184

Анонимен

преди 1 година

Ега ти лъжеца!

183

Анонимен

преди 1 година

И вас ви хванаха в купуване, не се правете на света вода ненапита, всички сте за затвора

182

пуйката

преди 1 година

И тези се качиха на шейната,която отведе Слави извън парламента.Още две спускания.

181

Анонимен

преди 1 година

ПП е провалът на американското посолство в България. Заради некадърниците от ПП и наглостта им, особено на Петков и Василев, много хора вече преразгледат отношението си към САЩ.

180

Анонимен

преди 1 година

Знае се, къде се подават сигналите, в полицията. Ако са основателни, полицията трябва да действа. Но досега от ПорноПартията чуваме само истерично реване, неоснователни обвинения, незаконни арести и откровени лъжи. Доказателства няма.

179

Гугъл

преди 1 година

Гугъл ли ви се обади със сигнал за купуване на гласове?

178

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Искам да допълня - партии създадени от членове и симпатизанти на НПО , нямат място в Парламента , не могат да са депутати , министри и т.н. защото така е записано в КОНСТИТУЦИЯТА НА РБЪЛГАРИЯ. Главният прокурор на Републиката да се само сезира ,за извършеното престъпление от тези организации , финансирани от чужди държави!Президента Радев да бъде с образувано дело за преврат в държавата , същото да се направи и с К.Петков - по конституция!

177

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

ПП- продължаваме подмяната , големите лъжци , крадци и лихвари на едно място! Зеления чорап ги докара , сега бяга от отговорност , пак нови избори , пари на заем от банките ! До кога? - Българино СЪБУДИ СЕ ! Всички партии БСП/БКП/ , ДБ , ПП , са продукт на бившата БКП и ДС , Възраждане и ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ! Временно правителство - премахване на машинният вот , бързо разследване и съд за Петков , Василев ,Лорер и всички министри които спряха парите за пътищата!

176

Анонимен

преди 1 година

Човекът получава сигнали от космоса. Те му говорят, колко велик е той. Под обилния гел на правоъгълната му глава се крият мощтни дотчици и антени. Други такива идват от гугленето на Лена до парапета. В букета цветя който държи има специални вградени устройства, които улавят всякакви сигнали, срещу ГЕРБ и Борисов, което е основното занимание на голямото семейство, свързано с роднински и приятелски връзки, наречено ПП.

175

Иббк

преди 1 година

ПП като разхвърляше милиони докато уж се бори с кризата правеше същото, но легално и маскирано зад власт. Сега къде е ефекта от мерките, инфлацията е огромна бензина е 3лв....

174

Анонимен

преди 1 година

Лойко и лойконавтите бутнаха правителството и счупиха държавата,сега да оправят,нали създавали ред в хаоса.

173

Анонимен

преди 1 година

Руският генерал Янев по-добре да разкаже как спечели в региони, които винаги са били ГЕРБ-ДПС крепости? Колко гласове му преляха и какво е обещал ?

172

Щирлиц

преди 1 година

Разделихте ли бизнеса на Капитан Андреево?Био не знам какъв си контрол?Преглъщате на сухо,а пийнете водица.

171

Анонимен

преди 1 година

Подайте за касиране на изборите то и умрелите са гласували защо извадиха преброяването един ден след изборите

170

Анонимен

преди 1 година

То дали ще ги купуваш или ще ги лъжеш с евтин популизъм за минимална заплата и безплатни детски градини е абсолютно все тая.

169

Бай Хой

преди 1 година

Кирчооо, Кирчо... Га щи доди акъла у таа глава?

168

Анонимен

преди 1 година

ЧАКАМЕ ДОСТАТЪЧНО ДА ДОКАЖЕТИ КОРУПЦИЯТА ПРИ ГЕРБ! НЯМАААААА!НО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ПРОКОПИЕВИ ЖУРНАЛИСТИ ИМААААА!

167

Анонимен

преди 1 година

За какво да купуват като машинките са нагласени?След позорното им падение нормално да не се пишат първи,защото щеше да е подозрително.Представям си ги как се смеят.Викат си "Еее колко са застреляни да дават за глас като може направо машинките".Не знам дали са купували от ГЕРБ и ДПС.Все пак имаше много проверки.А тези машинки трябва да се махнат.Откакто са е политически хаос.Избират вместо хората и така ни дразнят.

166

Анонимен

преди 1 година

Кирчо купи 8 депутата в 47 НС. Един депутат влиза в НС минимум с 10 000 глада. Осемте депутата, които Кирчо купи са равни на минимум 80 000 гласа. Това направи Киро. Купил си е 80 000 гласа, което е най-мащабното купуване на гласове в цялата история на България. Крадецът вика дръжте крадеца. Киро, Асен и Лорер трябва незабавно да се разследват.

165

Анонимен

преди 1 година

Киро социопата лъже, та пушек се вдига.