34

Не пипаш правилно

преди 1 година

До Беновска пипа: Откъде го извади това "Значи и държава не се прави на всяка цена". Трябва ли да ти се обясняват елементарни неща? Правителство има винаги, това е предвидено в конституцията. И в момента имаме. Правителство има винаги, но редовно правителство не се прави на всяка цена, а само тогава, когато има зад него парламентарно мнозинство. Иначе то няма да изтрае и един месец.Когато ГЕРБ ДПС и Възраждане свалиха предното правителство, също имаше война и криза. Сега те трябва да направят.

33

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 1 година

Тя не познава историята на партията си.Точно БСП / БКП се коалира с ДПС през 2013 г.Тогава станишко потриваше ръчички и му блестяха очичките предвкусвайки властта.

32

......

преди 1 година

На вас социалистите Гечев все ви се вижда под вола теле! Когато управлявахте и направихте подмяна с ваши кадри беше добре , сега не! Гечев стига си давал акъл , младите ако не помнят ние помним как направи долара 3000 ле , как фалира банките и изнесе парите на хората , как партията ви създаде мутри и олигарси , как председателя ви бе уволнена за корупция! Отивайте там където има социализъм и повече никога не се връщайте!

31

Тоз пък!

преди 1 година

Както и да въртите и сучете, социалистите в България са малцинство. Кажете и на Киро, защото ще мине много време докато стопли.

30

axaxaxaxaxa

преди 1 година

Човек, който трябваше да е още в затвора заради фалита на банковата система заедно с некадърника Виденов, сега съветва, дава оценки и критикува. Ето затова сме каймака на утайката в ЕС.

29

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Пешо Суджука: Къде Гечев е казал, че кабинетът не трябва да бъде контролиран от никого, къде го прочете? Гечев казва "което да е отдалечено по някакъв начин от партиите, които са в парламента", т.е. в него да има експерти, а не представители на политическите партии. Не че тези експерти няма да са свързани с политически партии, всички са свързани. Но все пак да не са точно партийни кадри. Такова беше (по идея) правителството на Любен Беров. А всяко правителтво го контролира Народното събрание.

28

ПроСоТо

преди 1 година

До адолф..аз НЕ съм им "фен",драги "Долфи" !..Просто гледам от страни на нещата...Така наречената СЕГА "бсп" беше основана от прадядото Благоев преди..много време..От тогава тя /бсп/ измина дълъг път ,включително променяйки названието си десетина пъти..Но НАЧИНА по който се ръководи тая партия остана..-Конгреси,пленуми и избори С ГЛАСУВАНЕ...НИКОЯ ДРУГА ИЗМИСЛЕНА "партия" не процедира така..ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ си имат "Бащица-родител" и каквото той каже,това и става..ТОВА имах предвид.

27

Пешо Суджука

преди 1 година

Гечев, ти дървено желязо виждал ли си? Кабинет, който УЖ не бил контролиран от никого, извънземни министри ли ще ни назначават?

26

ГЕРБ или БСП?

преди 1 година

До ДРЪН ДРЪН: Дрън дрън, че пляс. По-добре Бойко на бял кон, отколкото БСП, така ли? И защо? На Бойко три мандата не му стигнаха за да направи актуализация на пенсиите, а на БСП и беше достатъчно едно участие в правителството. И не само това: Имаше ръст на БНП. Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая безплатните детски градини и ясли са факт. Ето, това е икономическа и социална политика благодарение на БСП. Анадънму?

25

Къде има опозиция

преди 1 година

До адолф: Много си се загрижил за опозицията в БСП така ли? Да, в БСП има опозиция. Нормално е във всяка демократична партия да има опозиция, не може всички с всичко да са съгласни. Добре, хайде помисли и напиши в коя друга от нашите политически партии има опозиция. Май в друга няма. В другите всички с всичко са съгласни.

24

Анонимен

преди 1 година

Стар, прастар чер-вен бездарник и унищожител на всичко, постигнато в България.

