52

Иван

преди 1 година

Според текста това е ОЧЕВИДНО. Написал го е шофьора, който е загинал! За друг конкретен човек не е споменавано в текста. Очевидно е също, че "журналистите" от многобройните онлайн "медии" МНОГО ЧЕСТО не могат да напишат и един смислен текст от 7-8 изречения.

51

И кой

преди 1 година

А КОЙ Е НАПИСАЛ В ТУИТЪР ПОСЛЕДНОТО С КАВИЧКИТЕ?

50

Дарвин

преди 1 година

Естественият подбор действа, наздраве на веселата компания

49

Амена

преди 1 година

Бог да прости загиналите, но от малоумно написаната статия трябва да се разбира, че шофьорът, след като е загинал, е писал съобщение в Туитър. Щото той е единственото лице от мъжки пол, което се споменава преди онова велико написа той.

48

бай Стамат

преди 1 година

Кой е? Той е!

47

анонимен

преди 1 година

Не бил обучаван? Сигурен съм, че ако има изобщо книжка, инструктора петнайсет пъти му е казвал, че се намалява скоростта преди завой. Така че стига оправдания, в повечето случаи си е виновен точно шофьорът, жалко е, че загиват и други.

46

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 49 От кой етнос са ? Само такива се возят по петима. Българите си возим семействата.

45

Анонимен

преди 1 година

КОМЕНТАРИ КОМЕНТАРИ, ОТ ХОРА КОИТО НИЩО НЕ СА ВИДЕЛИ, А САМО НЕЩО ПРОЧЕЛИ. А КОЛКО ОТ ТУКА КОМЕНТИРАЩИТЕ НАСТЪПВАТ ГАЗТА ЗА ДА СЕ ИЗРЕПЧАТ НЯКЪДЕ "ВИЖТЕ МЕ". АМА СЕГА БРЪНКАТ.

44

до 51

преди 1 година

Може да е карал с 200км/ч.......но на втория ЧАС след откриването, понеже сега и 100км/ ч там са мнооооого трагични!Изпадат пломби от зъбите........

43

така......така

преди 1 година

Аз не съм загинал.........но си шофирах НОРМАЛНО и не изуснах завой.........!

42

До 35

преди 1 година

"Минавайте на ЛАДА и МОСКВИЧ, бавнички и като бронирани." ----------- Благодаря за съвета, но няма да мина. Лада или москвич ако се ударят в каруца, ще пострада кончето, а джагала е много вероятно да оцелее. А пък ако ти налети БМВ с джагали, и ладата няма да те спаси.

41

Анонимен

преди 1 година

Дайте им втори шанс!

40

Дулово

преди 1 година

Като ми кажете Дулово и се сещам само за Деса Атанасова от ГЕРБ. Дуловската Мадона.

39

До 50 инструмента

преди 1 година

"Той бе, Той - И.Г. - Инструмента на Господ" ---------- Не сме кухи. ТОЙ пише, че съжалява за "тези млади хора, които губим без време". Ако е възмездие, ТОЙ нямаше да се тревожи.

38

Бойко с 200км/ч

преди 1 година

Ето такива неразумни шафьори има постоянно. Той нали нашия екс-премиер се биеше в гърдите как карал с 200км/ч по отсечката до Гара Яна. Голямо геройство...

37

Толкова ли сте кухи?

преди 1 година

Как не можете да се досетите... Той бе, Той - И.Г. - Инструмента на Господ

36

Анонимен

преди 1 година

Единственият споменат в статията е починалия шофьор. А кой е ТОЙ, който е писал в Туитър???

35

Анонимен

преди 1 година

Необразовани хора създават Необразовани деца !Не плашат данъци и осиговки /всякакви / !Крадат ,колкото могат и получават Помощи !И искат от всичко по много -веднага !Движат се с фалшиви книжки и много крайпътни дървета страдат !

34

Анонимен

преди 1 година

Жалко за пътниците. Често пъти пътниците се притесняват да правят забележки на шофьорите, които карат опасно. А трябва. Когато някой кара опасно, казваш спри за малко тук на пътя. И като спре, отваряш вратата, слизаш, казваш "Аз се прибирам пеш, самоубивай се сам. Лек ден!" И си заминавате, на където сте тръгнали.

33

Той

преди 1 година

Той бе, той.