39

Баба Пена

преди 1 година

То тука вземам пенсия по 6 ойро на ден, пък там 12 ойро на час. Ко да прая тука, баби

38

Баба Пена

преди 1 година

Спрени били за три часа, ами то нашите са спрени от 20 години, баби. Затуй мисля и аз да бегам в Германията да мета някой ход на блокче 12 ? на час,тъй каза унучката, баби

37

Баба Пена

преди 1 година

Влаковете на немците са като самолет отвътре, баби

36

Z

преди 1 година

Владимир Путин май обърна целият световен ред на англосаксонците и атлантиците. Тая зима ще има размирици и граждански войни ми се струва. Това беше края на евроатлантиците.

35

Анонимен

преди 1 година

Срещо нас да бягат германците не могат ни стигнат в тинята в която сме все на първо място.

34

Анонимен

преди 1 година

Само либерсти, диви комунусти, нацисти и фшаги, използват саботажи и атентати. ПС а най вече големите корпоражии финансиращи ги. Борба за кинти, влияние и власт.

33

$$$??? провалил се

преди 1 година

Почва се вече. Провокация която е създадена от ВСУ и режима в Киев. Убийство на журналисти,газопровод,мост влакове, КАКВО ОЩЕ?? Ще се чуе и види.Ако не се приемат радикални мерки срещу Зеленски и неговата клика,ще има катастрофални последствия за Европа и света.Избиване на мирното население,заплахи за ядрената война,ДО КОГА ЩЕ СЕ ВОДИМ ПО ИДЕИТЕ НА ЕДИН НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН МОЗЪК.СЪБОДЕТЕ ТЕ ПОЛИТИЦИ,И ВИЖТЕ ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ В ВАШИТЕ СТРАНИ.НАДИГА СЕ УРАГАН, КОИТО ЩЕ ВИ ИЗРИТА.ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ .

32

Анонимен

преди 1 година

Туй да ви напомня като Райхстага от преди ВСВ? Западняко е толкова изтъркан, че 300 години едни и същи интриги използва за да води империалистическите си войни. Сори, *** тоз път заложихте на куц еврейски кон от провинция Киев.

31

Анонимен

преди 1 година

Русия скоро ще ви оправи всичките. Ще има милиони обесени либе.рас.ти по улиците!

30

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото. Скоро в Германия ще стане страшно. Ще бъдат върнати в 17-ти век.

29

Анонимен

преди 1 година

Живея в тая лошата Германия от няколко години. Чета едни страшни ужасии, пък с жена ми бачакаме *** работа, вземаме едни към 4000 (общо) евро на месец и само се чудим къде да ходим на почивка. То не беше спиране на тоци, на влакове, коли нямало, олио и тоалетна хартия нямало. Абе ние сме във Франкфурт на Майн, да не би това да не е в Германия?! Щото си имаме всичко, за една година 2 коли купихме , имахме месечни карти за пътуване из цяла Германия - всичко без самолет и кораб, за 9 евро...

28

Додоро

преди 1 година

Изгонете всички ватенки от ЕС и няма да има повече саботажи!

27

хехе

преди 1 година

"Спряха влаковете в Германия" и после "важи за район от Берлин"?!?!?Последно в район от Берлин ли са спрели, или в Германия? Защото в Германия, освен Берлин, има и много други градове?

26

Отвратителна държава

преди 1 година

Бил съм в Германия в зората на американската демокрация и знам как беше. Не беше зле тогава. След 8 години ходих отново, но направо се отвратих от всичко видяно. Видях каква е пропастта между говоренето и реалността. Големите градове са пълни с брадати и наглеят. анадолскитеманафи ходят да метат улици или стават подизпълнител на някой германец и събират хора от улицата да им бачкат без договор и понякога без пари. Германия днес е отвратително място, с огромна бездна между хората.

25

Анонимен

преди 1 година

"Еей, този Путин не се спря." ____Няма кяк да е той, тъй като според жълтопаветната джендерастия се е заключил сам в бункера с Майн кампф в ръка.

24

Анонимен

преди 1 година

Еей, този Путин не се спря. Саботира газопроводи, военни заводи, а сега и влакове.

23

Ха сега де

преди 1 година

А по Кримският мост влаковете се движат. Хайде сега от ЕС да измислят нов пакет санкции.

22

Анонимен

преди 1 година

A вce oщe paзpeшeнo ли им e ga ce kъnят? Или тoвa ce noлara caмo нa rocтитe?

21

Анонимен

преди 1 година

Знаиш кви яки и хубави са германските коне дии и никво жп

20

Анонимен

преди 1 година

Докато ЕС не се освободи от кръвопиеца USA няма да прокопса