46

Ангелина

преди 1 година

Герджиков ,ако не бяха такива ,като теб и Монката Паси - лилипути по душа ,но Великана по меркантилност пътят на България би бил по - различен......В НДСВ бяха красиво говорещите крадци ,от които се "отлюспиха" след това нейните простаци- бандити и създадоха финансовата групировка с "неидеални" цели и престъпен характер - ГЕРБ,които под различни форми доведоха населението до ГРОБ,чрез корупцията ,която винаги убива!

45

ББ

преди 1 година

ако ти си ми "юриста","интилигента"който чака Нацията ни да ги поведе...у грОбо,печелбар и нагаждач си...ще те забравим,или ще те даваме за пример на децата си какви страхливци да не са!!!и е време да разберете...минусите на пАсолството и организираните престъпни...нямат значение...срещу Народ не се върви...справка Историята...еднокнижници!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Герджиков, до там ли я докара, за някакъв си пост да си плюеш на авторитета и да угаждаш на еднокнижника? Имайте достойнство бе хора, не сте глупави, защо за един министерски стол резелите рода си?

43

Анонимен

преди 1 година

До 41....това което предлагаш е невъзможно.Дори и да се съгласят , ГРАБ, ДПС и Възраждане имат толкова гласове, че могат да блокират реформите.Най вече в правосъдната система и войната в Украйна.

42

Анонимен

преди 1 година

Герджиков, не те ли е срам? И ти ли се хана на въдицата на *** или не си пускан изобщо.

41

Анонимен

преди 1 година

Е как с ,,абсолютно всички".Той , проф. Герджиков , защо не си взе съпруга от някой бардак в Тайвант.Нима за него червени линии няма в живота.А нима ще се съгласи ако на улицата го срещне компания пияни , да ходи с тях и да чупят коли.Е , ? Няма ли червени линии за Герджиков.?А той с коя ,,ориентация " е .Без задръжки?

40

До 33

преди 1 година

Много си проС, сладка. ПроС и неграмотен. Все пак бъди горд, че познаваш всички училищни директори в БГ.)))

39

Нафталин

преди 1 година

Паника. Руснаците умреха и парите свършиха.......

38

Анонимен

преди 1 година

В България има законодателна власт/Народно събрание/ и изпълнителна власт/Правителство/. ПП могат да поставят условие на ГЕРБ, че в изпълнителната власт няма да има представители на ГЕРБ. Правителството ще е на ПП, евентуално с представители на ДБ и БВ. А партиите в Народното събрание да подпишат споразумение за политиките, които ще водят, начело с правителство на ПП.

37

анонимен

преди 1 година

Нали се сещате защо президента не плюе вече по ББ. Много просто, той се усети за лъжите на своите"доброжелатели" за приписваните стотици прегрешения на Борисов, от които нито едно не беше доказано. Бил негов Гешев-пълни глупости, прокурора беше избран 2019г. от ВСС, а някой ако каже , че ВСС е под опеката на Бойко най-вероятно е изпуснат от Карлуково. Я поне малко мислете преди да пишете.

36

Анонимен

преди 1 година

Грджиков и ти си станал продаден ***.Разкарай се.Кой свали правителството по време на заплаха и криза в България,а сега търси коалиция.Не ставай за смях,предател.Освен това е клопка на Борисов,на която никой с малко мозък няма да се върже.С мафиоти и терористи не се прави колиция.СИК да ти говори нещо?

35

Анонимен

преди 1 година

Герджика явно се надява да го покани Бойко я за премиер,я за министър.

34

Анонимен

преди 1 година

T.e. copocoиgитe nocтъnвaт бeзoтroвopнo! 3aщo тoвa нe ce kaзвa gиpekтнo, oт kakвo e тoзи cтpax, oт aмepиkaнckoтo nocoлcтвo ли?

33

Анонимен

преди 1 година

Тогава отговорно да си се вземат с ДПС и Възраждане и да ги видим.

32

Верую на лекетата

преди 1 година

Напоследък лекетата изпълзяха отнякъде и започнаха да хвалят различния Борисов,за диалогичността му и тн.Дворцови лакеи,клоуни и подмазвачи.Всеки ден ще се включва по един от тях.Утре на кой е ред след Неделчев,Вълчев и Герджиков?

31

Така ли?!

преди 1 година

Така ли бе, лакей мазен на мадридския комарджия, дето вместо в затвора за чудовищни престъпления в ограбването на една банка, се озова "председател" на НС?! А "правилно" СИКаджията от Банкя 12 години ограбваше и съсипваше България?! Правилно ли хариза три милиарда наши пари за "Турски поток" на кремълския злодей, което му позволи да нападне Украйна?! А "правилно" ли открадна 80 милиарда за 12 години?! А "правилно" ли е къщата в Барселона?! А чекмеджето, правилно ли е според теб?!

30

Анонимен

преди 1 година

До 27Абе ***...ко, не става дума за единични случаи, а за цялата система на образованието, където директорите са номенклатура на герп, те не изискват нищо от учителите и учениците за да си топлят местата...какво образование искате като 12 год ни управлява един безпросветен моше...н.ик

29

Анонимен

преди 1 година

..гад..ннно корумпе...си герджиков

28

Анонимен

преди 1 година

Тоя ма3нИк бяхме го позабравили ...

27

Анонимен

преди 1 година

герджика герберастки ибрик, срам професоре....