200

Бай Дрън

преди 1 година

Украинците е време да си бягат към Киев, да оста2ят Донбас и Луганск, да седнат на масата за преговори и да договорят новата граница. Иойто иска в Русия, в Русия, който иска в Украйна, в Украйна. Така ще е най-добре и за едните и другите. Нямс дя е прецедент в световната история. Дори и България се обрязува така кято нация-туркоезични се изселиха, от там дойдоха българоезични. От Македония също и ето ти една компактна българска маса. Няма малцинства, няма нищо. Така и трябва да бъде.

199

Анонимен

преди 1 година

Украинците не искат да воюват, принуждават ги да воюват,някои даже ги убиваха отзад инструкторите, защото се опитваха да избягат или ги завързваха с метални вериги за стълбовете,имаше и такива случаи!Украинците са между *** и наковалнята, отзад ги чака смърт от чуждите инструктори+фашисти и отпред ги чака смърт, защото населението в Украйна иска отмъщение за това, което причини Киевската фашистка власт на близките им, местното население в Украйна воюва срещу укро-фашистите, руснаците им помагат

198

РУСКА НАГЛОСТ

преди 1 година

ИМА ХИЛЯДИ ВИДЕА КАК РУСКИТЕ ФАШИСТИ ВЗРИВЯВАТ УКРАИНСКИ БЛОКОВЕ,КВАРТАЛИ И ГРАДОВЕ.САМО В МАРИОПУЛ ЗАТРИХА 90 000 КЛЕТНИКА И СЕГА СЕ ЖАЛВАТ И ПАК ДРАСКАТ ИЗМИСЛИЦИ.

197

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

196

Анонимен

преди 1 година

След контраофанзивата на украинците руснаците отстъпиха няколко села. С ужас прочетох в ютуб че е дадена заповед на укрите да избиват хората в населените места, може би защото са от руски произход. Това са предимно възрастни хора 70/80 годишни. Как им дава сърце да убиват такива хора които дори не могат да се евакуират. Явно от къде са се взели телата за масовите гробове. Аз не мога да приема това за нормално и че Запада би могъл да го приеме и ние като българи да сме част от този Запад.

195

Бог е на страната

преди 1 година

на нападнатите ! Руските окупатори ще замръзнат по украинските полета ! Амин !

194

Анонимен

преди 1 година

При Бахмут са от около месец. А укрите се окопаваха цели 8 години в тези райони.

193

Гюнай

преди 1 година

Украинците доказаха за пореден път,че са много смел народ,а не страхливци като българите

192

Скоро

преди 1 година

Ще се отрезвят евроатлантическите ***.Украйна загуби дотук 136 Хил военни от половин милион, руските загуби са не повече от 50 Хил. и то предимно наемници, доброволци и паравоенни формирования. Кисинджър правилно им каза на демократите-***, че дори Русия е в състояние да се отбранява и без ядрено оръжие срещу едновременно нападение на САЩ и Китай, но кой да слуша. Следващата пролет чичо Джо ще подсмърча, даже ще го свалят и предсрочно.

191

Жалка история

преди 1 година

Алкашката армия, вече 4-ти месец го мъчи тоя Бахмут, и всеки път украинците им чупят зъбите! Кога ще се откажат, най-накрая!

190

Ром"с

преди 1 година

Украинците забуксуваха ..дори и на някои места дават назадна ...

189

Щирлиц

преди 1 година

До Бог е на страната......Бог е на страната на правдата,а не не страната на евромракобесието.Амин.

188

Съдията

преди 1 година

Докато силите са изравнени всичко е наред.

187

Бог е на страната

преди 1 година

на нападнатите ! Руските окупатори ще замръзнат по украинските полета ! Амин !

186

От Вселената

преди 1 година

Аз съм Гошо хубавеца, вечния ерген. На балкански полуостров нема друг кат мен. Влюбени са в мене всички и русначки и казачки, блазе чловеку като мен. В блатата на кримака жабите крещят: Дайте ми да хeбна нещо, че мypдята ми пpъщят. Те са пълни с тревопасни и със бръмбари ужасни, блазе чловеку като мен. Днеска станах и се гледам всичките крещят: Няма нищо веч за хeбaн в тоя треволак. Ха докарайте с влака, че жабока там ви чака, блазе чловеку като мен.

185

Мария

преди 1 година

Има кадри на които е документирано че са попаднали в капан опиянени от настъплението през послните няколко дена и биват избивани като пилци в момента.Но според западната пропаганда се бият кат мъже

184

Анонимен

преди 1 година

Тая седмица очаквам тотално нашокване по канчето на безродният шут наркоман и продажната клика около него!

183

Анонимен

преди 1 година

До Култура. Написаното е точно обратното на истината а тя е че русофобите ужасно убиждат и използват нецензурни изрази. Как ли не наричаха Русия за Путин да не говорим думи нямам. И това е така защото русофобите са на власт и всичко им позволено. Русофилите са заплашвани цензурирани.

182

r3v0lv3r

преди 1 година

До БългаринГлупости, те атакуват от 2 месеца от юг и още не са направили пробив. Скоро затворниците ще свършат, а и с тях атаката.

181

Извънредно

преди 1 година

Крымский мост в огне!