29

Shark

преди 1 година

240 тунеядци, нищоправещи, лапащи само тлъсти заплати. Сега ще започнат да се карат кой с кого или не, да напускат заседания,да провалят и саботират, но заплатите ще им вървят. Изобщо не виждам никаква промяна и никакво движение наникъде. Стоим в едно блато и затъваме. И това благодарение на тези 240 и съответните им партийки, които няма да направят компромис за обединение, защото били принципни. Принципни са само при усвояването на пари и фондове!

28

Гай Баню

преди 1 година

Имам само един въпрос: Ние нали сме демокрация? Та каква е тая партия Движение за права и свободи? То като погледне човек и имената на другите,на всичките други партии са едни големи въпросителни....

27

Безпартиен комунист

преди 1 година

Погледнете ги само колко много партии и членове са !? И при толкова много партии,мръднала ли е България крачка посока към нещо по добро? Икономика - никаква,жизнен стандар на мнозинството - трагедия,политика - подчинена на чужди сили и интереси,депутати,министри,премиери,срамни кариеристи и продажници....Мога само да кажа: Боже пази България!!!

26

Случаен минувач

преди 1 година

Прекалено много турци влязоха в парламента този път. Ето - това е резултатът от нашето негласуване. Ако така продължаваме да се инатим и да не гласуваме, ДПС ще се вдигне до 50%. И ще поиска да ни управлява. Обяснявах го това на много хора преди изборите, те обаче пак - не, няма да гласувам!

25

Златка

преди 1 година

А Луна къде е ??? :))))))))

24

Сашо от Варна

преди 1 година

Цирк обяви....

23

Беновска пипа

преди 1 година

Каква е тази нагласена работа? Къде е Луна? Цял Люлин и половин Надежда гласува за нея!

22

Срам

преди 1 година

Това са Тримата *** от Доньо Донев умножени по 80 !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Успех на Възраждане, единствената българска партия в парламента! Другия път повече!

20

Анонимен

преди 1 година

Тези депутати са избрани от партийните им централи. За мен всички тези депутати са под общ знаменател- назначени политици да служат на партийната си централа, но не и на гласоподаватели те си.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Много си зле!Ама много!ВМЕСТО ДА ДРАЩИШ ГЛУПОСТИ ПО ФОРУМИТЕ ПО-ДОБРЕ СЕ ЗАМИСЛИ ЗАЩО Е ТАКА!?Ако имаш с какво,разбира се!Нищо лично!

18

Истукан

преди 1 година

240 търтея със заплати от 15 000 лева. Не гласувах и няма да гласувам никога.

17

до 16

преди 1 година

Много са, ама ако са двойно по-малко, то и двойно по-малко пари ще са нужни на задкулисието да си купува недостигащите им депутати за мнозинство всеки път, когато им е необходимо.

16

Пришълеца

преди 1 година

Огря ли те за първи път? :)))

15

чекмеджето

преди 1 година

Слави не влизал в парламента а Тошко и той ли

14

Анонимен

преди 1 година

аз само не разбирам ,защо още депутатите са 240 ,след като населението е намаляло драстично ,трябва и те да се намалят,накрая какво ,ще остане по един депутат на двама човека ли?

13

Анонимен

преди 1 година

Чакам аз да ме мобилизират и да ми дадат моя си АК-47.Тогава ще раздам правосъдие!Гласувам само с него аз!!!!!

12

До 9

преди 1 година

Това са хора с комплекси и с болно самовнушение че са много умни и специални и искат да са алфа ама не стават и руските стратези им използват омразата към алфата за да лаят по Бойко и да издигат разни пионки да размиват вота.

11

Битцент

преди 1 година

Новата стара ***

10

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува ЦИк,нито СИК,нито другите трибуквени!Интересува ме цената на пелетите за отопление!Защо стана двойна и отгоре?!Не е газ и не се регулира така ли?!Ами газта ще свърши някой ден,дърва ще има обаче!Защо ДКЕВР не регулира цените на пелетите за отопление?!Нали Общината иска да не се горят гуми?!!!!!Даже подменя кюмбетата на ромите само и само да не горят парцали,обувки,гуми и т.н.КАКВО ПРАВИМ?!