78

Анонимен

преди 1 година

Извинявам се ама може ли някой да ескортира пиян с 200 километра в час... адвоката да си свери версията с възможната обективна действителност...

77

Ликвидация на МВР

преди 1 година

Полицейската мафия нанася все по жестоки ЛИКВИДАЦИОННИ ЗА БЪлгария вреди. ВЪВ Всички лични карти,свидетелства за правоупраление,паспорти ,здравноосигурителни книжки и талони на автомобили са вградени НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИВЕРСИОННО ТЕРОРИСТИЧНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ И ДРУГИ ОРЪЖИЯ.Експерти да докладват за какво ги ползват престъпниците от МВР. НАпомня се че терора с SARS COV 19 се проведе успешно благодарение на тези уреди.. НАд 38 000 избити жестоко. С новите камери могат да зомбират ,обсебват

76

Някой си

преди 1 година

Каквото и да се напише и каже наказания никога няма да има и то за никой. Нито за полицаите, които са взели подкупа, нито за убиеца, който може и нарочно да се е блъснал в колата ей така за удоволствие. Все пак кеф цена няма. Колата нищо не струва, а и застрахователя я плаща. А да се блъснеш с такава кола и да ти стане нещо шанса е минимален. Който не е карал такъв тип кола само той не ме разбира. Така, че защо не. Все пак НЯМА ПРАВИЛА!

75

Star

преди 1 година

Обявявам изборите за нелегитимни,и ги анулирам до приключването на Лустрацията. Народа *** и неграмотен.Ама какво да му се сърдиш на народа,като каймака на държавата бе ликвидиран след 9-ти от дядовците на същите тези за които гласуваме днес. Но поне можем да отсяваме индивидуално кой е ,,чист" и кой ,,мръсно червен". Хора !!! Защо гласувате за хора от червена семка,и хора със тъмночервено минало??? Вие със всичкият ли сте?

74

Затвор !!!

преди 1 година

Дал не дал нагъл убиец да лежи !

73

Мърша

преди 1 година

Има ли значение. Тоя е пиян наркоман убиец и да лежи. Дали е дал или не не променя факта. Ако е дал и куките да влизат.

72

БГ ПАРОДИЯ

преди 1 година

МВР винаги са били и ще продължат да бъдат ОПГ а криминална полиция директно е МАФИЯ.

71

до 81

преди 1 година

То по твоята логика защо да ядем днес, вчера нали пак ядохме.

70

Анонимен

преди 1 година

Значи да се позволява на неадекватни шофьори да карат до вкъщи, било обикновена полицейска практика? И това го смятате за нормално?

69

Анонимен

преди 1 година

За какво изобщо гласувате и се борите като е все едно и също

68

Анонимен

преди 1 година

Промяната на радеф е факт!!!!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Дал, не дал, една жена си замина и никой не може да я върне. На тези, които лаят много им пожелавам да дочакат същото от някой друг любенов за да ги видя каква ще я пеят.

66

Анонимен

преди 1 година

Заглавието на статията е провокация и неприятно внушение! Всички полицаи, които познавам, когато видят човек в неадекватно състояние му нареждат по най-бързия начин да се прибере вкъщи и ако преценят, че е необходимо му правят безвъзмезден ескорт за да не стане така, че някой да вземе да го забави по пътя и човека да вземе да изтрезнее! Е, има и кофти полицаи, които биха арестували абсолютно неправомерно човека и биха направили всичко за да му развалят купона, но вярвам те не са много.

65

Обигран

преди 1 година

Преди си мислех, че удар отзад не е опасен, защото има много пространство зад теб, седалките са меки и гърба издържа повече на удар. Е да, но живота в България ме промени и ме накара да проумея, че това изобщо не е така. Защото отпред колата е по-здрава. За това си слагайте ролбари, и така.

64

Анонимен

преди 1 година

Колата създава измамно усещане, че си защитен. Което в повечето случаи не е вярно.. Освен ако не е последен модел, висок клас автомобил. Какъвто не всеки може да си позволи. Трябва да си абсолютен самоубиец, за да караш трошка с висока скорост, еле пък рисково.

63

пуйката

преди 1 година

И да е дал парите ги няма,значи не е дал.

62

Анонимен

преди 1 година

Магистралата ми е Монца... Карайте си в ограниченията, спазвайте правилата, пък да видим дали ще катастрофирате. Не ми се вярва.

61

Бирени пръчки с Ким

преди 1 година

Бил карал с 200км/ч... бреееййй.. Че то на Територията, сигурно има 5-6 човека, които никога не са карали с 200. Всеки масово кара с 200км/ч. Дори с кошници за по 2-3 хиляди лева. А такава скорост в България е АБСОЛЮТНО забранена. Най-високата позволена скорост е от 140км/ч и то само на Автомагистрала, когато няма други ограничения. Защо се правите на улави? Всички нарушавате правилата. До кога?

60

Анонимен

преди 1 година

Редовно се кара с 200-300 километра в час. Навсякъде. Не знам защо трябва да се правим на изненадани. Просто махнете КАТ-аджиите и сложете навсякъде скоростни камери. Като превишиш - да си носиш последствията. Защо не се прави? Така е в цял ЕС... че то и в Украйна е така. По белите държави е така.

59

Анонимен

преди 1 година

Пича има пречиствателни станции. Едва ли е от ПП, по-вероятно да е свързан с ГЕРБ-аджийски обществени поръчки.