21

Анонимен

преди 1 година

Така че не сърдете на политиците ,че са зависими от чужди интереси. --- Да де ако не беха тия политици дето унищожиха и индустрия и земеделие в Бг, Европа щеше да получи конкуренция ... А сега Европа си има територия която е буфер...

20

Нема вече ябълки ...

преди 1 година

....ше я карате само на шума ---ЩОТО СТЕ ПРО СТИ ШУМКАРИ И РУСКИ ВЪШКАРИ!

19

СМЕХ...

преди 1 година

Моят Дедо , имаше най-добрата и млечна крава у село и най-млечната *** -- ДОЙДОХА КОМУНИСТИТЕ И МУ ГИ ВЗЕХА!...СЕГА ШЕ ХОДИТЕ ДА СИСАТЕ ОТ ПАЗВАТА ПРИ КРУШОВИЦАТА И ДА ЯДЕТЕ СИРЕНЕ ПО 20-30лв. ЩОТО ТОЛКОВА ВИ Е ПИПЕТО У КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТИКВИ...!...А аз , като по *** отивам у чужбина за да се храня , като бял човек , на работа там....ПРИ ФАШИСТИТЕ ...ха,хах,ха,хаааа

18

Анонимен

преди 1 година

Колко пък толкова големи разходи за едни ябълки, освен брането! и транспорта! Да ги изкореняват и зеленчуците на двойни и тройни цени в сравнение с вносните, няма да се купуват, а при тях расходите са доста по високи!

17

Тц,тц

преди 1 година

Грехота е да изкорениш живи плодни дървета. Ще му тежи на съвестта това,което е направил! Толкова години са го хранили,така ли им се отблагодарява?

16

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

С ПО-КАЧЕСТВЕНИТЕ СИ СТОКИ --ЧУЖДИТЕ ШЕ ИЗМЕСТЯТ НАШИТЕ НЕКАДЪРНИ-ПРОИЗВОДИТЕЛИ!/...просто --като боб../----Аз купувам хубавото и евтиното и не ми пука от къде е ...!

15

Анонимен

преди 1 година

Някога назад в времето България е изхранвала цяла източна Европа, Сега България не е в състояние да изхрани собственото си силно намалено население.Проста аритметика ако могат сами да се изхранван ще са независима държава , не могат зависими са.Така че не сърдете на политиците ,че са зависими от чужди интереси.

14

Паисий

преди 1 година

В България цените на електричество, горива, земя, сграден фонд и работна ръка са най-ниските в Европа. Данъците също. Но се реве за субсидии. Ниските производствени цени идват от ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ. В Италия гледат ябълки под лифта по баирите на Аоста, у нас равния кър ни е стръмен. И те така те.

13

Щерю

преди 1 година

БКП лозунг: - Да не оставим неодрусана слива в нашето село!

12

Анонимен

преди 1 година

толкова ли не се сещате? човекът са му предложили друга далаветра с някакво евро фионансиране и за да смени на зеленчуци за пред хората си измисля причина за фалита

11

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам, но турско китайско И българско НЕ купувам.

10

Анонимен

преди 1 година

В Италия и Полша получават субсидии казва този производител, само че полските и италианските производители влагат субсидиите в производството а не като нашите селяци да си купуват Мерцедес за да са първи г ъ зар на село.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако една ябълка е по евтина какво ме интересува откъде е няма да храня бг мутрите я вкарвайте украинско зърно за да свалите хляба а не да си купуват бентлита наще търгаши

8

Анонимен

преди 1 година

Субсидиите би трябвало да са основен приоритет.

7

Йовчо

преди 1 година

Ходил съм да бера ябълки в чужбина и мога със сигурност да ви кажа, че контрола върху пръскането в сравнение с България е много строг! И между другото господина може ли да обясни как килограм перфектни ябълки в Великобритания се продават за паунд, паунд и малко без да имат каквито и да е субсидии? И това при техния стандарт! Нашите ябълки трябва да са на цена 60 стотинки за килограм, но са на същата цена като във Великобритания.

6

То затова

преди 1 година

Италиански ябълки под 3 лв няма. Въпреки субсидиите. Колко ли биха стрували българските?!

5

Анонимен

преди 1 година

От алчност ще се ***. Ами няма да ви ядем ябълките, защото нямат качество, пълни са с хербициди и са много по-скъпи от италиянските. Какво не разбрахте? Или ревете най-вече за субсидии?

4

Albi

преди 1 година

Вече нищо родно няма, но и контрола е занижен. Всеки си вкарва токсичните *** тук. Само вкусна родна марулка се произвежда, до най-големия завод за отпадъци. В южна България, забравих кое село беше.

3

Анонимен

преди 1 година

Това ли е равноправието в Европейския съюз!?

2

Анонимен

преди 1 година

Като се продават българските плодовете и зеленчуци скъпо и прескъпоЩе купуваме вносните