316

муспи

преди 1 година

Фашизъм не е обидна дума, обидна е Демокрация - и Народна и Природна..

315

Анонимен

преди 1 година

Гледах видеото... Макетата се държат точно като Бугарите - псуват коагато немат доводи... Така че Бугарите нема какво да се сърдят ... Получават малко от това което те са свикнали да раздават - омраза.

314

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

като си избираме предатели в народното събрание, дето вкупом гласуваха, предателското предложение на Макро,к оето след това насърчените макета отново промениха, но никой в Бг не промърмори дори, ТАКА НИ СЕ ПАДА. Само Възраждане отстояха интересите ни, но си харесваме предателитеи пак си ги избрахме.

313

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

100% провокация, Борис нито има нещо общо с културата, нито е блогодетел, а просто завоевател на този район. Така е и с името Иван Михайлов, известен терорист в района, избил десетки. Ако имаше добронамереност, можеше името да е друго, примерно Димитър Талев, а не противоречиви и конфронтиращи личност. Проблемът става безкраен, може би това е целта.

312

Анонимен

преди 1 година

Същите урковци.

311

Unknown

преди 1 година

колко удобен момент за един самолет с ***...

310

toti

преди 1 година

Най добре тия селяни да си останат при прасетата и да се оправят как могат.зор па да мислим и за тях...ако са били Българи да са се прибрали в страната като им е мъка.....аз се махнах от Кърджалийската губерния и съм в София

309

ЬЬЬ

преди 1 година

За рушнаците украинците са фашисти,а за макетата българите са фашисти.Аман от промити мозъци.И двата гореспоменати етноса заслужават това,което са си заслужили,докато не прогледнат и не прочуят.Никакви отстъпки от страна на България по отношение то рмс по пътя й към ЕС.

308

Турчин

преди 1 година

Искаме турска къща в кърджали със знамето на Турция и голяма статуя на Ататюрк.

307

Анонимен

преди 1 година

В България са промитите мозъци.Провокация за всеки е този културен център,който е бил срвщу фализма и нацизма Нека да разберат в ЕС за този "български културен център" и нека се убедят колко е акъла на Българските политици.А Варабески е за бой.

306

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис не е спасил Евреите ,а народа на България.Много бъркаш.

305

Анонимен

преди 1 година

Чиста провокация е това име. Самите евреи казват Борис III спаси българските евреи, но половината македонски не е успял. Ако името беше Княз Борис - Михаил или Цар Симеон нямаше да има проблеми. Някой плаща и на двете страни за раздори за съжаление.

304

FerFucks

преди 1 година

Промиване на мозъци продължава.. рашка и сърбите не искам бедните макета в ЕС. Те искат тумор на балканите .и са създали един тумор франкенщайнски. Тази територия трябва да се подели от българи гърци .. и малко на сърбите да дадем , че завалииите след разпада на Югославия останаха 69 000км² и сън не ги лови че въпреки протекцията на СССР останаха по малки от България. Най лесно се създава нация с омраза

303

анонимен

преди 1 година

Дайте да им бием дузпата на тези из-ро-ди! Те не заслужават ЕС! И медиите, стига сте ни занимавали с тях!

302

юбералес

преди 1 година

Тези внуци на югопартизаните живеят някъде между 1950-1990г. и още си мислят, че фашист е нещо обидно.

301

Анонимен

преди 1 година

Сръпски и помашки *** и тито нацисти. Милошевски загуби от НАТО но те живеят още в 1990 г.

300

Ердоган

преди 1 година

До АнонименПредлагам една Косовско Българска операция и да се приключва

299

Анонимен

преди 1 година

Нашите просто да снимат и да показват видеата в Евросъюза.

298

Анонимен

преди 1 година

Спрели са им финансирането и сега се опитват да им обърнат внимание.

297

Анонимен

преди 1 година

Жалка работа са тези които са открили този културен център ,а и предишния Ванчо Михайлов.Търсите си белята.Какво ще кажат Гърците за този Център,както и Сърбите?Те са пострадали повече от Цар Борис.