23

адолф

преди 1 година

До ПроСоТо Да те попитам, как е ситуирана като партия БСП(БКП)?Около другарката Нинова ли е ситуирана?Щото в тая партийка останаха само лакеите на другарката.Всяка една опозиция беше изхвърлена.Аз на това не му викам ситуиране а обсебване на партийката.

22

пенсионер

преди 1 година

бсп продължава да играе театъра - ние сме загрижени за хората :) само дето няма публика да им ръкопляска .

21

ПроСоТо

преди 1 година

човека изказва мнение бе,какво го плюете ?..Обаче никой от вас май не обръща внимание на ФАКТА,че ЕДИНСТВЕНО БСП е ситуирана като партия..Всички останали са некакви ГРУПИЧКИ,скупчили се около "собственика на партията"...Типична Криворазбрана демокрация !...Що се отнася до Нинова,беше нормално и морално да подаде оставка след тоя резултат...Но,и това е от криворазбраната демокрация..

20

Безочиетонакомуниста

преди 1 година

Не те ли е срам след като закопа България в правителството на Жан Виденов, сега нагло да даваш акъл ?!

19

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕЕ ТО ЗА ТОВА СА ТЕЗИ КЛОНИНГИ НА БКП!НЕ ИСКАШ БСП И НИНОВА-ЗАПОВЯДАЙ ДР.ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ! ЧИСТИЧЪК!ТОВА, ЧЕ БЕШЕ НЕУСПЕШЕН СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР? КОЙ ЩЕ ВЛИЗА В ПОДРОБНОСТИ! ТОВА , ЧЕ РУСИЯ НЕ Е НАПАДНАЛА УКРАЙНА ,САМО ОПЕРАЦИЯ/ РАЗРУХА И СМЪРТ НЕ ОТЧИТАМЕ/!ПРИ ПРОМЯНАТА СЕ ОС...РАХМЕ , АМА ТЕ НЕ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ РАДЕВ, ТОЙ БЕШЕ В ДЪЛБОК СЪН И АМЕРИКА НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ! КОЙ НЕ ВЯРВА ДА ПОПИТА НЯКОЙ СОЦИОЛОГ КАТО РАЙЧЕВ И ЧЕРВЕН КОЛЬО !МОЖЕ И СИНЧЕТО НА ВАСИЛЕВ! ДАЖЕ И РИСТЬО ЩЕ ПОТВЪРДИ!БЕЗСРАМИЕ!

18

бай Ламби

преди 1 година

До До 9 А тоя като министър на икономиката какво направи за да не предизвика Сорос хипер инфлация?Да ти кажа ли?Раздадоха една камара кредити на техните хора в левове.Обърнаха левовете в долари и марки на ниски курсове, после направиха долара 3000лв., същите тия обърнаха доларите в левове и погасиха кредитите които бяха в левове.Така им остана по един сак с долари на комунистите.Да не говорим че голяма част от тях не ги и върнаха щото другаря Гечев фалира банките.Ама инъче Сорос ни виновен.

17

До 9

преди 1 година

Зърнената криза я предизвика не Гечев, а Чичибаба. А хиперинфлацията я предизвика Дьорд Шорош, ако не знаеш. Прочети нещо различно от "Шок", може и да ти просветне!

16

бай Ламби

преди 1 година

Абе докога ще му давате трибуна на тоя комунистически пезевенк бре?!?!?!Вместо да виси на мегданя от някой клон на някоя стара круша вие му давате трибуна на тоя.Тоя комунист разказа играта на българите през 1996-1997г. ама явно сте малки и не помните щом му давате поле за изява на тоя.

15

Беновска пипа

преди 1 година

До Не пипаш правилно Е гасимо разсъжденията :) Значи и държава не се прави на всяка цена. Ми дайте да разформироваме държавата защото народът не гласува. Задачата на парламента е да направи правителство, особено в тази тежка ситуация. Трябва да се прави бюджет, идва тежка зима. И точно затова никой не иска да се хване на хорото. Тогава защо са в парламента? Какви различия, каква всяка цена ... те са едни и същи посредствени случайни минувачи. Нямат капацитет и не знаят какво да правят