24

ГЕРБ,ДПС, Възраждане

преди 1 година

Да видим как ГЕРБ ще направят правителство. Да са мислили преди да свалят предното. И тогава имаше криза и война, но това не попречи на ГЕРБ, ДПС и Възраждане да свалят правителството. Нека сега същите тези три партии да си поемат отговорността и да няправят те правителство. Общо имат 130 депутати - напълно достатъчно за мнозинство.

23

Ангелина

преди 1 година

Диалог е разговор между хора с приблизително еднакъв манталитет ,интелект и най- важното да има чуваемост.Няма как да има "диалог" с хора ,които са престъпници ,въпреки ,че в България съществува възможността все още ,но и това ще свърши ,когато същите вместо да са в затвора ,са в НС.

22

Защо политиците

преди 1 година

се хвалят какви политически сили са след безбройните ялови избори ? Смятат българите за наивни ? Половината българи са в чужбина, с двойно гражданство ! Защо българите работят и плащат данъци в други европейски държави ? Там политиците от различните партии са се разбрали да следват Общонационални Дългосрочни Икономически Програми за развитие и това осигурява по добър живот за всички !

21

Анонимен

преди 1 година

Руският генерал Янев по-добре да разкаже как спечели в региони, които винаги са били ГЕРБ-ДПС крепости? Колко гласове му преляха и какво е обещал ?

20

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС-Възраждане не са малцинство .

19

Анонимен

преди 1 година

Защо? Да му бламират всяко правителствено решение което не е в интерес на червените мутри. Че тогава ще се повтори ситуацията до сега - Правителство на червените мутри под шапката на Фуражков. А на българите - майната им. Нека се извърти още един изборен цикъл. Да ни натиснат кредиторите, Да се задържи високата инфлация, Да почнат и лаещите тук гласоподаватели да дават финансова фира, и тогава белким народа поумнее къде е на ДЪРЖАВАТА интереса. Ще чакаме

18

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте накрая да не дойде наистина правителство на някое от малцинствата,че ще станем за резил на цяла Европа.

17

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на ГЕРБ и на Славчо ходихме 4 пъти на избори,които струваха на народа 360 000 000 лева.Сега същите да извадят от джоба си тези пари и да построят с тях детски градини,болници,пътища и всичко което можеше да се построи с тях.

16

Анонимен

преди 1 година

Затвор за Нинова ,Борисов, Гешев ,Цацаров Доган , Цветанов ,Иванов, Петков и Василев.

15

Анонимен

преди 1 година

Гледам гербавите много са се снишили.Днес няма желаещи за изява по медиите.

14

Анонимен

преди 1 година

До До 18__ ТОВА КОЕТО КАЗАХ Е НИКАКВА НАМЕСА НА ГЕРБ-СДС В СЪСТАВЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВО, А ПРАВИТЕЛСТВО НА ЯНЕВ СЪСТАВЕНО ОТ Бълг.ВЪЗХОД С МАНДАТА НА ГЕРБ-СДС, НО НЕ КОАЛИЦИЯ А БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА ОТ ГЕРБ-СДС НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЯНЕВ. ТОЛКОВА ИНТЕЛИГЕНТНИ БЪЛГАРИ А НЕ СХВАЩАТ... КРАТКО ЯСНО И ТОЧНО 1. 2. 3.

13

Първо искам...

преди 1 година

...да отбележа, че след протестите и започналата въртележка от избори с участие на триото, Мая, 7/8,впоследствие *** ПП, доц. Даниел Смилов и проф. Гена твърдо заявиха, че ГЕРБ са история. Край, няма ги, изчерпаха се. Това беше преди 2 год. Така им се искаше, така го надуваха тоя балон в дневник. Никой тогава не каза, че Бойко е зорлем свален след 12 г., както сега пискат от ПП след 6 кирливи месеца. Мисълта ми е да бъдем коректни. Сега поне с технологиите всичко може да бъде проверено.Чао.

12

Анонимен

преди 1 година

Герб са яка партия, защото яко крадят!! Откажат ли се да крадят(което никога няма да се случи), те ще се разпаднат. Никога повече Герб във властта!!!

11

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ Е: 1.ГЕРБ-СДС ИЗДИГАТ СТЕФАН ЯНЕВ ЗА КАНДИДАТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ 2.БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА 3.ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ СТЕФАН ЯНЕВ.

10

Анонимен

преди 1 година

Еми да,единодушно ще ни вкарат във война и ще ни оставят да се оправяме

9

Ясно е

преди 1 година

1. Тиквата е в тотална изолация.2.Всеки,който се обвърже с Тиквата, поема и тиквеният имидж.3.ГЕРБ на тиквата никога няма да направи съдебна реформа, защото първият за затвора е самата тиква.4.копейкин,Янев,Радев са преходни пеперуди,на които крилцата ще бъдат все по опърпани с напредването на Украйна.5.килкото години комунизъм,толкова години преход....останаха още 12 години.

8

Мечо пух

преди 1 година

Вярно ли е че електората на ГЕРБ са със шоколадов тен?

7

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е въпрос на това мнозинството да управлява не малцинството. Иначе за чий имаме избори? За да разберем кой е мнозинството или малцинството, ако не може да се състави кабинет трябва да иа нови избори, защото никой няма мандат от народа/суверена.

6

Анонимен

преди 1 година

Тези могат да се разберат само как да предадат интересите на България и народа.

5

Това

преди 1 година

Какво правителство ще правят при 30% гласували. Да се откажат всички и да ходят на нови избори. Така най-добре ще покажат, че се интересуват от хората.