37

Анонимен

преди 1 година

ИМАШЕ В НОВИНИТЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ НАШ ПОЛКОВНИК СЕ ОПИТАЛ ДА ПОДКУПИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИК ДА ГО ПУСНЕ В ХАНГАРА ДА РАЗГРЕДА!ПОЛКОВНИКА БЕШЕ АРЕСТУВАН! НОООО СЛЕД ТАЗИ НОВИНА ПОСЛЕДВА ПЪЛНА МЪГЛА!ЖУРНАЛИСТИ ДА ПОПИТАТ КАКВО СТАНА?МЪЛЧАТ КАТО ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ НА ЕДИН ОЛИГАРХ?БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА И ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ЯКО СЕ ВОДИ !МНОГО ПАРИ ПАДНАХА!

36

Анонимен

преди 1 година

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО БЕШЕ ЦЯЛОТО СЪСИПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА! ЧЕРЕПА И ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ ПЛАТИХА ЗА ЗАКРИВАНЕ НА СПЕЦПРАВОСЪДИЕТО! ОСТАНА СМЯНА В КПКОМПИ И ДА СЕ ОТБЛОКИРАТ ЕДНИ ТРИ МИЛИАРДА ЗАПОРИРАНИ ОТ ЦАЦАРОВ! ПОКРАЙ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА ДА СПАЗАРИМ САМОЛЕТИТЕ ЗАЩОТО СЛЕД МАНДАТА ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА! ТОВА Е ДОБЛЕСТНИЯ ГЕНЕРАЛ! ЗАД НЕГО ОЩЕ ПЕНСИОНЕРИ ГЕНЕРАЛИ С ПЕТОЛЪЧКИ НА ЧЕЛОТО! ДОБЛЕСТ -НЕЕЕЕ!ДАЛАВЕРА- ДААААА!ГОЛЯМА БОРБА С КОРУПЦИЯТА! ЛЪСНА КРАДЛИВАТА СЪЩНОСТ НА ПРЕЗИДЕНТА

35

анонимен

преди 1 година

Не му е работа на служебното правителство, даже да "събира оферти"!

34

Анонимен

преди 1 година

Ами защото Фъ 16 се отлагат за 2035 като станат 2 за лев тогава ще ги видим, някъде около ТЕЦ Бобовдол който е обсаден от Партията на Зелените Еко?гласност. А и много са активни, кога им се раздават купони за туристически бази и прочие.. Та тогава преди да ги изгори ТЕЦа може да им видим крилата стърчащи от някоя бала..

33

Аноним

преди 1 година

Радев юмрук държавност излезе раздели държавата и сега си управлява еднолично и пак да купува Грипени е това как се нарича и други власти в България се оказа Няма само Радев

32

Анонимен

преди 1 година

Румен Грипенов си остава същия, той малко си е хамелеон отвън но отвътре си е пак той.

31

... оферти?

преди 1 година

... или комисионни? Постоянно се втуркат да правят всичко, което не им е работа - газ, самолети, обявяване на външнополитически позиции...

30

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 30 - не зная това ли чакат или нещо не ни вярват и не дават. Бих заложил на липса на доверие. Знаят, че армията ни и авиациато ни на високо ниво е пълна с руски "лимонки" и нещо не са хепи! Отделно, какви знаци даваме от началото на войната в Украйна? Само ние и Орбан? Защо да ни вярват? Най вероятно накрая ще получим "отказваща" оферта от тях.

29

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия, САЩ и Израел чакат Радев да си каже %. Деса има нужда от шопинг в Лондон, писнало и е от Витошка.

28

Кико

преди 1 година

Келепира е водещ,командировка хубави хотели ,запознанства! Те мислят за дереджето на народа, демагогия и прах в пространството! МАСКАРИ!

27

Анонимен

преди 1 година

То армия няма те самолети купуват

26

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 23 - напротив! Само дето има малък проблем. Трябва да вземем F-16 втора ръка, защото идват и нови такива. България е малка държава и не можем да подържаме различни типове самолети - със съответната наземна база, обучение на пилоти и т.н. Франция може да ни достави Рафал /твърде скъп за нас/, Швеция - Грипен - недоказан в бойни условия. Защо Америка - най големия оператор, и Израел - традиционен оператор на F-16 мълчат, е под въпрос. Може би нещо ни нямат доверие? Защо ли?

25

чудо невиждано

преди 1 година

До Анонименвзе ми думите от устата,тази самоинициатива намирисва и то лошо......

24

Глок

преди 1 година

Освен народното събрание никой няма право да харчи народни пари!!! Взимате под наем Ф16 за две години и точка.....другото е корупция и престъпление!

23

До @Камелия Цветанов

преди 1 година

Висш съдебен съвет.

22

Анонимен

преди 1 година

Нова покупка - само следдоставка на платените, но непристигнали! Всичко друго е престъпление против държавата и обществото.

21

Калеко Алеко

преди 1 година

Така и не мога да разбера какво се случва, ако ще се вземат самолети втора ръка за да покрият временните ни нужди, то поне да бъдат F-16 тъй като за тях се подготвяме в момента, обучаваме пилоти и подготвяме инфраструктура, ако се вземат други модели и разновидносити, май ще трябва да си наемем и чуждестранни льотчици обучени да летят на тях, които да ги пилотират ... ?!

20

Анонимен

преди 1 година

Има грешка в заглавието ВСС (Висш Съдебен Съвет) трябва е ВВС (Военно Въздушните Сили)

19

Анонимен

преди 1 година

самолети срещу кого ? турция, гърция, румъния, полша, дори сърбите ще ни отнесат, реално , за да си осигурим армия/ техника, трябв ада си продадем поне 1/3 от земята/ресурсите без овъртания, то накрая сметката даже ще излзе ,че нямаме сметка да се защитаваме lose-lose е ситуация,та това че гледате на народакато стадо овце, не означава ,че сме , младите скоро ще спрат само да си гледат телефоните, то вече им омръзна, чака ви дране истинско.

18

П Л А Ч А

преди 1 година

Снощи при Любо Жечев един Вгъзрожденец вика: "Гледал ли си небето на кво прилича?" Костя щял да ни спаси от кемтрйлсовете АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА плача