излезем на свободния пазар на тока и след като затворим Мариците, както сме обещали в плана за възстановяване.

12

Анонимен

преди 1 година

Този е еднакво удобен за Борисов и Радев. Спазарили са се отдавна. Зад него ще застане и най-яркото лице на мафията - ДПС!

11

Анонимен

преди 1 година

Този ще направи коалиция с ГЕРБ, после ще ритне столчето и ще обеси правителството, също като Славуца.

10

Анонимен

преди 1 година

Рядко мрачен човек !