24

д-р Менгеме

преди 1 година

Тая пък що не си трае на коневръза.

23

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами те БКП-БСП и в частност другарката Импексова бяха и против закупуването на новите Ф-16, на тях не им трябва и армия, популизмът и демагогията им нямат граници и граничат с престъпление към България и националната и сигурност ... какво очаквате е путинофилска-антибългарска партия зачената от Дядото с Указ на Кремъл ... !!!

22

РуРа-социалния

преди 1 година

май наистина върти далавера с шведите?

21

72 часа

преди 1 година

Гешев пусна ли я от ареста та се изказва и признание за бедност и норастващи неравенства след управлението и.

20

Али

преди 1 година

Грипен, Ф16 и МиГ 29 това не са много съвместими изтребители, реално за изтребител се плаща една сума, но още толкова се плаща и за обурудване и цялата система. По практично е да се вземе един вид изтребител - Грипен или ф 16 по голяма бройка, ако ще на по висока цена отколото и двата.

19

Анонимен

преди 1 година

Като се набутваше Румен Гечев в комисиите за закупуване на самолети можеше, а сега не. Нали го отрязоха и партията на Нинова друга песен запя. То пък един експерт., то пък една лидерка

18

В2в

преди 1 година

Нинова, Разходите за отбрана са отделни от разходите за социални нужди. Така че самолетите нямат общо със социалните ти цели. Ама чети бе жена, питай срещу теб стоят хора знаещи.

17

Анонимен

преди 1 година

Почвам да се съмнявам че Радев има договорка с шведите. Мине не мине някой месец и президента започва да предлага Грипени.

16

Анонимен

преди 1 година

Шведите вече не са неутрална държава и като такава ние не можем да ги гледаме като кандидат който да произведе самолети за нас които да не са в ущърб на нашите национални интереси.

15

Кире

преди 1 година

Ееее Нелче, Радев е взел комиисона отдавна. Той за тия самолети 3то правителство бута. Прецакахте го преди 2 години, а подкупа е платен. Трябва да се отчете, няма избор:)

14

Анонимен

преди 1 година

Ама като минават самолетите на Гергьовден им се радвате нали. То тая работа не е като копането да вземеш мотиката и да започнеш.

13

Анонимен

преди 1 година

Правилна позиция, браво!

12

ххаха

преди 1 година

тая се надява че някой все още и обръща внимание :)

11

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТАЯ БАБА ЯГА КАУНКА ПОЛУЧАВА ПОЛОВИН ГОДИНА КОМИСИОННИ ОТ ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА И АКО НА БАЗА ПОЛУЧЕНИТЕ ПАРИ Е СТАНАЛА ЕКСПЕРТ ПО ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ - ТЕЖКО НИ И ГОРКО БРАТЯ БЪЛГАРИ! НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ!!!!

10

Ама

преди 1 година

Самолетите дойдоха ли?!? Онези платените ....? Ние не може ли да им продадем злато за след 20 години ...500 тона ? И да им вземем кеш-а?

9

ПроСоТо

преди 1 година

съвсем е изпаднала в делириум тая жена....С типично женска злоба тая ще гризе Радев за това,че не я направи служебен премиер...И какво?..-Та никой от Служебното нито е подписал договор с "Грипен",нито с който и да е друг..Те просто са поискали оферти !!!...Съвсем е изгубила лице Ниновица ,съвсем !...А се бута да я наричат "политик"..

8

Лена

преди 1 година

е как няма да са... за кака Корни къде е комисионната. ще вземат самолети да имаме някакви и няма комисионни за нея и тоя въпрос решен няма да се спекулира повече как ще е доволна

7

?!?

преди 1 година

Чакай каво говори тая нали до преди месец икономиката беше във възход , а социалната политика с невиждан ръст за последните 12 години. Тая кога лъже? Цтат от днес: Страната се намира в тежка социално икономическа криза, висока инфлация, бедност и нарастващи неравенства.

6

Анонимен

преди 1 година

Корнела за какво и давате трибуна. Че БСП е вече в Б група. Тя се храни само от измислените и скандали

5

бай Танас

преди 1 година

Ама ypocпио, кой те бръсне тебе за сливa какво искаш и какво не? БСП(к) е 5-та след изборите. На следващите няма да вземе и 4%Твоето мнение е без значение!!!