58

старческа криза

преди 1 година

Путин остарява и се прави на мъж като убива невинни хора...Вече не е секси да убиваш...На жените им е писнало от прости военни...

57

ФСБ причини

преди 1 година

бомбените атентати през 1999 г. в Москва, Буйнакск и Волгодонск. Те дадоха претекст на Путинза втората чеченска война и катапултираха Путин в президентския пост. Федерална служба за сигурност (ФСБ). През 1999 г. ФСБ премахна журналиста заминал за село Метехи в Грузия при майката на Путин. Путин не е роден в Ленинград, а е от Урал. ФСБ е замесена в инцидента на Кримския мост.

56

Не завиждам

преди 1 година

на руските военни пенсионери, които Путин пресели в Крим

55

Анонимен

преди 1 година

Трролове sorosoidite ste pusnali че и ботове бравос.

54

Zuzana2

преди 1 година

Идва

53

Анонимен

преди 1 година

Кримският мост се прегрупира в подводен тунел през който победоносно ще премине флагмана Москва.

52

Космонавт

преди 1 година

Това не е обикновена война, това е старта на Небесния Йерусалим. Този мост може да бъде взривен от всеки, но информацията за операцията може да бъде запазена в тайна само от Мосад или ЦРУ. Не зная защо Путин не се добра до Киев, може там да живее следващата Голда Меир, но виждам из пространството видеота на които ортодоксални евреи тъпчат руското знаме. Това не е обикновена война и Путин няма никакви шансове да я спечели.

51

българин

преди 1 година

Това е началото на края... Дебелия идва за путин, неговите другарчета и почитатели...

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Като се разлуши моста, снабдяването на Крим ще се осъществява единствено по суша ! Анадам, каква яка греда удариха укропите с този опит. Те го знаят и за това им е забранено да говорят за атентата над моста.

49

Анонимен

преди 1 година

До Оффф 86--------- Ако Киев не беше отрязала сухопътния достъп на Крим до останалия свят , нямаше да има нужда от подобен мост . Укрите да се сърдят на себе си , че не могат да вдянат нещо елементарно

48

Дон кикот

преди 1 година

Ами като е некадърно построен моста те какво очакват? То муха да пръдне и ще падне.

47

До 95

преди 1 година

Шофьорът е бил руснак-камикадзе от КГБ, чиито син е загинал на фронта.

46

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко 89 унищожен бил мостът ??? Как тогава се движат коли и влаков по него ????

45

До Анонимен 90

преди 1 година

Амониевата селитра е много популярен тор, но и детонира отлично. И никой не може да различи "тор" от "експлозив", защото в случая това е едно и също нещо. Впрочем, достоверна информация по тази диверсия липсва. Украинците много бързо спряха да говорят по темата, а руснаците въобще не са казали още нищо. Има само няколко записа от охранителните камери, по които почти нищо не може да се каже.

44

Анонимен

преди 1 година

Какво ще инспектират? То се вижда, как украинския фанатик се взривява с камиончето на клипа.

43

Анонимен

преди 1 година

Русия ще бъде унищожена от корупцията Путин е създал тази велика корупция която ще ги унищожи За това да вземем пример от Русия и да видим как може и ние да потънем ако не се борим С мафията и корупцията Един пример некачествени пътища и магистрали загиват хора без война и т.н

42

Анонимен

преди 1 година

Скоро маршал Рамзан Кадиров ще поведе руснаците в атака с боен вик - С нами Аллах!

41

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателство колко дълбоко е потънала Русия в корупция. Ако примем, че в камиона има експлозиви как е пуснат през КПП-тата? Или е даде подкуп или проверяващите не могат да различат експлозиви от тор, защото са си купили службичката. Могат и още предположения да се направят, защото корупцията е начин на живот в Русия. Няма ги и 1,5 милиона зимни униформи за запасняците. Някой ги е продал и се е обогатил. И когато Украйна се дръпна от корумпираната Русия Путин превъртя.

40

Калеко Алеко

преди 1 година

Мостът на практика е разрушен, а дали украинците са го сторили или лошата карма на путин, която го съпътства от встъпването му във Властта и инцидента който се случи с атомната подводница Курск, е без значение ... когато аргументите с които искаш да респектираш светът са безаналоговият ти военен скрап и ядреното ти куфарче, се случват такива неща ... както е казал народа който нож вади другиму от нож умира, и който гроб копае на другите сам пада в него ... !!!

39

az

преди 1 година

До Анонимен Аман от коментатори! Ако украинците са успели да унищожат мост (па макар и само 1/4 от него) нямаше ли да се хвалят със всичка сила! Моста е важна военна цел! Просто е на 600 км от най-близката територия под контрола на украинската армия! Затова и все още съществува! Нямат с какво да го ударят! По същата причина не вярвам и да е диверсия! Камиона е пътувал от Русия към Крим! Но и в обратна посока да беше - няма как да пътува 15 часа без да го засекат - нали му трябва гориво!