71

$$$??? провалил се

преди 1 година

От кога се дава тази награда на психично болни? Може би трябва да избиеш народа си и ти ще си кандидат на тази награда.Толкова ли низко стигна световния учен елит?? Трябва ли вече да ни учудва до къде ще стигне човешката простотия.

70

Анонимен

преди 1 година

тоз майнъ за 6 месеца изхарчи суха пара и блажни оръжия на Европата и Щатите за над 10 милярда долара. Каква Нобелова. Тоя преписвач. емитатор и клониран задниккаква Нобелова. Той е изхарчил пари за над 1 мильо Нобелови премии. ЕДИН МИЛѝОН. Да въри на Ичкаси майчиназасранескелюфакън

69

Анонимен

преди 1 година

Наистина, защо все пак като не ползва марихуаната е кръстен Зеленски , а не Бялоински след като шмръклясва белия дизел

68

Слава Зеклещенски

преди 1 година

кога Нобеловата е давана на капутспедесркинаклонности който забранява език, религия и граждансво на руски родените украинци. Този нехранимайки изби над60 000 украинци и овеси на Европейските онщества над 10 мильона украински авантаджии.

67

Цъцъцъцъцъ

преди 1 година

Пpegcтaвятe ли cи caмo...?

66

Бай Петко

преди 1 година

След като на Барак Обама му присъдиха нобелова награда за мир, защо не и Зеленски

65

Анонимен

преди 1 година

Номинираният фаворит за нобелова награда за мир,безродникът Зеленски днес колко украинци изпрати в небитието 500-600-700 или 800?

64

Хм

преди 1 година

Нобелова награда за мир за човека който косвено причини световна икономическа криза и ескалация на военното напрежение в половината свят?

63

БАНко

преди 1 година

УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЕДИН НАРОД И ДЪРЖАВАТА СИ ЗАСЛУЖАВАТ ..... РАЗСТРЕЛ !!!

62

полудял свят

преди 1 година

Боже господи!Пстана и Нобелова награда за мир да му дадете!

61

Unknown

преди 1 година

Един слепец като чу за това и прогледна , дори глухотата не му попречи да чуе тази новина .....

60

Unknown

преди 1 година

ХАхаххахаха

59

и те така

преди 1 година

това ли е най важното за света - кой щял да вземе нобела ?! мен лично не ме интересува и съм сигурен че 99% от населението на земята не ги интересува . единия % които ги интересува не знам защо ги интересува .

58

Анонимен

преди 1 година

Това щеше да е върхът на безочието,нобеловите награди щяха съвсем да девалвират ако тоя безродник Зеленски го бяха наградили с приза "Нобелов лауреат за мир"

57

Нобелова ЗаПомирение

преди 1 година

Нашият КироПешкирев заслужаваше еднозначно наградата ако се връчваше за Помирение а не за некъф Мир, рзиръшлимъ. Киро се помири една сладкарка под влияние на женския хормон ебосаксофон да вае от тесто и пече сладките тулумби които по размери доказват защо хормонът й е толкова активе, Нобеловата за Помирение на Киро!!

56

Нобел, А?

преди 1 година

Френското издание публикува статия, в която авторът се съмнява в психическото здраве на Зеленски. Чарлз Ройзман, колумнист на френското издание на Causeur, счита, че Зеленски е показал изключително болна психиката с изявленията си спрямо Русия.Според наблюдателя Зеленски е авантюрист, който отказва дипломация и диалог, иска да разпали война и да въвлече целия свят в нея.Не призна ли с тези думи изключително болната си психика?Ройзман задава риторичен въпрос, имайки предвид Зеленски.

55

Анонимен

преди 1 година

Аз писах, че съм на страната на украинците, обаче Зеления прекали с реването си, взеха да ме пребиват компютърните нинджи.... :))))

54

Анонимен

преди 1 година

Това е оксиморон

53

Анонимен

преди 1 година

Обнадеждаващо е, че има и нормални хора, които мислят. Нобелова награда за мир и Зельо - оксиморон!

52

Днепър е водна река

преди 1 година

Ако на 24 февруари украинския Пезевенски издаде заповед за арестуване на Президент Зеленски, днес Украина щеше да получи мильона Нобелови долара за да ги интегрира към фондовете на пострадалите от войната деца, но не Пезевенски не арестува Зеленски и са тъжен и угнетен го гледат как потопил крака в Днепър шмърка пудрата и киха ли киха та плаши кротушкие в реката