282

Альоша

преди 1 година

Хора от Възраждане пратили този камион който се взриви на моста... ДАНС имат записи !!!@ Камиона пратен на моста е от Коста ... Въпроса е защо?

281

Иван

преди 1 година

"Маша Пабедая Наша" Най после човечеството провидя отвори очи и видя че Осата не е Пчела БРАВО !!! Може да си мислиш че е човек но не е ! То се храни с теб и твоите живи деца. Както пчела мотира в Оса и стана канибал и обикновен безполезен за природата вредител и *** така от обикновен човек стана ОСИняшки Хазари създаде своя доктрина СЛАВИАНСТВО с потомство Болшевик се храни с древните и миролюбиви Български кошери и царства в мътна и фалшива Руска илюзия на "Великата Измама".

280

На джуджето

преди 1 година

не му дреме за Русия, праща руснаците да наторяват украинските слънчогледи. Джуджето иска да е на власт вовеки. Но руснаците лека полека започват да се усещат. И ще хвърчат джуджета от кремълските стени.

279

Анонимен

преди 1 година

Милиони руснаци напуснаха Русия през последните 227 дена. Те отвориха места за желаещи да се насладят на руския начин на живот. Мобилизацията е в пълен ход ! Привърженици на Путин, какво чакате, заминавайте !

278

Руска крайна

преди 1 година

Никой не може да победи Русия. Така е било ,така и ще бъде.

277

Путин искаше

преди 1 година

и Източна Европа да се върне под руски ботуш. Апетитът идвал с яденето. Пуснеш ли котката под масата, ще я видиш върху масата. ДА, ама НЕ !!!

276

Анонимен

преди 1 година

До ЕДНА РУСАЛКА: Ами има подробности. Преди цигарата някой е смазвал автомата със някаква супер запалима смазка от 1964-та година и е пушил цигара по същото време. Паднало е пепелче от цигарата пламък и бум. Това ми разказа Боби русофила :)

275

Приказва на долната

преди 1 година

си глава ! Тълпите си мислят, че им приказва на тях ! На това му се вика интелектуален диалог !

274

ЕДНА РУСАЛКА

преди 1 година

ПОДСКОЧИ НА КРИМСКИЯ МОСТ, ПО НЕВНИМАНИЕ СИ ИЗТРЪСКА ЦИГАРАТА ВЪРХУ ЦИСТЕРНА С ВОДКА ЗА КРИМ ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ДРУГАРЯ ПУТИН. ПО НАТАТЪК ВИ Е ИЗВЕСТНО...

273

Реалист

преди 1 година

Всъщност Русия с $65.9 млд.зс 2021, а САЩ $801млд. Сами си направете сметката кой търси военни конфликти и печели от тях.

272

Реалист

преди 1 година

Това е война нормално е и двете страни да имат загуби. За модерните оръжия може би н е е дошло времето, и се надявам да не се стигне до ядрено. Дано разлома надделее. Войната между Запада и Русия започна в Сирия. Там си изпробваха оръжията. Сега е кажи речи продължението или завършека. Нормално е НАТО да има по голям диапазон на оръжия, след като за отбрана имат почти трилион за харчене а Русия само около 200 млд.

271

Пена

преди 1 година

Путин лъже като луд и бърза да обяви "победа" защото всичко в Русия почва да се разпада. И тролчетата ще останат без копейки скоро. Как позволихме България да стане апендикс на умиращата руска империя? Борисов и Радев си продадоха ауспусите на руснаците за 5 рубли.

270

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби Православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

269

Ужас

преди 1 година

Докато крещя на площада и напълни памперса.

268

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Бог да пази Велика Русия сега завинаги и вовеки веков !!! Амин !!!

267

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има нова мумия в мавзолея на красной площад.

266

Анонимен

преди 1 година

бум и няма мост следва кремъл

265

Lina

преди 1 година

Новият хит.лер ще има съдбата на предшественика си. Скоро и уличните котки ще могилизира, за да си спаси съществуването, но едва ли

264

toti

преди 1 година

Дасвидания таварищ Путин,все тваих пабедай не забравимъй .....

263

Българин

преди 1 година

В истинска истерия са изпаднали руските *** тук Значи нещата се развиват добре