50

Крали Марко

преди 1 година

Държавата се държи от създадени велможи от власта на герб. Останалите са роби на системата. Да работят до скъсване ,но пак да са робски бедни. И това никога няма да се промени. Масовата заплата на хората трябва да е поне три хиляди евро. Но никога няма да се случи. Мутрата и такива като него си живеят в безграничен лукс и охолство. Също така са Пеевски и Доган. Това е държава на абсурдите. Такива хора не бива да има. Народа трябва да ги запали. Да ги изтрие. Няма какво да губи.

49

Крали Марко

преди 1 година

За 12 години Борисов безвъзвратно унищожи живота и реда в българската държава. Свидетели сме на пълно беззаконие от страна на съд и прокуратура. Вижте какво се случва с делото за убийството на журналиста Милен Цветков. 9 години......за убийство от надрусан до козирката наркоман......?????? Би трябвало този да лежи в затвора до края на дните си и нито ден по малко. Всичко се вижда на яве. Полиция защитава престъпници убийци..... Участва даже и в схеми. Най бедните си останахме.......завинаги.

48

Анонимен

преди 1 година

И на следващите избори овцете ще си изберат същия... Без да съм врачка мога да позная даже подредбата на първите 5 сили... Научих по трудния начин колко струваме като нация ! Броя дните до затриване на тази територия.

47

Анонимен

преди 1 година

Ами да си намерят партиите хора за гласуване - този път без нас! Лозунгът Гласуване до дупка отдавна се оттече!

46

Анонимен

преди 1 година

Има една партия с която никой не ще и това е ГЕРБ! Раздаване на обществени поръчки , европроекти, европрограми на НАШИ хора,който знаят къде да се отчитат после!Колко от същото трябва още,царе са на корупцията и кражбите от Грабим Ежедневно Република БългарияГарантирано от ГЕРБ

45

Анонимен

преди 1 година

До 53 Следващите избориПП няма да са първи а ще са 4 или 5 . Възраждане ще е първа . Аз негласувах но сега ще гласувам за Възраждане

44

Следващите избори

преди 1 година

ПП ще е отново на първо място, Възраждане пак ще вдигне процентите двойно и става втора политическа сила. ГЕРБ трети. БСП ще е на границата. Може и да не влязат в парламента ако Нинова все още е лидер. Тоест отново ще имаме едни невъзможни конфигурации за коалиция. На по следващите избори вероятно 2024г. Възраждане има шанс да стане на първо място с мнозинство над 40%. Ако не оплескат нещо междувременно.

43

фъфльо

преди 1 година

Чекмеджан,вожд на племето "джипки-бибитки",се е спотаил,и чака да му се размине затвора.Както се казва на оригинален английски-"Йок,аркадаш"! Баце Ставри те очаква.

42

Анонимен

преди 1 година

И тоя се изкъпа с топла вода.

41

Анонимен

преди 1 година

Положението е отчайващо! Лошото е че политиците на запад са също толкова зле като нашите...

40

истински мъж

преди 1 година

Ще има правителство,но не с мандата на ГЕРБ.Те са чумата на сегашното време.Те са шлаката на обществото.Никой друг не е крал от народната пара така,както те,след освобождението ни от турско робство.Повече не може да се търпи.Чудя се на тези които ги подкрепят,колко са умствено дефекирали,за да не осъзнаят,че пакрепаят най-злостната част от обществото.12 г. пред очите ви ограбваха парите ни,чре държавните поръчки,и пак част от хората не се усещат.Купуваха ги.Това е истината.

39

Анонимен

преди 1 година

Аз ще отида отново да гласувам ако има избори на пролет.

38

Анонимен

преди 1 година

Бело гръцко паче:)) не върти, ааа?:)))

37

Пикня ЦСКА Фекална

преди 1 година

Иван Гарелов роден във Копривщица прокарва червените тезиси на съгражданите си арестували всички български национални освободители и докато чакат да дойде турския аскер и заптиета им давали да пият и ядат урина и фекалии ...........от Копривщица е първия ни юдеоционист Петко Каравелов дето по Фердинандово го пребивали със зверски садизъм в Черната джамия а като го пуснали попитан от западен журналист казал:"Във България не се случват такива неща" а подчинения му в партията Алеко Константинов БУМ

36

Анонимен

преди 1 година

Русофили,русофби,тра ла ла ла сме от един и същи сой от БКП

35

Анонимен

преди 1 година

Политиците лъжат и сега някакви се оплакват че хората отказват да им се връзват вече. Не системата а политиците трябва да се сменят с по-добри кандидати. Киро и Асен получиха златен шанс на тепсия и като най-големите тикви го прахосаха с елементарните си лъжи, че и опитваха да купуват депутати накрая което беше отчайващ и много недостоен ход, това само затвърди лошите впечатления.

34

Различават ли се

преди 1 година

политиците от шпионите и тайните агенти ? Трябва ли ? Доиш няколко крави, продаваш информация тук и там. Прокарваш закончета за тия и ония интереси. А романтичните избиратели си живеят с илюзиите. Блажени са вярващите, тяхно е царството небесно ! Възникват въпроси: защо плащаме за армии, оръжия и Секретни служби, след като си продават информацията едни на други, пазарят се за войните и т.н.

33

Анонимен

преди 1 година

Пълна изолация на ГЕРБ,създаване на програмен кабинет без ГЕРБ,това е пътя,обединение на всички срещу ГЕРБ

32

В Европа

преди 1 година

има държави, по малки от България, с висок стандарт. Там забягнаха българите. След като търпяха политиците да се карат кой да управлява. Попитайте политиците дали искат България да просперира, ще кажат ДА ! Защо това не става ? Защото избирателите искат да работят малко и да получават много. А политиците ни не изучават опита на държавите с висок стандарт. И са алчни.

31

Защо партиите

преди 1 година

се хвалят какви политически сили са след безбройните ялови избори ? Смятат българите за наивни ? Половината българи са в чужбина, с двойно гражданство ! Защо българите работят и плащат данъци в други европейски държави ? Там политиците от различните партии са се разбрали да следват Общонационални Дългосрочни Икономически Програми за развитие и това осигурява по добър живот за всички !