77

Истината

преди 1 година

Още като превзе АЕЦ спечели войната.

76

баце

преди 1 година

До Кори в 89. Технически сте неграмотна, но имате попадение и сте права, че положението със Запорожка АЕЦ е сериозно. ВСУ (Военните сили на Украйна) са прекъснали всичките линии за снабдяване с енергия на АЕЦ от вън. Сега всички блокове в АЕЦ са спряни, а необходимия ток се произвежда от дизел-генератори, които не могат да работят безкрайно дълго време - машините се повреждат.

75

баце

преди 1 година

Имах някакви симпатии към укрите, ама вече ги загубих, заради безочливите изпълненията на шепа наркомани-терористи. Щом укрите си търпят Зеленяка и го харесват, значи повечето от тях са същите като като него.

74

Кори

преди 1 година

Без ток за помпите ,които охлаждат, става Фукушима. Руснаците умишлено задействат атомна бомба. Аз съм никой, но от години предупреждавам : всичките тези руски атомни централи по света; всичките атомни ледоразбивачи; всичките мобилни атомни реактори за електричество, са изнесени атомни бомби! Съзнателно и последователно! Съзнателно и последователно Москва изнасяше атомни бомби, които може да задейства от разстояние! Светът проспа!

73

Анонимен

преди 1 година

Първо - централата не подава ВЕЧЕ ток към 404, т.е. изключена е от мрежата на 404, а не от мрежата въобще! Второ - руснаците не обстрелват централата, защото нали уж била "окупирана" от ях? Въобще, спрете с лъжите и укрофашистката пропаганда!

72

Анонимен

преди 1 година

Тази централа я включват и изключват като дискотека м р ъ с н и т е рашисти искат да я включват към руската мрежа нали я откраднаха заплашват цяла Европа защо не се направи нещо смислено по въпроса от Нато след като има заплаха това е по опасно и от Чернобил тука не става въпрос за да влизат във войната а да ни защитят

71

Бачо Киро

преди 1 година

Русия изключи АЕЦ Запорожие,а по надолу пише че е спряна заради украински обстрел....

70

Магелан

преди 1 година

Незнам колко луд трябва бъде човек за да играе на руска ролетка с най голяма Атомна централа в Европа.Нали има международни наблюдатели в централата и пак се треля и се изкш!чва тока.Господ да ние на помощт до стане ли нещо незнам дози психопат Путин дали си дава сметла че залага на карта живота на милиони руснаци в който се кълне че заради тях е започнал тази война в Украйна.

69

До 82 българина уж

преди 1 година

Ха- ха. Няма да го дочакаш това в този си жалък живот.

68

Анонимен

преди 1 година

Укрите обстрелват Аец-у и как шъ фанеме некой за курецу.Пращайте им оръжие и съ не бойте,богаташите отдавна са ви теглили по една майна и имат резервации да отмарят в Карибите,а ние беднотора и голотора немоеме да спиме,че "принципите на демокрацията са нарушени"Пфууу тор...

67

Анонимен

преди 1 година

Украинците и запада целят ядрен армагедон. Вината за своите престъпления разбира се ще я припишат на Путин.

66

Анонимен

преди 1 година

Кой знае защо статията премълчава кой всъщност обстрелва ядрена електроцентрала?

65

Сина

преди 1 година

Спирайте всичко от и към Русия и да видим кой как и къде ... А не ЕС да получава и газ и петрол от Русия, а да реве...

64

авторката на статият

преди 1 година

П.Сл докога ще ни залива с тази помия наречена американска пропаганда?Вонята е противна,не се търпи!Американско памперсче.Запорожие си е руско,град Енергодар е руски.атомната централа е руска!Плюс това руснаците отдавна изключиха централата от енергийния пръстен на Украйна.И за какво им е притрябвало на руснците да обстрелват собствените си далекопроводи,умнице

63

БАНко

преди 1 година

ХАЙДЕ , НАЙ ПОСЛЕ !!! СПИРАЙТЕ ИМ И ГАЗА И НЕФТА !!!

62

Анонимен

преди 1 година

Нова краварска опорка. Да наричат Путин галено Вовата и да заблуждават читателя.

61

Gogo

преди 1 година

Укрите пак повръщам. Нека кръв да е.

60

Анонимен

преди 1 година

До Христо , защото Путин си играе на СВО което е mъпо.Трябва да остави генералите да действат на свобода и да ликвидират врага. Защо е допуснато да влизат западни оръжия с влакови композиции от Полша. Трябваше до сега да ликвидира западно украинската железопътна инфраструктура.

59

Нищо ново

преди 1 година

Укронацистите отдавна обстрелват АЕЦ "Запорожие". И това спиране на тока е пак тяхна работа.

58

баце

преди 1 година

А на мен направо ми се повръща, само като видя кой е писал публикацията.